Anbefalinger


Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 217 anbefalinger

Jeg vil rigtig gerne vise et retvisende billede af hvad kunderne siger når de har været her. Det giver kommende kunder mulighed for at se/læse hvad de kan få hjælp til.

Ofte ser jeg dig kun når du får og har ondt i ryggen, skulderen eller en anden skavank driller.
Der kan derfor gå lang tid før jeg ser dig igen. Derfor er det rart for mig, at du nemt kan give mig en tilbagemelding. Det giver mig mulighed for at reflektere og hele tiden sørge for at jeg lever op til den forventede standard.

Du skal skrive dit navn, by og e-mail, når du laver tilbagemeldingen. Du behøver kun at opgive dit fornavn samt by. Du må også gerne skrive kort om symptomer og hvilken behandling du fik.

Bliv ikke forvirret over, at din besvarelse ikke kan ses med det samme, systemet sammenligner om mailen også fremgår af bookingsystemet og derfor skal jeg manuelt lige ind og aktivere din anbefaling. Hverken du eller jeg ønsker jo en anbefaling fra en der ikke har været her.


Gi' en anbefaling


70 + 2 =
Lars
Virum
9. februar 2023

Akkupunktur mod frossen skulder
Jeg har for første gang (og med en vis skepsis) modtaget akkupunktur med en frossen skulder. Allerede efter 1. behandling mærkedes fremgang og efter en række behandliger har jeg nu fuld bevægelse i skulderen igen.
Jeg kan varmt anbefale Bettina / Av min krop.

Lisa
Skovlunde
28. januar 2023

Massage mod skulder spændinger
Jeg har 3 gange været hos Bettina for at få massage. De 30 min gør virkelig underværker og jeg nyder hvert sekund på briksen.
Man er som ny, når man går derfra igen.
Samtidig er Bettina imødekommende og man føler sig godt tilpas.

Pernille
Taastrup
24. januar 2023

ALFAkinesiologi mod fobi - Angst for katte
Jeg har hele mit liv været bange for katte, ihvertfald sålænge jeg selv husker. Min angst er så stor, at jeg fx har meget svært ved, at gå ned af en villavej, af frygt for at der pludselig kommer en kat ud på vejen.
Jeg havde set på hjemmesiden, at man kunde behandles for fobier og spurgte Bettina, da jeg var til massage, om det også kunne hjælpe på det.
Jeg fik ALFAkinesiologi og vi forsøgte, at finde en kat i området omkring klinikken for at jeg efter behandlingen kunne blive “konfronteret” med en kat. Det lykkes ikke, men efter behandlingen kørte jeg hjem til min veninde som har kat. Min veninde plejer at lukke katten ud når jeg kommer, men jeg havde ringet til hende forinden og bedt hende lade katten blive indenfor. Og jeg fik ikke denne følelse af angst for katten, faktisk kælede jeg med min venindes kat, hvilket aldrig ville have været muligt før min behandling med ALFAkinesiologi hos Bettina fra Av min krop

Flemming
Kirke Hyllinge
18. december 2022

Massage af skuldre, nakke og lænd
Fik løsnet op i det hele, jeg var helt afslappet bagefter og uden smerter i nakke og lænd.

Karin
Jyllinge
5. december 2022

Massage og akupunktur mod smerter i ben
Havde smerter i ben efter operation. Kan varmt anbefale Bettina til både akupunktur og massage.

Bente
Jyllinge
5. december 2022

Akupunktur mod smerter i lænden
Irriterende smerter i lænden. Jeg fik tildelt 4 behandlinger fra min Sundhedsforsikring til akupunktur. Efter 3. behandling var smerterne nærmest væk, så den sidste behandling var egentlig bare for at være sikker på, at der ikke lå noget og lurede i kroppen. Tak for hjælpen, Bettina

Mette
Ølstykke
5. december 2022

Massage mod hovedpine og smerter i nakke og skuldre
Bettina er meget sød og behagelig. Massagen var rigtig god. Jeg havde problemer med hovedpine, skulderen og nakken. Det er nu 3 uger siden jeg var der og har ikke haft problemer siden. Kan virkelig anbefale Bettina. Jeg kommer 100% igen.

Helle Rønnow
Slangerup
5. december 2022

Akupunktur mod hold i ryggen
Bettina er helt fantastisk dygtig. Jeg har tidligere brugt hende til massage mod spændinger i arm og skulder. Denne gang har jeg fået akupunktur mod et meget slemt hold i ryggen. I løbet ad de første 4 nåle og 2 min kunne jeg allerede stå oprejst igen. Derefter en massiv efterbehandling for at løsne ryggen.
Av min krop får alle de bedste anbefalinger herfra.
Helle

Rune Frandsen
4520 Svinninge
5. december 2022

Akupunktur mod piriformis smerter
Jeg har været meget tilfreds med akupunktur-behandlingen. Jeg havde problemer med piriformis-musklen. Jeg havde prøvet kiropraktor, fysioterapi, osteopati og alm. læge. Intet hjalp. Jeg læste en anbefaling herinde og ville prøve. Bettina fortalte ved første besøg, at der var 2 muligheder og at hun havde erfaring for, at en af dem ville hjælpe. Og ganske rigtigt, akupunkturen hjalp efter 3 behandlinger og jeg kan nu løbe og arbejde igen. Mange tak til Bettina og mange anbefalinger herfra for en god og reel behandling.

Helle Welsø
Ølstykke
5. december 2022

Jeg var hos Bettina i fredags da jeg havde gået med hold i nakken

Det hjalp 30 minutter og så gjorde det ondt igen

Mandag var jeg et andet sted og hun løsnede meget mere op

Hanne Harder
3670 Veksø
11. oktober 2022

Akupunktur mod frossen skulder
Jeg føler mig bestemt i gode hænder - og mærker heldigvis forbedring i min skulder. Jeg kan kun anbefale Av Det gør ondt!

Lise
Ølstykke
29. september 2022

Akupunktur mod migræne & træthed
Jeg har pt. fået 1x akupunktur mod migræne. Det hjalp på migrænen, trætheden, humøret og øvrige smerter i kroppen. Havde meget mere energi i de følgende dage - SKØØØNT.
Kan kun anbefales.

Pernille
Taastrup
5. september 2022

Stressafbelancering (ALFAkinesiologi) af fobi for katte
Jeg har været mega-bange for katte.
Vi kom til at tale om det en af de gange jeg var til massage hos Bettina og hun foreslog mig, behandlingen “Stressafbelancering”. Vi talte om behandlingen og Bettina anbefalede mig også at gå hjem og læse om behandlingen, før jeg besluttede mig for om jeg ville prøve behandlingen.
Jeg er så glad for jeg prøvede behandlingen, min angst har været meget belastende, jeg er nærmest bange for at gå ind i et nyt villakvarter eller feriesteder hvor der er mange vilde katte.
Bettina behandlede mig for min fobi, som ligger helt tilbage fra min barndom og vi gå op og ned af hendes vej i håb om, at løbe ind i et af området katte. Det lykkedes dog ikke, men efter behandlingen tog jeg et par dage efter hjem til min veninde, som har kat. Og jeg bad hende om, ikke at lukke den ud, for jeg ville lige teste. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kæle med hendes kat og være i samme rum med katten. Men det kan jeg nu, tak Bettina 🙏

Mette
Ølstykke
26. august 2022

Vedligeholdende massage
Jeg har igennem flere år brugt Bettina til massage af forskellige ømme dele af kroppen. Og kan klart anbefale det.

Stefanie
Svinninge
19. august 2022

Akupunktur mod menstruationssmerter
Jeg har fået akupunktur for menstruation smerter, og det var virkelig hurtigt effekt - meget tilfreds 🙂
Har normalt 2 døgn op til min menstruation, hvor jeg må tage smertestillende piller. Når menstruationen kommer er den mørk og klumpet den første dag, inden den bliver naturlig rød.
Efter kun en behandling på førstedagen med smerter, kom menstruationen allerede dagen efter og var ikke misfarvet

Har os prøvet myg nåle og jeg startede med at klø rigtig meget, nu klør det ikke rigtig

Anna
Ballerup
29. juli 2022

Massage mod smerter i nakke og skuldre
Har været til massage 2 gange med smerter i nakken og skuldrene. Nu efter de 2 behandlinger har jeg det bedre, end jeg har haft det de sidste 8 år - Danke Schön

Marianne
Jyllinge
17. juli 2022

Massage mod skulder og iskias smerter
Kæmpe godt arbejde i forhold til skuldre som gav bøvl og iskiasnerven som gav problemer. Kan varmt anbefales.

Maria
Skovlunde
11. juli 2022

Vedligeholdende massage
Vil til en hver tid anbefale Bettina, hun er en de massører, som virkelig kan finde ud af tage fat og gøre noget ved de ømme områder. Man føles som et andet menneske bagefter. Det eneste minus, var at noget af musikken under massagen irreterede mig lidt, det var efter min mening knap så afslappende. Men 4 flotte stjerner herfra!

Birgit
Frederikssund
7. juli 2022

Myggenåle
Fik genopfrisket myggenålene for lidt over 1 måned tid siden.
Sidste år hørte jeg om muligheden og tænkte, det skal prøves, men indrømmet var også skeptisk overfor om det nu også kunne passe, at man ikke fik myggestik - Jeg gik igennem en hel sommer uden et eneste myggestik, så ingen tvivl om at jeg igen skulle sikre mig mod myg med akupunktur, fremfor at benytte myggespray.
Igen i år, stadig ingen myggestik her mere end 1 måned efter, jeg kommer igen til næste år.

Mette
Gadevang
27. juni 2022

Vi er en familie på 4 der døjer meget med myggestik og derfor bestilte vi alle en omgang myggenåle. Børnene fik dog laser i stedet da nåle ikke var sagen. Hverken voksne eller børn har oplevet bedring i antallet eller sværhedsgraden af myggestik efter behandlingen. Så kan desværre ikke anbefale denne behandling.

John
Ølstykke
27. juni 2022

Vedligeholdende massage
Kan kun anbefale Betina er rigtig god til sit arbejde

Therese Fiehn
Ølstykke
9. juni 2022

Akupunktur mod tennisalbue forårsaget af at strikke
Kom med en tennnisalbue opstået af overbelastning ved at strikke. 5 behandlinger og den er helt rask. Tak for super behandling - jeg er så glad. Jeg giver Bettina mine varmeste anbefalinger.

Aida
Ølstykke
30. maj 2022

Bars-behandling - sæt stress på pause & få styr på tankemylder
Jeg har fået BARS behandling hos Bettina fra avminkrop for en uge siden. Bettina er meget professionel, enormt sød og god til at lytte. Hun så ved præcis hvad jeg har brug for, at vi arbejder med, selvom jeg ikke selv kunne sætte ord på det. Jeg vil til hver en tid anbefale Bettina.

