Access Bars


En sygeplejerske benyttede Access Bars som behandling af og for traumatiserede krigsramte børn og det gav børnene en indre ro, omend de havde haft nogle forfærdelige oplevelser – vi er ikke er en krigsramt nation, MEN vi har meget andet der tynger os i hverdagen.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Hvad kan jeg forvente af Access BARS behandlingen?

En kollega har frit oversat BARS med følgende: Brain Activ  Release System – Og det beskrivelsen er rammende ogdet egentlig rigtig godt behandlingen

Stress bliver en mere og mere almindelig sygdom, men måske bærer du også rundt på andre mønstre som ubevidst begrænser dig i hverdagen?

Under behandlingen berøres 32 punkter i hovedet og dermed frigøres der energi og ligesom når du diskfragmeterer computeren “slettes” de filer, som er ubrugelige og som blokerer for din indre glæde. Energibarerne mellem 2 punkter på hovedet hedder “bar”, deraf er navnet BARS egentlig oprigtigt opstået af. - Men i og med, at DU i forbindelse med berøringen af punkterne, får frigjort følelser, tanker, begrænsninger, fordømmelse og vrede og dermed “åbner motorvejen” til indre glæde, så er oversættelsen Brian Activ Release System faktisk en fantastisk rammende oversættelse af forkortelsen. 

Behandlingen kan have positiv effekt på ...

Har du lyst og brug for?

 • Bedre søvn, som tillader dig at vågne op udhvilet
 • Mindske og rydde op i tankemylder
 • Takke nej til begrænsninger og give dine gode tanker og følelser mere plads
 • Føle fred i krop og sjæl
 • Åbne op for mere klarsyn til både mere glæde i livet og se nye muligheder

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på briksen og det vil føles som en power nap – ja nogle falder faktisk i søvn, men det gør ikke noget, for hjernen og kroppen tager imod.

Jeg spiller ikke musik, fordi musik kan genere effekten, da toner og kompositioner ofte forbindes med særlige oplevelser. Ja nogle musikkompositioner benytter ligefrem toner der appelerer til dybere følelser og stemninger og det er jo ikke musikken der skal bære behandlingen, men de 32 punkter, der har store brede overskrifter. Nogle af overskrifterne er økonomi, kontrol, kreativitet, fred og ro med mere. 

Jeg ved ikke hvad der ligger bag punkterne, jeg kan blot mærke om der er øget aktivitet i dem og dermed holde dem, for at berolige og balancere dem, så der skabes ro. Tag for eksempel punktet penge som kunne være aktivt. Aktiviteten kan vedrøre alt hvad du har af tanker, følelser, oplevelser med mere omkring penge. 

 • Det kan altså for eksempel være dine tanker om alle de penge du har/har haft
 • Alle de penge du ikke har/tror du aldrig får,
 • Alle de penge du ønsker eller
 • Alle de penge du på igen måde kunne drømme om. 

Altså kender jeg ikke årsagen og det er heller ikk vigtigt, altså for mig at vide…. Jeg kan imidlertid godt efter behandlingen finde på at fortælle dig, hvis nogle af punkterne har været særlig aktive, primært fordi jeg skønner, at det kan vær en vedvarende blokeringskilde, som du måske skal have fokus på

Mange falder lidt hen under behandlingen og det er helt ok, du tager stadig imod, så det er helt ok at nuppe sig en power nap.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet

 

Access Bars hører ikke ind under sundhedsstyrelsens RAB-betegnelse, som betyder Registreret Alternativ Behandler, men uanset om den ikke er mulig at opnå RAB-godkendelse på, er det altid et godt valg at vælge en behandler der har denne betegnelse. Det stiller nemlig krav til os som behandlere, da der er krav om løbende videreuddannelse, ligesom registreringen sikrer, at behandleren har et vist uddannelsesniveau og det er din tryghed som kunde. 

Jeg er registreret RAB-behandler indenfor Fysiurgisk Sports Massage og Akupunktur, jeg har således 2 uddannelser, der timemæssigt imødegår kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at opnå RAB-registrering.

 

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Har du lyst til:

 • Bedre søvn.
 • Rydde op i dit tankemylder
 • Give dine gode tanker og følelser mere plads, fremfor hele tiden at blive begrænset
 • Føle fred i krop og sjæl
 • Tilføre dit liv mere glæde
 • Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Måske kan du svare ja til mere end en ting og så er der ikke meget at betænke dig på, så bør du prøve en Access Bars behandling.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Bars tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du helt fra barndommen er blevet fortalt hvordan du bør og skal være, uden egentlig at lytte til hvad du måske selv vil.

Derfor er Bars egnet mod stress. angst, tankemylder og anspændt krop.

I værste fald oplever Du behandlingen som en hovedbundsmassage – I bedste fald ændrer behandlingen DIT LIV!

Du glemmer dig selv – den du er inderst inde. Du kan finde dit indre JEG, hvis du tillader det og så er verden uendelig og du er åben for alt du ønsker dig i livet: kærlighed, elske dig selv for den du er, rigdom, selvtillid og selvværd, succes og meget andet – Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.