Access Bars


En sygeplejerske benyttede Access Bars som behandling af og for traumatiserede krigsramte børn og det gav børnene en indre ro, omend de havde haft nogle forfærdelige oplevelser – vi er ikke er en krigsramt nation, MEN vi har meget andet der tynger os i hverdagen.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 215 anbefalinger

Seneste anbefaling


Pernille
Taastrup
24. januar 2023

ALFAkinesiologi mod fobi - Angst for katte
Jeg har hele mit liv været bange for katte, ihvertfald sålænge jeg selv husker. Min angst er så stor, at jeg fx har meget svært ved, at gå ned af en villavej, af frygt for at der pludselig kommer en kat ud på vejen.
Jeg havde set på hjemmesiden, at man kunde behandles for fobier og spurgte Bettina, da jeg var til massage, om det også kunne hjælpe på det.
Jeg fik ALFAkinesiologi og vi forsøgte, at finde en kat i området omkring klinikken for at jeg efter behandlingen kunne blive “konfronteret” med en kat. Det lykkes ikke, men efter behandlingen kørte jeg hjem til min veninde som har kat. Min veninde plejer at lukke katten ud når jeg kommer, men jeg havde ringet til hende forinden og bedt hende lade katten blive indenfor. Og jeg fik ikke denne følelse af angst for katten, faktisk kælede jeg med min venindes kat, hvilket aldrig ville have været muligt før min behandling med ALFAkinesiologi hos Bettina fra Av min krop

En kollega har frit oversat BARS med følgende: Brain Activ  Release System – Og det beskriver det egentlig rigtig godt …

Stress bliver en mere og mere almindelig sygdom, men måske bærer du også rundt på andre mønstre som ubevidst begrænser dig i hverdagen?
I en Access Bars behandling ligger du fuldt påklædt på briksen og det vil efterfølgende føles som en power nap – ja nogle falder faktisk i søvn, men det gør ikke noget, for hjernen og kroppen tager imod.
Under behandlingen berøres 32 punkter i hovedet og dermed frigøres der energi og lige som på computeren “slettes” de filer, som er ubrugelige eller som blokerer for at systemet kan køre.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Har du lyst til:

  • Bedre søvn.
  • Rydde op i dit tankemylder
  • Give dine gode tanker og følelser mere plads, fremfor hele tiden at blive begrænset
  • Føle fred i krop og sjæl
  • Tilføre dit liv mere glæde
  • Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Måske kan du svare ja til mere end en ting og så er der ikke meget at betænke dig på, så bør du prøve en Access Bars behandling.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Bars tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du helt fra barndommen er blevet fortalt hvordan du bør og skal være, uden egentlig at lytte til hvad du måske selv vil.

Derfor er Bars egnet mod stress. angst, tankemylder og anspændt krop.

I værste fald oplever Du behandlingen som en hovedbundsmassage – I bedste fald ændrer behandlingen DIT LIV!

Du glemmer dig selv – den du er inderst inde. Du kan finde dit indre JEG, hvis du tillader det og så er verden uendelig og du er åben for alt du ønsker dig i livet: kærlighed, elske dig selv for den du er, rigdom, selvtillid og selvværd, succes og meget andet – Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.