Trine
Kbh.
24. maj 2022

Akupunktur mod hælspore
Bettina har hjulpet mig med min hælspore, som har irriteret i 2 år.
Efter to gange med akupunktur er jeg langsomt startet op med løbetræning igen. Heldigvis uden smerterne er kommet tilbage.

Marie Louise
Ølstykke
18. maj 2022

Akupunktur mod slidgigt i fødder
Jeg har meget slidgigt i mine fødder, Både dag og nat. Det begrænsede mine gåture som jeg ellers holder meget af.
Efter besøg hos Bettina hvor jeg fik accupunktur, fik jeg det bedre allerede efter 1. besøg- sov uden at have ondt.
Fik i alt 5 beh. Det har virkelig taget toppen af mine smerter- nu er det til at holde ud. Kan varmt anbefales.

Lene rosendal
Ølstykke
13. maj 2022

Massage mod hovedpine, nakke og skuldersmerter
5 stjerner, der kan ikke gives mindre, har fået 2 behandlinger, for nakke, skulder problemer, samt hovedepine.
Og hold da op hvor det har hjulpet lige fra første behandling.
Det bliver taget godt fat.
Kommer helt sikkert igen.
De varmeste anbefalinger her fra😀

Heidi L
Stenløse
11. maj 2022

Akupunktur mod iskiassmerter
Jeg har haft problemer med iskias gennem længere tid, og har prøvet næsten alt. Men akupunktur hos Bettina hjalp.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forbedring, Sovende fornemmelse i foden, når jeg kører bil er væk og kan nu løbe igen.

Kan klart anbefale Bettina!!

Helle
Smørum
8. maj 2022

Akupunktur mod iskiassmerter
Har været til akupunktur for iskias 1 gang.
Har mærket bedring uden for mange smerter.

Aino
Smørum
30. april 2022

Akupunktur mod rygsmerter
En gang akupunktur gav for førstegang i laaaang tid fred i ryggen. Der kom små tilbagefald men det gik hurtigt over.

Susan Enghave
Veksø
30. april 2022

Massage
Super service og dejligt med så mange tider på alle tider i døgnet🙏Takker

Jeanet
Ølstykke
22. april 2022

Super fin behandling 👌

E. Hansen
Stenløse
22. april 2022

Super massage
Fik også løst et problem
Kommer igen hvis jeg får andre problemer med min krop

Lise-Lotte Borre
Bagsværd
22. april 2022

nemt at få tid

Aino
Smørum
22. april 2022

Meget professionel behandling med god effekt .
Pengene er giver rigtig godt ud

Annette Corell
Stenløse
2. april 2022

Vedligeholdende massage
Går altid fra Bettina med en ny og bedre krop. Hjælper altid hurtigt og effektivt og får styr på de udfordringer, man måtte have.
Kan varmt anbefale Av min krop/Bettina

Jette
Skævinge
17. marts 2022

ALFAkinesiologisk stress afbalancering og akupunktur for vægtregulering
Jeg fandt Bettina, ved jeg søgte akupunktur til vægttab. Først behandlede hun min stress 👌 derefter fik jeg nåle i ørene, nu jeg tilbage til det gode, sunde og skønne liv.
Tusind tak Bettina, du min engel 😍

Mia
Gundsømagle
6. marts 2022

Massage af skulder og nakkespændinger
Super professionel! Jeg har tendens til at spænde i kroppen hvilket gør at jeg har spændinger i nakke/skulder. Er virkelig tilfreds med behandlingen, man kan mærke hun ved hvad hun laver og spændingerne blev i den grad løsnet! Kommer helt sikkert igen

Tine
Ølstykke
17. februar 2022

Akupunktur mod iskiassmerter
Det er med stor taknemmelighed at vi kan afslutte min mors forløb hos Bettina . Voldsomme ischiassmerter gjorde at min mor på 78 var invalideret i en sådan grad at hun dårligt kunne gå/sidde/stå. Hun er nu, på baggrund af Bettinas hjælp, smertefri og mobil . Udover at være meget dygtig til sit hverv, besidder Bettina empati og indsigt, som har gjort at det var trygt for min mor at komme hos Avminkrop

Tine
Ølstykke
11. februar 2022

Muskelafspændende massage
Super dejlig og professionel massage

Lene
Hørsholm
2. februar 2022

Akupunktur mod hælspore og knæsmerter
Endnu engang har jeg kun ros til Bettina .denne gang hjalp hun mig af med knæsmerter og første gang en hælespore, så tak Bettina 👍👍👍

Jesper
Hillerød
28. januar 2022

Behandling med akupunktur og massage på jobbet
Bettina kommer i det firma hvor jeg er ansat. Ordningen var der allerede, da jeg blev ansat, men jeg har egentlig aldrig været begejstret for fx massage. Vores direktør insisterede på, at jeg burde prøve at få en behandling, før jeg gav afkald på ordningen.
Jeg havde før min ansættelse fået opereret karpaltunnelsyndrom i venstre arm/hånd og jeg havde nogle irriterende ar i hånden, som jeg var ret plaget af. Bettina foreslog, at vi prøvede at lette spændingerne i arret ved hjælp af akupunktur. Om jeg bøjer mig i støvet, allerede i løbet af den første uge, mærkede jeg stor forskel, ja jeg mærkede faktisk ikke noget til spændingerne i arret. Vi har 45 min behandling hver 14. dag, så der var også plads til lidt skulder og nakke massage og det var faktisk rart at få løsnet spændingerne fra kontorarbejdet. Idag er jeg glad for at vores direktør insisterede på, at jeg ikke fravalgte behandlingerne inden at have prøvet det. Og jeg synes faktisk det er fedt, at vores arbejdsgiver tager ansvar og tilbyder os denne løsning, farvel til ømme skuldre, lænd og ja ikke mindst generne fra arret omkring min operation.

Helle
Frederikssund
27. januar 2022

Vedligeholdende massage
Super professionel behandling som altid 🙂

Tine
Holte
3. januar 2022

Akupunktur mod smerter i ankler og knæ
Da jeg kom hos dig, havde jeg smerter omkring 8-10. Allerede efter 1 besøg mærkede jeg bedring og at mine led (ankler og knæ) ikke føltes så låste som de plejer at være.
Nu vil jeg sige det er omkring 2-3 efter en lng arbejdsdag - Altså det går meget bedre, så tak for det.

Denise Johansen
Ballerup
29. december 2021

Akupunktur mod piskesmæld smerter
Kan klart anbefales. Jeg kom til behandling hos Bettina da jeg havde smerter i nakke og ryg efter et større biluheld og efter 5 behandlinger har det lettet meget og jeg kan ikke mærke mine smerter som da jeg først kom hos hende. Efter 2. behandling havde det allerede stor effekt. Tag springet og bestil en tid hos hende

Helle Thormann
Ølstykke
28. december 2021

Akupunktur mod iskiassmerter
Akupunktur det var så godt, efter 2 behandlinger mæskede jeg ikke mere til mine smerter i iskas nerverne. Kunne ikke gå eller stå inden

Jette Sanne
Skævinge
13. december 2021

Stress afbalancering af psykisk oplevelse
Kontaktede avminkrop da mit stress havde givet mig en vægtstigning. Jeg blev behandlet med stress afbalancering, det kan virke voldsomt, da den episoden hentes frem fra underbevidstheden. Allerede to dage efter, kunne jeg mærke stor ændring, som her efter en uge, stadig ændre min psyke. Jeg giver Bettina min varmeste anbefaling, hun er et varmt og empatisk menneske.
Skulle jeg få brug for hjælp igen, så det helt klart hos Bettina, jeg søger hjælp.

Tina Larsen
Ølstykke
5. december 2021

Fysiurgisk sports Massage af nakke- og skulderspændinger
Jeg kom "bare" med de sædvanlige spændinger i nakke og skuldre. Det var SÅ dejligt med en behandler, der tog fat og rent faktisk fik løsnet op. Bettina er superkompetent, jeg følte mig meget tryg, og jeg kommer helt sikkert igen - også hvis jeg får andre skavanker.

GAG
Stenløse
1. november 2021

Japansk Face Lifting
Dejligt med en ansigtsbehandling, hvor jeg både fik gennemfugtet og boostet min hud.
Gik glad derfra 🤗

John
Hillerød
27. oktober 2021

Akupunktur mod arvæv
Bettina kommer i den virksomhed, hvor jeg er ansat. Da jeg startede i firmaet var jeg skeptisk, men direktøren anbefalede mig, at tage imod behandlingen, da det som han siger, er en personalegode han har valgt at give os medarbejdere.
Jeg havde problemer med min ene hånd, efter en karpaltunnelsyndrom operation, hvor jeg havde dannet meget arvæv i hånden, hvilket generede mig, når jeg brugte hånden. Jeg fik akupunktur og bøjer mig i støvet, arvævet er ikke længere generede for mig.
Jeg er også blevet glad for massage, så fx mine skuldre ikke er så anspændte af kontorarbejdet.

Karin
Frederiksberg
20. oktober 2021

Vedligeholdende massage
Bettina er en meget dygtig massør og besidder stor empati.
Jeg kan absolut anbefale Bettina.

Karin Burmester
Stenløse
12. oktober 2021

Akupunktur mod myggestik
I starten af juni, opsøgte jeg Bettina i forbindelse med mine årelange og voldsomme myggeangreb, som jeg kalder det. For det første, elsker de mig, og for det andet reagere jeg allergisk, med voldsom kløe,hævelse og sår, som "holder" I halve år. Jeg fik akupunktur og har lige siden været helt fri for gener. Det er dejligt at kunne gå en tur i skoven og ved mosen uden at skulle være smurt ind i alt muligt giftigt stads. Ses igen til foråret

Helle Aller
Veksø
5. oktober 2021

Massage og akupunktur mod lændesmerter
God behandling og oplysning om mulige behandlingsformer

Sussi
Veksø
3. oktober 2021

Vedligeholdende massage og ødembehandling af hævede ben
En rigtig dejlig Behandling👍👍

Diego Camerlingo
Ølstykke
30. september 2021

Massage og akupunktur mod piskesmældssmerter
Har fået massage og akupunktur, på grund af daglige smerter i nakken fra piskesmæld, opstået efter en påkørsel for 2 år siden, der har givet daglige smerter i nakken.
Min muskulatur og smerterne er reduceret efter behandlingerne og nu mærker jeg stort set kun smerter når jeg har haft en lang arbejdsdag

camilla
Rødovre
18. juli 2021

Vedligeholdende massage
Jævnlig vedligeholdende massage for at holde spændinger nede. Altid god behandling og køre gerne fra Rødovre til Stenløse

Lisbet Jensen
Ølstykke
24. juni 2021

Fysiurgisk Massage vedligeholdende
Jeg kommer fast hos Bettina når jeg får ondt i lænden eller skuldrene, og kan varmt anbefale det. Bettina er god til at finde de steder der har brug for massagen

Tina Bredsgaard
Skibby
24. juni 2021

Akupunktur mod skuldersmerter
Jeg kom med en gammel skulderskade, hvor jeg havde en del smerter, specielt nogle meget skærende smerter, der vækkede mig om natten, som efter bare en behandling med med akupunktur forsvandt, så der nu "kun" er mindre smerter tilbage, som forhåbentlig kan mindskes/fjernes helt efter lidt flere behandlinger. Bettina virker meget kompetent og tillids vækkende, Behandling kan varmt anbefales

Berit
Ølstykke
17. juni 2021

Behandling af pollen med ALFAkinesiologi
Jeg har i mange år haft pollenallergi, samt allergi for frugt som krydser på birken. Jeg fandt Bettina på nettet, kontaktede hende, og lavede en aftale om en ALFAkinesiologi. Jeg må sige det har været en positiv oplevelse, og kan i dag igen begynde at spise af al den frugt jeg tidligere ikke kunne. Behandling hos Bettina kan varmt anbefales.

