Allergi, pollen og høfeber


Mens de fleste nyder at solen og foråret titter frem, er der rigtig mange der er plaget af allergi/høfeber, forårsaget af pollen fra for eksempel græs og birk. Symptomerne er mange, for eksempel snue, nysen, tilstoppet næse eller øjne der klør, er røde og løber i vand, mange er desuden plaget af uoplagthed og træthed. Ikke alle oplever at have alle symptomerne, men uanset om du “kun” er plaget af få eller mange af symptomerne, er det en svær tid at komme igennem. Og værst af alt, glæden ved foråret og sommerens kommen er begrænset.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.95 stjerner ud af 85 anbefalinger

Seneste anbefaling


per m nielsen
Veksø
16. maj 2019

En stor tak til Bettina, for akupunktur behandlingen, der har taget de fleste smerter, og gener i mine fødder og underben, så jeg kan gå uden stok og tage på rejse. Ligeledes fik hun fjernet en stor knude i højre håndled der smertede,og invaliderede hånden m v h Per M nielsen

Når jeg behandler for allergi anvender jeg akupunktur/AcuNova og behandlingsformen er rettet nyrerne som er “tovholder” på allergiske reaktioner samt øjne, næse og/eller hud, afhængig af hvordan du er plaget. Antallet af nåle under behandlingen kan derfor variere.
Du opnår det bedste resultat ved at komme før sæsonen rigtig sætter ind og de 3 behandlinger planlægges typisk indenfor 1 uge.
Langt de fleste kan klare sig med 3 – 5 behandlinger og gå gennem sæsonen med væsentlig reduceret medicinforbrug, nogle kan endda helt undgå at tage medicin.

Jeg har sammensat en pakke hvor du betaler for 3 behandlinger første gang, den kan ses i mit bookingsystem, får du behov for yderligere behandlinger, sørger jeg selvfølgelig for at de efterfølgende behandlinger i samme sæson, bliver til den reducerede pris.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.