Akupunktur


Akupunktur er en ældgammel behandlingsform, men trods de mange år på bagen, er behandlingsformer nutidig og yderst effektiv når kroppen skal bringes tilbage i balance.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.96 stjerner ud af 97 anbefalinger

Seneste anbefaling


Jane
Præstø
10. oktober 2019

Japansk Face Lifting
Kan helt klart anbefale den Japanske ansigt lift - har kronisk bihule og kæbe betændelse og har indtil videre sluppet for penicillin og smerter, efter jeg er startet på den behandling

Den første akupunktur jeg praktiserede i klinikken var AcuNova og Triggerpunkts Akupunktur og med de to metoder opdagede jeg, hvilket stærkt værktøj akupunktur i virkeligheden er.

Det gav mig lyst til at lære mere om akupunktur og derfor valgte jeg i 2016 at påbegynde en Master Akupunktør uddannelse, så jeg idag praktiserer både Kinesisk Traditionel Akupunktur (TCM) og Boels Moderne Akupunkturformer, herunder altså AcuNova, som er John Boels Seniors flagskib.

Den kinesiske akupunktørs fokus med akupunkturen var oprindeligt at holde sine klienter raske med akupunktur. Klienterne betalte såedes den kinesiske læge/akupunktør så længe de var raske. Blev de syge stoppede betalingen til de igen var raske. En ret så interessant tilgang, at opretholde sundheden fremfor at helbrede.

Men ligesom man kan holde sygdomme fra døren, kan man altså også behandle sygdomme med akupunktur.

Jeg glæder mig over, at jeg idag har en god værktøjskasse indenfor akupunktur, så hvis den ene metode ikke synes at have den ønskede effekt, er muligheden at benytte en anden metode.

Den kinesiske akupunktur arbejder ud fra kroppens meridianbaner og med udgangspunkt i, at flytte og fordele Qi (livsenergi), så flowet genoprettes til normalen og det optimale energiflow for det raske krop.

Men kineserne tager også udgangspunkt i humør, fødselstidspunktet og om sygdommens energi er op- eller nedadstigende.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

John Boels AcuNova arbejder via nervesystemet, som er gengivet i og omkring hvert led. Processen er, at nålen sender signal til hjernecenteret og sætter kroppen igang med, at reparere det angrebne område.

John Boel har dog udviklet mange andre metoder end AcuNova, det er som om, han har en trang til hele tiden at tænke nye baner, i kampen om, at finde simple tilgange til helbredelse, for Boels moderne akupunkturformer bygger på en noget enklere tilgang end den Traditionelle Kinesiske Akupunktur, men resultaterne er lige så effektive.

Normalt kan den raske krop helbrede sig selv, men nogle gange angribes kroppen af ydre faktorer, såsom arvelighed, bakterie- eller virusangreb, forgiftning, vitamin- og ernæringsubalancer med mere, der bringer kroppen så meget ud af balance, at den ikke selv kan finde retningen til egenhelbredelse.

Selv havde jeg nåleskræk, så hvordan jeg fik mig bevæget ind på det område er mig stadig en gåde, men jeg må sige, at akupunktur er en noget anden oplevelse end hospitalsbesøg og blodprøver. Jeg kan ikke sige, at du intet mærker, for det ville være løgn, men taget i betragtning af at jeg selv har lidt af nåleskræk og kan sætte nåle på sig selv idag, fortæller vel i virkeligheden også, at så er det ikke værre.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.