Else
Stenløse
16. juni 2021

Akupunktur mod knæsmerter
Behandling med akupunktur kan varmt anbefales. Efter kun en behandling for knæsmerter mærkede jeg en mærkbar ændring og smerterne var nærmest væk

Maria
Ballerup
5. juni 2021

Stress afbalancering med ALFA kinesiologi
Blev sygemeldt med stress fra mit job. Jeg havde i længere tid fulgt Bettina på Facebook og så hendes opslag om stress afbalancering.
Jeg gik sideløbende til psykolog. Psykologen pillede mig fra hinanden om onsdagen og Bettina ligesom samlede mig igen om fredagen.
Jeg er igen stærk tilbage på jobbet

Lene
Ølstykke
1. juni 2021

Akupunktur mod ryg- & lændesmerter
Jeg har meget længe døjet med rygproblemer særligt omkring lænden. Jeg har prøvet massage, osteopati, yoga mm. Allerede efter én behandling med akupunktur mærkede jeg en markant forbedring.
Jeg vil klart opfordre andre med smerter i kroppen til at søge hjælp hos “avminkrop”!

Nicolai
Jægerspris
30. maj 2021

Akupunktur mod frossen skulder
Har haft en frossen skulder over en lang periode og har været ved både læge og fysioterapeut unden resultat. Blev af en ven anbefalet at prøve akupunktur, men var meget skeptisk. Allerede efter første behandling mærkede jeg bedring og kunne løfte armen højere. Jeg er meget glad og meget tilfreds med behandlingen hos Av min krop

Og jeg er heller ikke i tvivl om, at det ikke er sidste gang jeg kommer forbi Bettina hos Av min krop.

Lone Andersen
Roskilde
28. maj 2021

Akupunktur mod frossen skulder
Havde problemer med at løfte armen, kunne nærmest kun få den vinkelret ud fra kroppen. Var derfor meget besværet når jeg fx skulle tage bluse på.
En kollega anbefalede mig, at få akupunktur hos Bettina, som behandlede den som en frossen skulder. Allerede efter 1. behandlingkunne jeg løfte armen næsten ubesværet - Fantastisk

Lakshmi
Stenløse
23. maj 2021

Japansk Face Lifting
Japansk Lifting kan klart anbefales.

Liselotte
Frederiksværk
21. maj 2021

Japansk Face Lifting
Kan kun anbefale Japansk face liftning. Ren selvforkælelse, bestemt ikke sidste gang jeg er hos Avminkrop

Lise
Smørum
17. maj 2021

Japansk Face Lifting
En rigtig god oplevelse, kan klart anbefales.

Hallur Markvig
Ølstykke
23. april 2021

Vedligeholdende massage
Hårdt tiltrængt massage efter lang tids nedlukning.

Lige hvad kroppen har bruge for, efter snart mange måneders hjemmearbejde.

Karin Burmester
Stenløse
7. januar 2021

Akupunktur mod nervesmerter og lændeproblemer
Nu har jeg gennem 5-6 måneder fået hjælp gennem akupunktur (Av min krop) i forhold til både nervesmerter og lændeproblemer.
Begge behandlinger har reduceret miner gener i væsentlig grad. Jeg vil selvfølgelig vedligeholde begge behandlinger fremover.
Næste uge skal jeg have afdækket mine allergisymptomer. Håber det går lige så godt.

Cecilie
Ølstykke
4. januar 2021

Massage mod rygsmerter
Kom til Betina med akutte ryggsmerter. Etter et par avtaler fungerte jeg normalt igjen. Betina er hyggelig og en god samtalepartner. Kan bare anbefales:)

May-Britt N. Olsen
Ølstykke
13. december 2020

Japansk Face Lifting
Japansk Face Lifting den dejligste massage med dejlige cremer i hele ansigtet - skuldre - nakke og arme så behagelig at man nemt kan døse hen.
Kan kun anbefales.

Christian
Øslstykke
7. december 2020

Massage af ryg og nakke
Grundet rygskade har mange spændinger i ryg og nakke.
Fik en times afspændingsmassage hos av min krop. Og det var det ramte plet.
Ud over god massage, er hun også sjov og snaksaglig. Kan varmt anbefales 👍

Gregor Pertsas
Holte
4. december 2020

Massage og akupunktur mod Iskias-smerter (Piriformis)
Piriformis syndrom (smerter i højre balle med stråler ned i benet).

Efter 9 dage med ulidelige smerter og kun 3-4 timers søvn i døgnet, bookede jeg en tid en søndag aften hos “av min krop”. Blev mødt af en meget empatisk og behagelig ejer, som virkelig kunne sit kram. Fik en omgang akupunktur, og beskeden var at smerterne ville være væk næste morgen. Det holdt stik og næste morgen var jeg uden smerter, hvilket var en kæmpe forløsning. Jeg kan 100% anbefale “Av min krop” til alle.

Katrine Nielsen
4070
20. november 2020

Øreakupunktur mod rygning - Rygestop.
Jeg var til behandling, sammen med min mand, mod rygestop og vi har begge, nu været røgfri en månede. Det kan bestemt anbefales, god og professionel behandling.

Susanne
Stenløse
1. november 2020

Massage
Fik 1 times massage, for blandt andet at få løsnet op i noget spændingshovedpine.
Gik med de samme udfordringer/problemer jeg kom med, så det behandlingen havde ikke hjulpet., men sød og venlig..

Dorte
Ølstykke
27. oktober 2020

Massage af øverste halvdel af ryg, inkl. Skuldre & nakke
Tusind tak for, at jeg ikke længere har ondt i ryggen.. efter bare 2 behandlinger/massage, næsten smertefri🙂👍

Tina Frier
Ballerup
15. oktober 2020

Massage af skulder- og nakkesmerter, der forplanter sig i armen
Dejligt at være i sikre hænder. Kom med stærke smerter i nakke, skuldre og arm. Efter 2 gange blev jeg næsten smertefri.
🤗

John
Ølstykke
14. oktober 2020

Behandling af smerter efter diskusprolaps operation / Vedligeholdende massage
Igennem ihvertfald 4 år, har jeg haft problemer med lænden. Jeg har været ved både læge, fysioterapeut og kiropraktiker og intet har hjulpet. Smerterne tiltog relativt kort efter en diskusprolaps-operation. Efter blot 2 behandlinger hos Bettina var de mangeårige smerter væk. Nu holder jeg smerterne nede ved at gå til behandling regelmæssigt.

Heidi Mercebach
Jyllinge
20. september 2020

Japansk Face Lifting
Fantastisk japansk lifting - kan klart anbefales. Skønne cremer og super afstressende ansigts, skuldre og nakke massage. Jeg kommer helt sikkert igen snart og har allerede anbefalet det til mine veninder 🌸

Hella
kbh
20. september 2020

Vedligeholdende massage & Japansk Face Lifting
har kommet hos Bettina i en del år nu.
den bedste massør jeg har mødt, hun kan fjerne alle smerter i kroppen, om det er med massage eller nåle,eller tryk under føder er meget glad for at komme der.
da hun fik japansk lifting skulle jeg da også prøve det,så god en oplevelse, ud over jeg følte mig forkælet, fik min hud en ny glød og et lift kan varmt anbefale den behandling hvis du ønsker at forkæle dig selv og ønsker et yngre look

Gita
Stenløse
19. september 2020

Japansk Face Lifting
Jeg kan varmt anbefale Japansk Face Lifting. Jeg har prøvet mange behandlinger, men denne er hent fantastisk. Ikke mindst fordi det ikke kun er ansigtsnusseri, men også at musklerne masseres med Gau Sha-stenen, hvilket er helt fantastisk

Heidi
Jægerspris
18. september 2020

Japansk Face Lifting
Meh. Fik japansk lifting og selvom det da var meget hyggeligt at blive nusset om, så synes jeg ikke det var prisen værd. Jeg oplevede ikke nogle af de fordele som der beskrives og mit ansigt var seriøst fedtet i flere timer efter. Jeg måtte tørre mit ansigt med køkkenrulle, da jeg kom hjem for bare at fjerne noget af det. Det var bestemt ikke noget for mig. Det er dog ikke umuligt at jeg prøver noget massage, på et senere tidspunkt.

kenneth bargholz
Ølstykke
13. september 2020

Vedligeholdende massage
Hvad enten det er skuldre,nakke,læn eller bare ryggen generelt så er der altid garanti for lempelse af smerter. Der lyttes altid til hvilket problem man kommer med, og der behandles altid dybt professionelt og i samarbejde med mig som “patient”. Der bliver mens behandlingen forgår altid talt om løst og fast, hvilket gør at man gennem hele behandlingen føler sig rigtig godt tilpas, både fysisk og mentalt hvilket gør det til en “overall” professionel og fysik super oplevelse. Jeg kan kun anbefale klinikken og giver den top karakter både for behandlingen - Den rolige stemning samt den altid smilede Bettina. Alt i alt altid en super behandling til fornuftige priser.

Vivi
Taastrup
7. september 2020

Massage mod skulder/nakke smerter
Ondt i skulder/nakke. En gang massage af Bettina, og jeg kan tydeligt mærke forskel. Kan varmt anbefale Bettina. Et hyggeligt sted at komme.

Tina
Ølstykke
7. august 2020

Akupunktur mod albuesmerter forårsaget af yoga øvelse
En yogaøvelse der gik galt, efterlod mig med smerter i albuen, der ikke ville gå væk af sig selv, 4 Akupunktur behandlinger efter er jeg så god som ny.

Britt
Hillerød
7. august 2020

Akupunktur med smerter forårsaget af diskusprolaps i nakken
Kan i den grad anbefale Bettina og Av min krop. Efter et langt forløb med en diskusprolaps i nakken, der blev ved med at drille og gøre ondt, fik jeg anbefalet akupunktur hos Bettina. Allerede efter første gang følte jeg en lindring og en større mobilitet i nakken og efter 5 behandlinger er smerterne ned på et niveau, hvor jeg kan undvære det meste smertestillende. Så jeg fortsætter og regner med fortsat bedring.

