Access Bars


En sygeplejerske benyttede Access Bars som behandling af og for traumatiserede krigsramte børn og det gav børnene en indre ro, omend de havde haft nogle forfærdelige oplevelser – vi er ikke er en krigsramt nation, MEN vi har meget andet der tynger os i hverdagen.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 139 anbefalinger

Seneste anbefaling


Heidi Mercebach
Jyllinge
20. september 2020

Japansk Face Lifting
Fantastisk japansk lifting - kan klart anbefales. Skønne cremer og super afstressende ansigts, skuldre og nakke massage. Jeg kommer helt sikkert igen snart og har allerede anbefalet det til mine veninder 🌸

En kollega har frit oversat BARS med følgende: Brain Activ  Release System – Og det beskriver det egentlig rigtig godt …

Stress bliver en mere og mere almindelig sygdom, men måske bærer du også rundt på andre mønstre som ubevidst begrænser dig i hverdagen?
I en Access Bars behandling ligger du fuldt påklædt på briksen og det vil efterfølgende føles som en power nap – ja nogle falder faktisk i søvn, men det gør ikke noget, for hjernen og kroppen tager imod.
Under behandlingen berøres 32 punkter i hovedet og dermed frigøres der energi og lige som på computeren “slettes” de filer, som er ubrugelige eller som blokerer for at systemet kan køre.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Har du lyst til:

  • Bedre søvn.
  • Rydde op i dit tankemylder
  • Give dine gode tanker og følelser mere plads, fremfor hele tiden at blive begrænset
  • Føle fred i krop og sjæl
  • Tilføre dit liv mere glæde
  • Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Måske kan du svare ja til mere end en ting og så er der ikke meget at betænke dig på, så bør du prøve en Access Bars behandling.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Bars tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du helt fra barndommen er blevet fortalt hvordan du bør og skal være, uden egentlig at lytte til hvad du måske selv vil.

Derfor er Bars egnet mod stress. angst, tankemylder og anspændt krop.

I værste fald oplever Du behandlingen som en hovedbundsmassage – I bedste fald ændrer behandlingen DIT LIV!

Du glemmer dig selv – den du er inderst inde. Du kan finde dit indre JEG, hvis du tillader det og så er verden uendelig og du er åben for alt du ønsker dig i livet: kærlighed, elske dig selv for den du er, rigdom, selvtillid og selvværd, succes og meget andet – Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.