Akupunktur


Akupunktur er en ældgammel behandlingsform, men trods de mange år på bagen, er behandlingsformer nutidig og yderst effektiv når kroppen skal bringes tilbage i balance. Klinikken ligger i Stenløse, Egedal kommune, meget til på S-toget og Egedal Centeret. Kommer du i bil, kan du parkere på vejen eller på den store S-togsparkeringsplads for enden af vejen.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.89 stjerner ud af 166 anbefalinger

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
12. oktober 2021

Akupunktur mod myggestik
I starten af juni, opsøgte jeg Bettina i forbindelse med mine årelange og voldsomme myggeangreb, som jeg kalder det. For det første, elsker de mig, og for det andet reagere jeg allergisk, med voldsom kløe,hævelse og sår, som "holder" I halve år. Jeg fik akupunktur og har lige siden været helt fri for gener. Det er dejligt at kunne gå en tur i skoven og ved mosen uden at skulle være smurt ind i alt muligt giftigt stads. Ses igen til foråret

Eksempler på, hvad jeg kan få akupunktur for

Akupunktur kan anvendes til rigtig mange ubalancer i kroppen og nedenstående overskrifter er bare eksempler, for at vise hvor bredt akupunkturen reelt set favner.

 • Dårlig ånde
 • Fødselsmodning
 • Hoftesmerter
 • Hælspore
 • Iskiassmerter
 • Knæsmerter
 • Kvalme
 • Lændesmerter
 • Nakkesmerter
 • Seneknude
 • Skuldersmerter
 • Styrkelse af immunforsvar
 • Svimmelhed
 • Søvnbesvær / Søvnløshed
 • Uro i kroppen

Hvorfor kommer kroppen i ubalance

Hvilken effekt / virkning kan jeg forvente?

Akupunkturen arbejder med kroppens egne energier, Kineserne har navngivet denne energi Qi. Med akupunktur kan man kun styrke positivt, altså kan man ikke gøre noget værre. Kroppen kan dog ”ligge inde” med en ophobning af affaldsstoffer, som skubbes længere frem i processen og derfor kan det selvfølgelig snyde, fordi man så kan foranlediges til at tro, at det hele er blevet værre.

Mit mål er altid, så vidt det er muligt at bringe dig tilbage til ”normal tilstand” og det lykkes ofte også, men det er sjældent fixet ved bare en behandling, tænk bare på, hvor længe du har døjet med din ubalance. Jeg har ikke tryllestøv i nålene, din egen krop skal selv restituere, når jeg har udstukket retningen.

Kineserne tilgang til hele universet og hvert enkelt individ, er at der skal være balance mellem Yin og Yang, ligesom verden ikke er sort eller hvid, der er altid nødt til at være lidt af det andet. En ubalance er typisk, hvis noget får overvægt eller noget bliver fundet for let, så bliver vi syge og dermed opstår der en ubalance.

Et er at miljø, kost og arbejdsbelastninger med videre sætter sit præg på kroppen. Men det er også sikkert, at kroppen med tiden bliver dårligere til selv at reparere cellerne, som hele kroppen jo består af.

Det ser også ofte, at kroppen ikke lige selv kan finde ud af at ”vælge” hvad den skal prioritere og så opstår ubalancen. Ofte er der en tendens til, at vi tænker, det går nok over og når det så ikke gør det, sætter ubalancen sig mere fast om man så må sige.

Akupunktur hos Av Min Krop

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Kort om Akupunkturens historie

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Princippet i akupunkturbehandlingen er,

at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Det var i 1970’erne, at akupunktur for alvor slog igennem i Vesten. Besøg i Kina var på denne tid blevet meget populære for læger og indebar ofte en demonstration af den næsten mirakuløse virkning af akupunktur, f.eks. ved store operationer, hvor patienten udelukkende var bedøvet ved hjælp af akupunktur. Disse besøg blev rosende beskrevet i vestlige lægevidenskabelige tidsskrifter. I Vesten fulgte en hastigt voksende popularitet som følge af disse rapporter, som pressen formidlede videre til offentligheden. Op igennem 1970’erne blev akupunktur en fast bestanddel af det alternative behandlingsudbud, men gradvist vandt akupunktur også indpas i det etablerede behandlersystem.

Ifølge den traditionelle kinesiske forklaring, der er et par tusinde år gammel, siges akupunkturnålene at genoprette kroppens normale energibalance, qi. Den traditionelle forklaring går ud på, at der findes 12 energibaner i kroppen – de såkaldte meridianer

Den kinesiske akupunktørs fokus med akupunkturen var oprindeligt at holde sine klienter raske med akupunktur. Klienterne betalte således den kinesiske læge/akupunktør så længe de var raske. Blev de syge stoppede betalingen til de igen var raske. En ret interessant tilgang, at opretholde sundheden, fremfor at helbrede.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.