Kim Jonasen
Måløv
3. august 2020

Massage af spædte nakke muskler efter operation
Efter en operation for diskusprolaps i nakken har Bettina rettet op på mine muskler i nakke og skuldre.

Nikita
Ballerup
1. august 2020

Jeg fik akupunktur mod myggestik, som desværre ingen hjælp eller effekt... Øv øv. Men forsøget værd og god service 🙂

Linda
3650
12. juli 2020

Kombination af massage og akupunktur mod spændinger
Jeg kan varmt anbefale 'Av min krop'.
Bettina arbejdede professionelt og vensomt. Efter kun en behandling kunne jeg mærke en positiv forandring, der hvor jeg havde smerter.
Tak Bettina.

Karin
Frederiksberg
11. juli 2020

Vedligeholdende massage
Ved besøg hos min familie i Ølstykke, søgte jeg en massør, som kunne afhjælpe diverse ryg og nakkeproblemer.
Bettinas annonce Av min krop tiltalte mig, og efterfølgende har jeg med glæde kørt fra Frederiksberg til Stenløse for at blive masseret. Jeg kan absolut anbefale Bettina.

Annette
Stenløse
10. juli 2020

Massage mod arbejdsrelaterede lænde-, skulder- og nakkesmerter
Betina er fantastisk til både at klare trætte og smertefulde lændesmerter samt skuldre og nakkesmerter.
Efter et besøg eller 2 er alt løsnet og smerterne er væk. Kan helt klart varmt anbefale Betinas magiske hænder. Det er et besøg værd.

Johan Kold
Ølstykke
5. juli 2020

Akupunktur mod slidgigt i knæ
Jeg har slidte knæ og havde smerter konstant, det ene knæ havde en stor væskeansamling, som min læge sagde “du er blevet slidt over årene der er IKKE rigtig noget jeg kan gøre. Jeg fik så anbefalet at tale med Bettina fra Av min krop, og har nu fået 5 smertebehandlinger via akupunktur, og det har hjulpet fantastisk, nu går jeg næsten helt normalt igen, og smerterne er der kun sporadisk. Jeg regner med flere besøg hos Bettina for at vedligeholde tilstanden. Mvh.. Johan

Johnny
Gilleleje
12. juni 2020

Akupunktur mod skuldersmerter
Jeg har før været lidt skeptisk over for nåle ,men nu har jeg prøvet det hos Bettina og ja det virker så jeg kan kun anbefale det men også den gode service og behandling man får af Bettina

Conny
Frederiksværk
12. juni 2020

Vedligeholdende massage
Altid en fornøjelse at være i Bettinas kyndige massage-hænder og afsluttende med zoneterapi. Man er så godt som en ny person bagefter 🙂

Iben
Stenløse
5. juni 2020

Vedligeholdende massage
Av min krop får mine varmeste anbefalinger. Jeg havde meget ondt i skulder og nakke, og bare efter første behandling var det markant bedre. Jeg skal helt sikkert gå der fremad rettet. Bettina har en fantastisk forståelse af hvordan hele kroppen hænger sammen og at det ikke nødvendigvis kun er der symptomerne er, der skal sættes ind.

Jette Pedersen
Stenløse
3. juni 2020

Massage for skulder og nakkesmerter
Jeg kan i den grad anbefale avminkrop i Stenløse. Jeg havde skrækkelige smerter i mellem skulderblade og op i nakken og allerede efter blot en behandling har det hjulpet rigtig meget. Bestil trykt tid hos Bettina😊

Brian
Stenløse
16. maj 2020

Vedligeholdende massage
God massage, kan mærke god bedring hver gang jeg har været til behandling.

Tina Christensen
Veksø
12. maj 2020

Vedligeholdende massage
Kan godt anbefales

Ditte
Ølstykke
27. april 2020

Massage af lænd
Havde gået med ond i ryggen i nogen tid. Massagen hjalp allerede med det samme og efter et par dage, var smerterne helt væk

Annette
Ølstykke
17. april 2020

Akupunktur mod migræne
Mine bedste anbefalinger af Bettinas behandlinger. Jeg har især haft stor glæde af akupunktur mod migræne, der har hjulpet allerede i løbet af få minutter.
Bettina har flere gange reddet min dag!

Jette Hansen
Stenløse
25. februar 2020

Massage mod skuldersmerter
Kom hos Av min krop med muskelspænding i Venstre skulder. På 1/2-time fik Bettina løsnet op i både venstre, højre skulder samt nakke.
Har allerede bestilt ny tid.
Av min krop kan anbefales.

Henrik Hau
Vanløse
23. februar 2020

Akupunktur mod myggestik
Hej Av min krop .. Jeg var hos Bettina , for at få behandling for myggestik ( Akupuktur ) fik en helt fantastisk behandling hvor jeg også fik en viden om andre problemmer som bettina kunne hjælpe med 😊tak for god behandling / vender helt sikkert tilbage ❤️

Camilla
Birkerød
21. februar 2020

DORN mod primært lændesmerter
Kære Bettina. Tusind tak for hjælpen med min lænd, det hjalp rigtig meget, bare efter en behandling med dorn.

Charlotte
Jyllinge
19. februar 2020

Vedligeholdende massage
Kan helt klart anbefale av min krop.
Yders professionel,
Kan tydeligt mærke forskel efter behandling

Ninna Bülow
Ølstykke
11. februar 2020

Rygestop med øreakupunktur
Kan kun anbefale rygestoppet med nåle i ørerne 👍👍👍

Karin Jørgensen
Frederiksberg
7. februar 2020

Massage grundet spændinger ovenpå skade
En brækket arm betød forkert kropsstilling og dermed ulidelige smerter i ryg og skulder. Efter to behandlinger er jeg næsten smertefri, og jeg er helt sikker på, at efter den tredje behandling i morgen, vil Bettina få has på de sidste smerter. Bettina er en eminent massør.

Peter Dines Willesen
Ålsgårde og Stenløse Syd
7. februar 2020

Vedligeholdende akupunktur
Altid god og professionel

Jimmy Bille
Stenløse
23. januar 2020

Akupunktur frossen skulder
Har gennem længere tid døjet med en frossen skulder, som gjorde vanvittigt ondt.
Efter kun et par behandlinger hos Bettina, kan jeg klart mærke en stor forskel.
Giver Bettina de allerstørste anbefalinger og til alle jer der tvivler på, om hun nu også kan hjælpe jer, kan jeg kun sige "kom i gang med at bestille en tid hos Bettina NU - det vil du bestemt ikke fortryde",

Pia
Slangerup
18. januar 2020

Massage af skulder/nakke spændinger
Super god behandling. Professionel vejledning og behagelige omgivelser....

Annette
Ølstykke
16. januar 2020

Massage mod skuldersmerter og nedsat mobilitet
Kunne slet ikke løfte min arm og havde samtidig ulidelig smerter. Efter behandlingen var bevægeligheden ikke bedre, men smerter var aftaget. Efter en god nats søvn, kunne jeg næste morgen bruge min arm på helt normal vis 🙂

Hallur Markvig
Ølstykke
14. januar 2020

Bambus massage
Har fået bambus massage og det var rigtig godt.

Jeg fik 1,5 time og Bettina kom godt i dybden over hele kroppen.
De varme bambus redskaber giver en dejlig fornemmelse, samtidig med at massagen går dybt.

Det er ikke sidste gang ... 🙂

Maria
Ølstykke
11. januar 2020

Massage for smertende skulder.
Oplevede smerter omkring venstre skulderblad og havde svært ved at sove om natten Tak til Bettina for at have fået min nattesøvn tilbage. De bedste anbefalinger herfra.

Conny
Frederiksværk
11. januar 2020

Vedligeholdende massage
Altid en fornøjelse. God service.
Man føler sig næsten som et nyt menneske bagefter. 🙂

Pernille
Stenløse
3. januar 2020

Vedligeholdende massage
Betina er virkelig dygtig og målretter behandlingen efter behov og ønsker.
Har det altid så godt når jeg går der fra.

Helle
Smørum
29. december 2019

Vedligeholdende massage
Kan varmt anbefales

Hans-Jørgen Bøgfeldt
Frederikssund
21. november 2019

Massage og akupunktur mod iskiassmerter
Av min ryg og iskias.
Av hvor Bettina tog fat.
Bagefter akupunktur- av, det gjorde ikke ondt
Godt mør i hele kadaveret resten af dagen og næste dag.
Men det blev bedre, og glæder mig til næste omgang.
Sikker på Bettina får rettet op på alt for lang tids sjusk med mit helbred..
Min bedste anbefaling

Kristine Maria Amelang
Stenløse
19. november 2019

Vedligeholdende massage
Jeg følte mig i trygge hænder hos Bettina. Det var absolut pengene værd!

Susanne Wajngertner
Herlev
19. november 2019

Vedligeholdende massage
Kan varmt anbefales. Bettina er altid klar når man har ondt i kroppen. Det er bare skønt.

Lone Schellerup Larsen
Stenloese
15. november 2019

Vedligeholdende massage
Altid klar til at yde hjælp når det brænder på og Bettina gør det godt.

Lis
Ølstykke
8. november 2019

Vedligeholdende massage
Massage: Bettina er super effektiv og giver gode råd og behandling og jeg kan varmt anbefale Av min krop..

Jane
Præstø
10. oktober 2019

Japansk Face Lifting
Kan helt klart anbefale den Japanske ansigt lift - har kronisk bihule og kæbe betændelse og har indtil videre sluppet for penicillin og smerter, efter jeg er startet på den behandling

Ole
Stenløse
7. oktober 2019

Massage & Laser mod ondt i lænden
Jeg kom forleden med ondt i ryg og lænd hvor jeg fik massage.
Idag har jeg så fået laser behandling og det har taget de sidste smerter i min ryg og lænd.

Liselotte
København V
29. september 2019

Vedligeholdende Massage
Altid lydhør for skavankerne. Erfaren og professionel udførelse af valg af ydelse

Karina
Roskilde
16. september 2019

Vedligeholdende Massage & Akupunktur
Fantastisk behandling om det er akupunktur eller massage

Pia
Jyllinge
12. september 2019

Vedligeholdende Massage
Betina er super sød og meget dygtig. Hun tager godt fat, hvis man kan li det. Hun kan virkelig få bund i smerterne

Carsten Wu Sønderskov
Carsten Wu Sønderskov
16. august 2019

Akupunktur mod nervesmerter
Startede hos Bettina med MEGET kraftige nerve smerter ( har sclerose ) faktiske så karftige at indlæggelse og morfin var næste skridt.
Efter 30 min behandling var de falder så det var til at holde ud.
Går nu hver uge g slipper for morfin. !
Jeg kan kun anbefale Bettina. Indfølende, lyttende, proff.
Mvh Carsten

Lone
Neble
8. juli 2019

Akupunktur mod svimmelhed
Kan varmt anbefale “ Av min krop”
Jeg fik sat nåle som hjalp på min svimmelhed og belastningsreaktion 🤗

Ian Macdonald
Stenløse
22. juni 2019

Massage & Akupunktur mod iskiassmerter
Jeg havde iskias smerte og Bettina behandlede mig med massage og akupunktur. Det fungerede meget hurtigt og 3 dage efter løb jeg en 10 km race!
Tak!

