Bambus massage


Bambus massage – en skøn symfoni af massage der kommer i dybden, med et touch af wellness fra de opvarmede bambusstave, som benyttes til at massere med.

Av min krop ligger i Stenløse med gode parkeringsforhold, hvis du kommer i bil også fra omegnsbyerne Frederikssund, Slangerup, Jyllinge, Måløv og Farum

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Hvorfor er mine muskler ømme?

Muskelømhed opstår ofte af en eller flere af nedenstående årsager:

  • Forkerte og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.
  • Gentagende arbejde eller bevægelse, altså en overbelastningsskade.
  • Bevægelser og arbejde vi ikke plejer at lave, for eksempel havearbejde eller fordi vi har malet eller flyttet/ommøbleret.

Hvilken effekt/virkning kan jeg forvente?

Du kan forvente en dybdegående massage, som typisk ikke føles lige så hård som fysiurgisk massage. Din hjerne bliver lidt forvirret, fordi de varme bambusstave, giver dig oplevelsen af wellness. Denne varme, gør også, at virkningen ligesom går dybere i vævet.

Muskler og nervesystem stimuleres, samtidig med at du har den afslappede følelse, den tilførende varme giver. Når musklerne masseres, bliver de samtidig afspændt. Blodgennemstrømningen i væv og muskler øges og det skyldes, at musklerne egentlig ”tror” at de bliver angrebet og kroppens reaktion på det, er at tilføre området mere energi og blod, så ”fjenden” kan holdes fra døren.

Hvad kan behandles med Bambus massage?

Alle former for muskelspændinger kan behandles med Bambus Massage. Lidt forenklet sagt er det reelt set, Fysiurgisk Sports Massage, bare med redskaber.

Er dine smerter derimod kroniske, anbefaler jeg dig at kigge nærme på akupunktur mod kroniske smerter eller nedsat mobilitet.

Har du pådraget dig en skade for eksempel vrid i knæ, fibersprængning eller forstuvet din ankel, anbefaler jeg typisk Akupunktur eller Laser, som du kan læse mere om, ved at trykke på ordet.

Hvad sker der når jeg får massage?

Ligesom Fysiurgisk massage er Bambus massage dybdegående massage hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger/strygninger. I denne form, benytter jeg bare primært bambuspindene fremfor mine hænder. Triggerpunkterne behandles ligeledes med bambuspindene, til dette bruges blot ”pindens kanter”. Triggerpunkter er særlige ømme punkter, enten i den konkrete muskel eller en samarbejdende muskel, som influerer på det område der smerter. Der kan også være ømme nærmest knuder i selve musklerne, det kaldes myoser. Myoserne er ansamlinger med affaldsstoffer, som kroppen har haft svært ved at få bearbejdet selv. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning. Det betyder, at musklen mangler ilt. Det er blodet der transporterer affaldsstofferne, så når blodgennemstrømningen og dermed iltniveauet i musklen er lille, så opstår ømheden.

Når du modtager massagen, agerer kroppen som om den bliver angrebet, netop det sted, hvor jeg masserer. Kroppens forsvar mod angreb er at sende mere blod til området og det er jo netop det der skal til, for at få renset op i spændinger og myoser. Udover at tilføre ekstra blod, består kroppens beredskab af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Alt dette gør at kroppen hjælpes på vej til egen helbredelse.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.