Jannick sørensen
Ølstykke
11. juni 2019

Vedligeholdende Massage
Virkelig god massage!
Der blev virkelig gået i dybden med hver en muskel og muskler jeg slet ikke var klar over.
Jeg kommer helt sikkert tilbage en gang om måneden for at få løsnet op i kroppen.
Tak 🙂

Tina Harboe Kofoed
København
6. juni 2019

Vedligeholdende Massage & Japansk Face Lifting
Det er altid en fornøjelse også selvom det gør ondt. Men det hjælper.
Den japanske ansigts lift var helt fantastisk.

Jochen
Ølstykke
29. maj 2019

Vedligeholdende Massage & Skuldersmerter
Kan på det varmeste anbefale Bettina. Ud over en massage mod spændinger fik hun også fjernet en langtidsskade i min skulder som gjorte sindsyg ondt. Thumps up. Prøv det.

Line Rügge
København
29. maj 2019

BARS (Anti-Stress)
Jeg kan helt klart anbefale en bars behandling hos Bettina. Jeg gik ned med stress sidste efteråret. Efter en behandling og en god snak, fik jeg nogle redskaber til at komme over på den anden siden. Efter et halvt års sygeorlov fra studiet, gik jeg op og fik 7 til eksamen i januar. Det kan jeg helt sikkert takke behandlingen og Bettina for.

per m nielsen
Veksø
16. maj 2019

Akupunktur mod bensmerter og seneknude
En stor tak til Bettina, for akupunktur behandlingen, der har taget de fleste smerter, og gener i mine fødder og underben, så jeg kan gå uden stok og tage på rejse. Ligeledes fik hun fjernet en stor knude i højre håndled der smertede,og invaliderede hånden m v h Per M nielsen

Jacob
Hedehusende
5. maj 2019

Akupunktur mod søvnbesvær & hudproblemer
Jeg har et meget stressende job, hvilket har bevirket at jeg ofte havde svært ved at finde ro og især falde i søvn. Jeg mødte Betina på en ferie. Jeg fik nogle nåle i hovedbunden og samme aften faldt jeg i søvn på 20 sek. Jeg har ikke haft søvnproblemer siden - helt fantastisk : )))))
OG FOR AT DET IKKE SKAL VÆRE LØGN - har jeg de sidste år, et par gange om året lidt af voldsom kløe på mine arme. Hudlægen har testet mig for alt - priktest. Ingen allergi. 12 Benadryl om dagen hjælper alligevel og dem må jeg gerne tage. Hudlægen er kommet frem til at jeg ikke kan tåle sol. Jeg skal gå med skjorte når vi er på ferie - i fremtiden. Vi rejser meget......... I går mødte jeg så Betina på Krammermarked i Roskilde. Jeg fik nåle mod kløe - det var mest min kone der syntes, jeg var lidt mistroisk. Det lyder skørt, fra at klø hver 5 min. har det ikke kløet siden jeg fik nåle i går ca. kl. 13. Jeg har ikke spist en eneste Bennadryl, jeg har ikke skulle skylle arme i koldt vand om natten. Det er helt vildt. Nu bestiller jeg en tid hos hudlægen - for at forklare forløbet.... Måske kan han fortælle patienter om denne fantastiske mulighed. TUSIND TAK FOR ALT DIN HJÆLP - DET HAR ÆNDRET MEGET FOR MIG !!!!!!

Iben
Stenløse
25. april 2019

Akupunktur mod myggestik (Anti myggestik)
Jeg har fået akupunktur mod myg, da jeg altid bliver spist af myg. Jeg fik en behandling inden en rejse til Thailland, hvor jeg plejer at være hårdt ramt. Jeg fik ikke et eneste myggestik, selvom dem jeg var sammen med blev stukket. Så jeg må indrømme at det virker 🙂

Nicholai
Ølstykke
24. marts 2019

Akupunktur mod allergi
Jeg fik sidste år akupunktur mod min allergi for første gang. Jeg hørte tilfældigt om det fra en ven, der havde haft god succes med at få akupunktur fremfor at tage en masse antihistaminer. Jeg arbejder ude og er derfor meget plaget af min pollenallergi og derfor spiste jeg nogle gange op til 8 piller på en dag. Efter 3 akupunkturbehandlinger er jeg stort set symptomfri. Kun på dage med meget store pollental kan jeg være nødt til, at tage en pille - EN pille.

Carina Bjørnebo Hansen
Glostrup
28. februar 2019

BARS (Anti-Stress)
Jeg kan varmt anbefale behandlingen BARS som behandlingsform det giver en ro i krop og sjæl. Det er en god kombination og man får noget positivt at tænke over.

Amanda
Roskilde
28. februar 2019

Vedligeholdende Massage
Efter jeg er begyndt at få regelmæssigt massage omkring nakke og skulder, så er mine migræne anfald faldet voldsomt! Det er helt fantastisk, at gå fra at have migræne flere gange om ugen, til kun at have det få gange på en måned.
Jeg er vild med det!! Tak 🙂

Pia Jensen
Ølstykke
15. februar 2019

Massage Skulderproblemer
Jeg kom til Bettina med en låst skulder og den blev god som ny med 2 gange massage.
Jeg kan varmt anbefale at prøve Bettina, hvis man har skulder problemer.

Malene
Herlev
5. januar 2019

Massage Rygsmerter
Jeg kom med en træt ryg og tennis albue. Jeg købte 90 min. Blanding af massage, zoneterapi og akupunktur, det var rigtigt godt for min ryg og albue. Jeg føler at der blev lyttet til mig og hvad jeg havde af problemer.

Jytte
Hellerup
25. december 2018

Akupunktur mod Rygsmerter efter operation
Efter en operation på spinal stenose i ryggen dec. 2017 har det været en kamp at få min gangart normaliseret. Mange smerter blev en dagligdags udfordring. Kirurgernes og lægernes bedømmelse var tålmodighed og gå så meget du kan. Fysioterapi med 4 forskellige fysioterapeuter fik ikke den store betydning. På opfordring af et par sygeplejersker om apupunktur og dermed mødet med Bettina blev er realitet. Hun er kompetent, empatisk og lyttende. 5 behandlinger blev effektueret i henholdsvis knæ, ankel og lænd. Behandlingen gav varme og afslapning, men min utålmodighed stod på prøve. Efter 5-6 dage mærkede jeg en lettelse i benene og min gang blev lettere ,smerterne tålelige og ikke mindst voksede mit håb om bedring jeg fik at vide af lægerne at der mindst vil gå et år før jeg kunne mærke forbedring NU ER DEN DER!
Fantastisk og Bettinas fortjeneste er mærkbar. Prøv hende. Har du brug for yderligere opl. må du gerne kontakte mig dels om spinal stenose og akupunkturens hjælp med Bettina

Pernille
Holbæk
1. november 2018

Akupunktur mod skuldersmerter efter faldulykke
Jeg kom til Bettina med voldsomme smerter i min skulder. Var i en rideulykke for 8 år siden og har haft kroniske smerter og meget nedsat førlighed. Da jeg desværre ikke kan tåle nogen former for smertestillende medicin var akupunktur min sidste mulighed. Allerede efter 3 akupunktur behandlinger kunne jeg mærke en stor forskel og er nu næsten smertefri!! Helt fantastisk og jeg kan varmt anbefale Bettina som er utrolg dygtig og meget lydhør og forstående overfor ens problemer.

Lone
Stenløse
14. oktober 2018

Vedligeholdende Massage
Meget glad for de behandlinger som Bettina yder.

Hanne
Jyllinge
30. september 2018

Vedligeholdende Massage
Det er en fornøjelse at blive behandlet hos Bettina. Hun er en virkelig dygtig massør, som afhjælper mine spændte muskler. Og som en ekstra bonus er Bettina virkelig god at vende ting med. Så hele min krop er altid meget lettere efter en behandling.

Anne
Jyllinge
22. september 2018

Vedligeholdende Massage
Professionel behandling samtidig med en behagelig atmosfære. Anbefaler gerne stedet ?

Anne-Mette Hansen
Stenløse
20. september 2018

Akut behandlinger med Massage & Akupunktur
Bettina er en FANTASTISK, dygtig og super kompetent behandler.
Mange medlemmer af min familie har været en tur forbi avminkrop med diverse skavanker såsom ondt i ryggen, korsbåndsskade, podagra og konstant hovedpine. Betina har ved en kombination af akupunktur og massage lykkedes med at afhjælpe samtlige skavanker.
De allervarmeste anbefalinger herfra og til alle tvivlerne som er derude - giv avminkrop/Bettina en chance og hun vil 100% ikke skuffe jer.

Lisbet
Ølstykke
17. september 2018

Akut behandling med Massage & Akupunktur
Bettina er en dygtig og engageret behandler, og tilbyder en bred vifte af behandlinger, hun med stor fordel kombinerer i forløbet. Jeg fik et akut skulder/nakke problem, og selv om Bettina var optaget af kræmmermarked og havde påbegyndt sin ferie, fik hun hurtigt fremtryllet nogle tider til mig, så inden Bettina og hendes familie drog afsted på ferie, var jeg klart i bedring. Jeg kan varmt anbefale Av min krop.

Conny Vørts
Frederiksværk
13. september 2018

Vedligeholdende Massage
Altid god service. Glæder mig hver gang til at komme i klinikken og få en lækker omgang massage.

Susanne
Stenløse
13. september 2018

Vedligeholdende Zoneterapi
Bettina er en dygtig, ambitiøs og engagert behandler. Jeg kommer ca 1. gang om mdr. har dårlig ryg, lænd, ben, jeg får 1 time zoneterapi. Det får min krop til at slappe af bagefter

Aynur Pehlivan
Værløse
31. august 2018

Vedligeholdende Massage
Jeg lider meget af nakke, kæbespændinger og muskelsmerter.
Når jeg har været hos Bettina, bliver min krop hel igen..
Bettina’s magiske fingre redder mig hver gang...
Tak fordi du altid sender mig hjem med den bedste følelse at jeg lever...

Wendie Andersen
Ballerup
23. august 2018

Akupunktur mod Borrelia og følgevirkninger
Jeg har Borelia, en rigtig lorte sygdom der imiterer andre sygdomme og giver smerter der migrerer.
Som en sidste udvej besøgte jeg Bettina og efter 2 behandlinger blev jeg efter ca. 2 år smertefri.
De smerter der ind imellem indfinder sig er dog slet ikke så intense og langvarende som tidligere.
Tak Bettina ?❤️

Nanna
Glostrup
20. juli 2018

BARS (Anti-Stress)
Ved min Access bars behandling hos Bettina blev jeg bevidst om overbevisninger og tankemønstre, som har sat sig fast hos mig igennem mit liv. Ting som kan forhindre mig i at gøre det rigtige og bedste for mig. Jeg oplevede, at der blev åbnet op for nogle sårbare men meget sigende energier, der kan hjælpe mig med at komme væk fra indre uro. Det er ikke min sidste Access bars behandling!

Inger
Stenløse
16. juli 2018

Recovery Boots
Bettina foreslog mig sådan nogle støvler med luft fordi jeg får for meget væske i kroppen.
Bagefter føltes det dejligt, men i dagene efter fik jeg det meget bedre og da jeg var til kontrol på hospitalet, kunne de også se at det var bedre. Spiste før behandlingen 3 vanddrivende piller om dagen, nu tager jeg kun en.

Bente
Stenløse
4. juli 2018

Akut behandling af slidt sportskrop
En medtaget sportskrop og store nakkeproblemer efter en voldsom oplevelse er på vej opad igen efter kun få behandlinger, hvor Bettina har kombineret alt i behandlerposen på smukkeste vis. Jeg giver yderst sjældent anbefalinger, men Bettina får mine varmeste anbefalinger!

Maria
Ølstykke
17. juni 2018

Vedligeholdene massage
Jeg har nu flere gange fået en fuld kropsmassage, Og det er ren forkælelse.
I starten var jeg meget ømskindet, men allerede anden gang kunne jeg mærke en kæmpe forskel.

Jeg glæder mig hver gang til at skulle over til Bettina og forkæle min krop.

Dennis
Roskilde
6. juni 2018

Fedtfrysning
Fedtfrysning af maven for 3. år i træk op til sommeren - Altid god behandling der virker. Bettina er en utrolig rar dame.

Ayse C.
Brøndby
14. maj 2018

Akupunktur mod seneskedehindebetændelse
Jeg har været hos Bettina til behandling mindst 3-4 gange. Og vil 100% forsætte.
Jeg har haft en skade pga. senehindeskedebetændelse som har fyldt meget negativt i min hverdag pga. smerter. Takket være Bettinas store hjælp med Akupunktur behandling med nåle, forsvandt smerterne indenfor 5-6 timer. D
Det kan klart anbefales, og glem ikke 30-60 min kropsmassage, da det også giver et godt boost til kroppen og musklerne...

Sanne
Jyllinge
14. maj 2018

Rygestop med øreakupunktur
Fik sat nåle i øret for at stoppe med at ryge den 21/6 2017 og har ikke røget siden... ca 2 mdr efter kom min nabo og hun har heller ikke røget siden så det VIRKER

Carsten Brix
Ølstykke
2. maj 2018

Vedligeholdende massage og akupunktur mod afkræftet arm
Kom til Av min krop med en afkræftet højre arm, efter tungt arbejde.
Efter en halv time med 5 akupunktur nåle i armen, blev den god igen, og kræfterne er tilbage.

Kim Lund
Slangerup
24. april 2018

Akupunktur og Laser mod sportskader
Bettina hun finder tid.
Hun har både laser og nåle ud over hun kan tage fat om mine er sport skader og løfte på job .. vi finder altid tider, når problemerne opstår

Tina Christensen
Veksø
15. februar 2018

Sports massage
Dejlig massage

Maria
Stenløse
11. januar 2018

Vedligeholdende massage
Endnu en vellykket massage, som fik løsnet godt op i min lænd + gode råd med på vejen.

John Glambæk
RoskildeProfessionel behandling, kan varmt anbefales.
9. januar 2018

Vedligeholdende massage
Professionel behandling, kan varmt anbefales.

Vibeke
Ølstykke
9. januar 2018

Vedligeholdende massage og akupunktur
Jeg kom til Bettina for 5 år siden med mange rygsmerter. Hun afhjalp med massage og akupunktur. Jeg har været en fast kunde i 5 år nu, og jeg er altid tilfreds og glad når jeg går derfra. Bettina kan tage fat så det kan mærkes, og hun finder hurtigt de ømme punkter.

Lone
Stenløse
30. december 2017

Vedligeholdende massage
Jeg har været hos Bettina for ondt i lænden, hun gav mig massage, akupunktur og zoneterapi, så nu venter jeg på at det forsvinder, det er blevet bedre om natten. Ellers må jeg besøge hende igen. Men Bettina kan varmt anbefales og hun kan tage fat.

Sanna
Kgs. Lyngby
20. december 2017

Akupunktur mod dårlig ånde og smag i munden
Betina har haft hjulpet mig med nogle maveproblemer der i længere tid har haft givet konstant skidt smag i munden. Havde haft prøvet alt i mellem himmel jord forinden, og ej heller min egen læge kunne hjælpe. Efter en enkelt behandling hos Betina forsvandt problemet med det samme, og er ej heller kommet igen. Har ikke haft prøvet denne behandlingsmetode tidligere, men skulle jeg frem ad rettet få problemer eller smerter i kroppen, er hun uden tvivl den første jeg vil kontakte. 1000 tak for din hurtige behandlingstid og resultat.

Christina
Stenløse
27. november 2017

Vedligeholdende massage
Bettina er en helt fantastisk massør - Hun formår både at behandle problemområderne, men så sandeligt også de områder der påvirker problemområderne. Hun får løsnet godt op i musklerne og har en utroligt stor viden om kroppen og dens virke. Jeg har været utroligt glad for både massage og akkupressur, samt de tips jeg har fået til korrekt siddestilling mv.

Bettina får mine varmeste anbefalinger.

Pia Wettendorff
Jyllinge
27. november 2017

Vedligeholdende massage
Bettina er en fantastisk massør. Hun tager godt fat, og kommer godt i dybden, der hvor man har brug for det. Hun er meget vidende, og man kan mærke hun brænder for sit fag

Helle Nygård
Frederikssund
30. oktober 2017

Sports massage
Har været hos Bettina for første gang idag - meget positiv og professionel behandling

Maria
Stenløse
16. oktober 2017

Sports massage
Fantastisk god massage, hvor der bliver taget fat! Der er stor faglighed både på teori, men også indenfor ens sportsgren. Jeg kan allerede mærke at kroppen er blevet løsnet op og har det bedre.

Henrik Møller
Ølstykke
30. september 2017

Akupunktur mod knæsmerter
Jeg kom til Bettina med dårlige knæ. Har været igennem flere operationer. Efter 5 behandlinger, kan jeg nu løbe 3 km på løbebånd. Et lille mirakel.

Pia Jensen
Ølstykke
10. september 2017

Massage af lændesmerter
Kom til Bettina og var spændt i lænden og det fik hun løsnet op.
Kan varmt anbefale at få massage hos Bettina.

Aynur Pehlivan
Måløv
31. august 2017

Vedligeholdende massage og massage mod lændehold
Har tit ondt i ryggen og lænd, da jeg står meget op på job.
Men jeg bliver altid genfødt her hos Bettina.
Tak fordi du lytter og finder lige der hvor det gør ondt.
Du er en ener!

Nikoline
Jægerspris
3. august 2017

Sports massage
Efter at have født to små børn inden for kort tid,
trængte min mor-krop til at blive løsnet op fra top til tå.
Det var rigtig rart og kan varmt anbefales til hver og en som
trænger til en dybdegående massage.

Maria
Ølstykke
28. juli 2017

Akupunktur mod myggestik (Anti myggestik)
Har fået akupunktur imod mygstik. Og det virker fantastisk. Bliver normalt ædt og får stik og bylder på tennisbolds str. Har intet fået efter akupunkturen.
Fik også et par nåle imod mine "trætte og ømme" lægmuskler, og efter det var der intet at mærke.

Anette
Ballerup
25. juli 2017

Akupunktur mod myggestik (Anti myggestik)
Jeg mødte Bettina og Av min krop sidste år på Ballerup Kræmmerfestival, hvor hun tilbød Anti-myggenåle. Jeg var skeptisk, men på den anden side, der var ikke så dyrt at prøve, så jeg tænkte pyt. Det har jeg ikke fortrudt, jeg plejer at blive ændr af myg, men fik kun et myggestik, efter at jeg havde fået behandlingen. Så jeg trodsede regnen allerede fredag for at få en genopfrisker 🙂

Sanne Lund
Jyllinge
22. juli 2017

Rygestop med øreakupunktur
Se det virker med dine nåle.
Har været røgfri i 1 måned og 18 timer.
E-Kvit har regnet ud at jeg har sparet 1.383 kr og sparet min krop for 615 cigaretter.

Susanne
Stenløse
29. juni 2017

Vedligeholdende massage og zoneterapi
Dygtig, ambitiøs og engagert behandler
Jeg startede hos Av min krop i 2012, da klinikken var nystartet.
Den gang gik jeg til fysioterapeut 2-4 gange om måneden og. kiropraktor ca. hver 3 måned. Da det ikke hjalp mig, prøvede jeg Av min krop.
Siden hen droppede jeg fysioterapeuten og kommer kun meget sjælden hos kiropraktoren, men kommer stadigvæk hos hos Av min krop, både til behandlig men også for at forbyggende"
Bettina er virkelig dygtig, ambitiøs og engageret. Har i de år jeg har gået der, videreuddannet sig, så jeg er glad for at man kan kombinere flere slags behandlinger.
Avminkrop kan VARMT anbefales.

Karina
Veksø Sjælland
8. juni 2017

Vedligeholdende massage og akupunktur
Skøn massage og fantastisk akupunktur det duer 😉 Bettina kan sit kram

Majbrith Feveile
Ølstykke
1. juni 2017

Massage og akupunktur mod bækken- og rygsmerter
Efter jeg havde fået et knæk i ryggen og mit bækken var smuttet ud af kurs. Fik jeg en tid - trods der var booket hele dagen, blev jeg alligevel passet ind - til massage og akupunktur og mit bækken smuttede på plads igen ?
Sender mine varmeste anbefalinger og takker for god behandling. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Av min krop ?

Kim
Næstved
29. maj 2017

Massage og akupunktur mod lændesmerter
Har været hos Bettina for anden gang med hold i lænden og begge gange har hun hjulpen med smerterne med det samme. Både ved massage og med akupunktur.
Hun er flexibel, har weekend og aften tider.
Jeg sender de varmeste anbefalinger.

Pernille
Næstved
29. maj 2017

Akupunktur mod myggestik (Anti myggestik)
Jeg har altid været plaget meget af myggestik i sommer sæsonen, og det har været ulideligt for mig. Men så lærte jeg Bettina at kende, og hun introducerede mig for anti-mygge nåle. Jeg har fået behandling de sidste 3 sæsoner, og jeg er ikke blevet ædt af myg som jeg ellers har gjort. Det har virkelig virket, selvom jeg var lidt skeptisk da Bettina fortalte om behandlingen.

Det kan klart anbefales at prøve, hvis man er en person som myggene kan lide 😉

Pia
3650
23. maj 2017

BARS (Anti-Stress)
Bars-behandling gav ro og luft til tankerne i en svær og stresset periode! Tak for at vi fik sat tempoet ned i hverdagen og fik bedre overblik over bekymringerne.

Bitten Serena
Ølstykke
20. maj 2017

Vedligeholdende massage og akupunktur
Bettina er en fantastisk massør og hun kan tage fat! Har haft problemer med min lænd og nakke. Med massage og akupunktur har jeg det nu meget bedre. Kan varmt anbefales.

Maria Rasmussen
Gentofte
3. maj 2017

Massage mod skuldersmerter
Jeg havde døjet med smerter i skulderen i 14 dage, hvor jeg kun blev henvist til at tage smertestillende - men uden bedring .. så tog Bettina fat i mig og trykkede diverse steder og allerede med det samme kunne jeg mærke en reaktion i min krop !! Og smerterne blev markant mindre med det samme. Ikke nok med at Bettina er super dygtig men hun er også virkelig god til at fortælle hvad hun gør og hvorfor hun gør det, så jeg har også lært en masse nyt om kroppen. Hun kan bestemt anbefales !! 🙂

Brian Madsen
Frederikssund
2. marts 2017

Laser mod skadet hulfodssene
Behandling af delvist overrevet hulfodssene.

Laser behandling af foden reducerede mine smerter til ingenting efter bare to behandlinger. Efterfølgende har 2 yderligere behandlinger gjort, at jeg kan gå normalt på foden uden gener.

Tusind tak for din hjælp.

Bo Jensen
Skibby
2. marts 2017

Akupunktur mod frossen skulder
Behandling af frosen skulder

Fra en 2 år gammel arbejdsskade var jeg efter MRI scanning og ultralydsscanning blevet diagnosticeret med en frosen skulder, hvor bevægeligheder var reduceret med 60%.

4 nåle i hænderne, så kunne jeg bevæge min skulder og efter 5 behandlinger, er mine symptomer væk.

Det er så fedt og tusind tak for din behandling

Sanne Nielsen
Jyllinge
17. februar 2017

Vedligeholdende massage
Du redder mine ømme ryg hver gang jeg glemmer at passe på mig selv ;o)

Du er bare den bedste :o)

Jeanette
Stenløse
29. januar 2017

Vedligeholdende massage
Rigtig god massage

MAi-Britt Vingsøe
Stenløse
29. januar 2017

Akupunktur mod skuldersmerter
Fantastisk oplevelse. Og skidtet virker 🙂 Tak Betina for at trække mig i stolen <3

Lisbet
Ølstykke
13. januar 2017

Akupunktur tyktarmsproblemer og skuldersmerter
Jeg har været hos Bettina 5 gange da jeg lider meget af irriteret tyktarm samt haft frygtelige smerter i venstre skulder ( kunne føle en irriteret "bule" ovenpå skulderen)
efter 2 behandlinger var "bulen" væk og der var ikke flere smerter i skulderen 🙂 Min tyktarm er der stadigvæk, men jeg kan virkelig føle en forandring, før da jeg kom hjem fra arbejde og indtil jeg skulle i seng kunne jeg gå på toilettet 4-5 gange af 15-30 min af gangen.... nu går jeg 2 -3 gange af højst 15 min , så jeg kan varmt anbefale at prøve denne kur hvis i har problemer med kroppe

Mette Olsson
Ballerup
29. december 2016

Akupunktur mod ansigtssmerter
Rigtig dygtig behandler - Bettina har stort set fået bugt med mine kroniske ansigtsmerter ved hjælp af akupunktur. Smerterne har jeg ellers har haft i næsten et år på grund af bihuleproblemer.

Kim
Ølstykke
24. december 2016

Vedligeholdende massage
Kan kun anbefale Bettina.Kom med smerter i lænd, ben, nakke og skuldre, fik en dejlig massage, hvor der virkelig blev taget fat. Det er Ikke sidste gang jeg besøger Bettina, for en god og virkende massage☺

Gitte
Ballerup
9. december 2016

Akupunktur mod bihuleproblemer
Rigtig dygtig behandler - Bettina har stort set fået bugt med mine kroniske ansigtsmerter, som jeg ellers har haft i næsten et år pga. bihuleproblemer.

Peter Lindkvist
Stenløse
27. oktober 2016

Massage & Akupunktur
Jeg har ved 2 lejligheder besøgt Bettina.Massage og akupunktur - og begge gange med succes.Kommer klart igen.

Sebastian S.
Ballerup
27. september 2016

Akupunktur mod skuldersmerter og vedligeholdende massage
En omvendt skeptiker, kan man vist godt kalde mig... Må nok indrømme, at jeg ikke altid har haft den store tiltro til "alternative behandlinger" såsom akupunktur og dets lige.. Havde ikke fantasi til at forstille mig, at de her små nåle i hænder og fødder, kunne gøre nogen som helst forskel på de smerter, jeg har gået rundt med i så lang tid! MEN den overbevisning, fik Bettina hurtigt gjort til skamme! :-)Jeg har til hverdag et meget hårdt fysisk arbejde og har derfor døjet med smerter i ryggen og den ene skulder i mange år efterhånden (skuldersmerterne kommer sig af en gammel skade, jeg pådrog mig i et trafikuheld for mange år siden, men de er bestemt ikke blevet bedre med tiden - tværtimod - b.la. grundet mit hårde arbejde).Efter en længere periode, hvor mine smerter havde været særligt udprægede, besluttede jeg mig en dag for, at prøve noget nyt (har tidligere forsøgt stort set alt, fra smertestillende salver og cremer, kiropraktor/fysioterapeut, til diverse smertestillende præparater, uden den store effekt).Jeg kontaktede så Bettina og fik hurtigt en tid, til en akupunktur behandling - stadig en smule skeptisk, men tænkte at det jo ikke kunne skade, at give det et forsøg.. Og jeg må nok sige, at det kom jeg IKKE til at fortryde - allerede efter første behandling, kunne jeg mærke en væsentlig forskel - jeg havde stadig smerter, men slet ikke i samme grad som før. Efter tredje behandling, var mine smerter stort set væk og jeg kunne dårligt tro, at det var SÅ effektivt! Efter fem behandlinger, var jeg smertefri (for første gang i mange år) og hold da k**** en fantastisk følelse - jeg har nu meget nemmere ved mit arbejde, uden de konstante smerter og jeg kan sove på siden, på den skulder jeg har haft ondt i, hvilket jeg ikke har kunne før pga. smerterne. Det er nu ca. to år siden, jeg fik min første behandling hos Bettina og jeg har IKKE haft smerter i ryg og skulder siden - jeg fik senere yderligere fem behandlinger - ikke fordi smerterne var vendt tilbage, men mere som forbyggende behandling. De sidste fem behandlinger jeg fik, var tilbage i juni/juli måned og jeg er stadig fuldstændig smertefri - det er simpelthen SÅ SKØNT!!! :-)Det er bestemt ikke sidste gang, jeg aflægger besøg hos "avminkrop" - jeg har planer om, at fortsætte med akupunktur behandlingerne, med jævne mellemrum - simpelthen for at forbygge og sikre mig at smerterne ikke vender tilbage! Og så er det også bare en god oplevelse at besøge Bettina, når man skal behandles. Man bliver taget godt imod og føler sig med det samme velkommen. Stemningen er præget af ro og velvære og Bettina er dygtig og professionel - hun sørger for, gennem hele behandlingen, at fortælle hvornår hun gør hvad, og hvorfor hun gør det - så man konstant føler sig godt tilpas og i trygge hænder!Jeg har anbefalet "avminkrop" til flere bekendte og familiemedlemmer og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, når folk har været en tur forbi Bettina og fået en behandling, enten af den ene eller den anden slags..! :-)Jeg er 100 % tilfreds og vil til ENHVER TID anbefale "avminkrop" til alle, der kunne have brug for smertelindring! 🙂 Mvh. Sebastian - Ballerup.

Maria Sophie
Ballerup
27. september 2016

Vedligeholdende massage
Jeg begyndte for 3-4 mdr. siden, ud af det blå at få bøvl med min iskiasnerve.Jeg havde ikke på noget tidspunkt tidligere, haft problemer med iskiasnerven og havde så vidt jeg ved, ikke lavet noget udsædvanligt, der afvigede fra mine normale hverdagsrutiner - så hvorfor jeg pludselig begyndte at få ondt der, var mig en gåde.. I starten var det meget sporadisk, hvornår smerterne dukkede op og de var også meget svingende i styrke - dog var de til at holde ud og påvirkede ikke min hverdag i synderlig grad.Efterhånden som tiden gik, kom smerterne oftere og var tiltagende i styrke - nogle gange kunne jeg have rigtig ondt hele dagen igennem, hvilket selvfølgelig begrænsede mig fysisk og var møg irriterende mildt sagt!Min mand anbefalede mig, at bestille en tid hos "avminkrop" hvor han selv har fået flere smertelindrende behandlinger, med rigtig gode resultater. Jeg fik bestilt en tid hos Bettina, til en omgang massage og allerede under behandlingen kunne jeg mærke en umiddelbar effekt - der blev løsnet godt op i muskler og led og det var i det hele taget rigtig behageligt.Bettina var meget imødekommende og venlig, samt professionel og bare kanon dygtig - man følte sig helt klart taget godt om! :-)Efter endt behandling var smerten væk og det var en skøn lettelse!Jeg fik min første behandling tilbage i juli måned og jeg investerede i et "klippekort" til fem behandlinger i alt - så planen er nu, at jeg snart vil aflægge Bettina et besøg igen. Kort efter min første behandling, havde Bettina sommerferie og derfor har jeg endnu ikke fået bestilt en ny tid, til efterfølgende behandling - tiden er bare fløjet af sted og når man pludselig ikke har ondt længere, ja så tænker man ikke lige over, at få bestilt den næste tid. 🙂 Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at jeg var smertefri de første 5-6 uger efter behandlingen - efterfølgende er smerterne vendt tilbage igen, men jeg kan mærke en klar forskel fra før!Smerterne er slet ikke så kraftige som tidligere, de kommer heller ikke så ofte og de går som regel hurtigt i sig selv igen, hvor før kunne jeg have ondt hele dagen igennem fra morgen til aften.Jeg kan helt klart sige, at jeg glæder mig til min næste behandling/massage og jeg vil 100% anbefale "avminkrop" til venner, familie og i det hele taget alle, der kunne have gavn af det!Det skal lige afslutningsvis hurtigt nævnes, at min søde svigermor har døjet med leddegigt og kroniske smerter i hele kroppen, i over ti år og har været kraftigt medicineret med diverse smertestillende præparater, dog med begrænset effekt. Hun fik fem akupunktur behandlinger over fjorten dage, tilbage i juli måned - hun var noget skeptisk og skulle lige overtales først, men allerede efter første behandling var hun solgt! 🙂 Efter de fem behandlinger, var hun komplet smertefri - hun er stadig uden smerter idag og har ikke taget smertestillende medicin siden hun fik behandlingerne.Hun kunne simpelthen ikke være mere tilfreds og er lykkelig over, at være sluppet af med smerterne!Så 5 store stjerner fra både svigermor og mig (og havde det været muligt, havde vi med glæde givet 10 stjerner eller flere)!! :-)Rigtig mange (tilfredse og smertefrie) hilsner herfra.//Maria + Svigermor 🙂

Maiken Lind
Ølsted
15. september 2016

Akupunktur mod hælspore
Jeg er blevet behandlet en gang med akupunktur for en hælspore. Mens behandlingen stod på mærkede jeg straks lindring og i løbet af de næste 14. dage aftog smerterne mere og mere og er nu væk.

Pernille Hvidemose
Stenløse
11. september 2016

Vedligeholdende massage
Bettina er utrolig dygtig og professionel.
Jeg har ofte problemer med ryg og nakke, da jeg er 190 høj.
Efter en behandling hos Bettina, kan jeg gå der fra som et nyt menneske.
Kan varmt anbefale Av min krop.

Anne-Mette
Stenløse
30. august 2016

Akupunktur mod korsbåndsskade og podega
Bettina er en FANTASTISK behandler - så enkelt kan det siges.
Hun har gennem de seneste år hjulpet både mig selv og mange af mine familiemedlemmer ved hjælp af alt fra sports akupunktur til at hjælpe under genoptræningen af et opereret korsbånd, til akupunktur og massage for øm iskasnerve og musearm.
Senest er min (normalt lidt skeptiske) svigermor på 83 år været under Bettinas kyndige behandling for at få hjælp til hendes prodega.
Vi er alle vildt begejstret for Bettinas meget professionelle hjælp - selv svigermor er begejstret efter hun også har erfaret at det hjælper at besøge Av min krop ;-).
Så KÆMPE anbefalinger herfra mig og familien. Hvis man havde kunne give flere stjerner end 5, havde Bettina stadig fået "fuld hus" fra os.

Susanne
Stenløse
6. august 2016

Vedligeholdende sports zoneterapi
Jeg kan varmt anbefale Av min krop
Har gået fast en gang om mdr siden Bettina åbnede sin klinik.
Jeg får 1t - 1.5 t zoneterapi, det hjælper på min ryg og spændinger i nakke , kan mærke en forskel med det samme. Heller forbygge end heldbrede.

Kirsten
Holbæk
5. august 2016

Vedligeholdende Sports Zoneterapi
Jeg kan stærkt anbefale avminkrop. Jeg fik zoneterapi og aldrig har jeg følt mig så udmattet i hele kroppen efterfølgende. Dagen efter havde jeg det strålende og skal helt sikkert komme igen

Merete Lauritzen
Bjerre
4. august 2016

Massage mod lændesmerter
Har i flere år haft ondt i ryggen. En halv times massage og jeg kunne straks mærke en bedring.
Det var en vild oplevelse.

Mette Nielsen
Bjerre
4. august 2016

Massage mod Ryg- & lændesmerter
Har i flere år haft ondt i ryggen. Det tog en halv time, så var min ryg sat på plads.
Det var en vild oplevelse. Nu kan jeg begynde og træne igen uden det gør ondt.

Maria Carlsen
Stenløse
3. august 2016

Akupunktur mod skadet ben, knæ og arvæv
Jeg har nu været ved Bettina med flere skader på min krop. Jeg blev for 3 år siden smidt af en hest og trampet på inderside af læg og knæ. Alle læge mente der ikke var noget af gøre ved smerten da både nerver og muskler var blevet mast. Bettina behandlede det med aconova og jeg har nu været smarte fri i knæet siden jeg var hos hende, lægen mente jeg bare skulle leve på smerte stillende de dage der gjorder meget ondt, der sidder også nogle rigtig grimme ar, dem har Bettina også gjort store underværker ved.
Jeg havde et tidspunkt hvor jeg havde vildt ondt i ballen og ned i låret, ingen læger kunne forklare hvad der var galt. Så jeg tog til Bettina. Jeg var igennen 3 eller 4 behandlinger hun mente det var min iskias nerve der havde sat sig. Det fik hun også fikset.
Jeg har efter 2 graviditeter haft lidt bøvl med mit bækken. Bettina tjekkede det igennem og fik det rettet på plads. Det var skægt at komme tilbage på hesten og kunne mærke forskel på min ridning.
Jeg kommer troligt til Bettina med alle skader og problemer med min krop, er det noget som kan fiskes så kan Bettina helt sikkert klare det.
Når folk brokker sig over noget siger jeg som det første at de skal besøge min massør for hun kan klare alt.?

Heidi Høgh Nielsen
Ganløse
11. juli 2016

Vedligeholdende massage
Bedste massage hos av min krop. Kan varmt anbefales

May-Britt Olsen
Stenløse
5. juli 2016

Akupunktur mod hælspore
Bettina formåede at sætte nåle i min hånd. På trods af jeg har nåle skræk, jeg have fået en hælspore der bare gjorde ondt. Efter 5 behandlinger fik Bettina fixet den.
Så jeg kan kun anbefale, at tage en tur til Bettina, hvis man har ondt af en hælspore.

Anette
Veksø
5. juli 2016

Akupunktur mod myggestik
Atter fået myggenål, som jeg synes har god effekt.

Lene Marnæs
Stenløse
27. juni 2016

Akupunktur mod blodprop i øjet
Meget stor og varm anbefaling fra mig. Med sine ”magiske” nåle formåede Bettina på kort tid at give mig en stor del af synet tilbage efter en blodprop i øjet, og med de efterfølgende behandlinger blev det kun bedre og bedre. Oven i dette bidrog Bettina i en svær tid med en kæmpe støtte, opbakning og omsorgsfuldhed, som jeg er meget taknemmelig for. At Bettina mestrer mange forskellige behandlingsformer gør, at man kan komme med næsten hvilken som helst smerte, ømhed eller problem i kroppen, og hun finder den mest optimale måde eller kombination af flere måder at afhjælpe det på. Jeg kommer helt sikkert tilbage med jævne mellemrum og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Camilla Kristensen
Ringsted
20. juni 2016

Vedligeholdende massage
Jeg har kun rosende ord om Bettina, kan varmt anbefales .. Jeg har en ryg der er 45 grader skæv, og lider under store smerter til tider .. Bettina er den eneste der har kunne håndterer den .. Og holde mine smerter nede .. Bettina er min redning, hver gang 🙂

Marielle Nielsen Hansen
Stenløse
16. juni 2016

Vedligeholdende massage, akupunktur & Access BARS med mere
Bettina er min faste "førstehjælper" - til akutte sportsskader og opfølgning, til velværebehandlinger af den slidte krop og til den stædige kamp for at rette op på konsekvenserne af et langt fysisk hårdt liv. Bettina er fantastisk til at kombinere de forskellige behandlingsmuligheder og har bl.a. løst muskelskader i ben, nakkeproblemer, muskel- og nerveskader i arm. Værktøjerne har været alt lige fra akupunktur, kinesiotape, massage, access bars i fint samspil. Noget af det, jeg godt kan lide ved at komme hos Bettina, er, at der ikke "pylres" om en, og at man behandles med stor omsorgsfuldhed og hele tiden med det optimale resultat for øje. Det er meget sjældent, at jeg anbefaler nogen, men det gør jeg med glæde, når det gælder Bettina og Av min krop, som får mine varmeste anbefalinger.

Silje
3660 Stenløse
10. juni 2016

Vedligeholdende massage & akupunktur
Kan absolut anbefales.
P.g.a. musearm og nakke-/skulderproblemer har jeg regelmæssigt gået til massage - tidligere på klinikker I det centrale København - fremover bliver det Bettina/Av min krop - der løser mine problemer.

Annette Corell
Stenløse
5. juni 2016

Vedligeholdende massage
Super god til at finde problemet og gjort noget effektivt ved det.
Altid klar til at hjælpe ved akutte situationer. Har nogle gange problemer med lænden
Men har det altid bedre når jeg går fra Bettina.
Kan absolut anbefales.

Helen Hansen
Stenløse
4. juni 2016

Vedligeholdende massage
Jeg er kommet hos Bettina nu igennem flere år, for at få massage. Jeg har valgt at få massagen forebyggende, for på den måde at holde infiltrationer fra skærmarbejde nede. Jeg kan varmt anbefale alle til at komme hos Bettina, da hun er en fantastisk dygtig massør. Bettina hjalp også min datter, da hun fik problemer med sin iskiasnerve og stort set ikke kunne noget. Efter 2 behandlinger var det stort set væk.

Kirsten Hansen
Frederikssund
6. maj 2016

Behandling med DORN
Kære Bettina.
Hvor er jeg glad for at jeg kom til dig, jeg kan ikke takke dig nok, det var svært de første par gange, så jeg var ved at give op, men så skulle jeg prøve en ny behandling
DORN TERAPI det er super godt, i dag kan jeg bruge mine arme 🙂 jeg glæder mig til næste gang. Du skal have 10 stjerner fra mig.

Bettina Rügge
Aakirkeby
6. maj 2016

Akupunktur mod tennisalbue og seneskedehindebetændelse
Fantastisk som Bettina liiige kan "fikse" en 🙂 Første gang var en dårlig albue (tennis-albue) - og det vare bare en enkelt behandling ( Bettina var på ferie på øen). Næste gang var den gal med håndleddet - sene-skede-hinde-betændelse. Det var slemt, konstant smerter. Bettina kom lidt på en prøve, og måtte afprøve forskellige behandlinger, da afstanden gjorde, at hun nærmest måtte begynde forfra ved hvert besøg, men til sidst lykkedes det - vupti et håndled uden smerter - Jeg er dig bare så dybt taknemlig - knus

Casper Jensen
Stenløse
5. maj 2016

Massage
Der er absolut ingen tvivl om, at den behandling som jeg fik hos Bettina, var rigtig god - jeg kommer igen. En stor anbefaling herfra!

Josephine Victor Jensen
Aarhus
5. maj 2016

Massage
Rigtig fin behandling. Et minus var at jeg har langt derhen, men det har jo intet med Av Min Krop og Bettina at gøre. Klart anbefalesesværdigt!


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.