Bambus massage


Bambus massage – en skøn symfoni af massage der kommer i dybden, med et touch af wellness fra de opvarmede bambusstave, som benyttes til at massere med.

Av min krop ligger i Stenløse med gode parkeringsforhold, hvis du kommer i bil også fra omegnsbyerne Frederikssund, Slangerup, Jyllinge, Måløv og Farum

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 148 anbefalinger

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
7. januar 2021

Akupunktur mod nervesmerter og lændeproblemer
Nu har jeg gennem 5-6 måneder fået hjælp gennem akupunktur (Av min krop) i forhold til både nervesmerter og lændeproblemer.
Begge behandlinger har reduceret miner gener i væsentlig grad. Jeg vil selvfølgelig vedligeholde begge behandlinger fremover.
Næste uge skal jeg have afdækket mine allergisymptomer. Håber det går lige så godt.

Bambus massage fra Av Min Krop

Hvorfor vælge Av min krop?

Sundhedsstyrelsen har udstukket krav om det faglige uddannelsesniveau for behandlere. Det er helt frivilligt for os behandlere om vi vil imødegå disse krav. Jeg er ikke i tvivl, jeg opfylder kravene og er dermed RAB-registreret behandler og det vel at bemærke både indenfor massage og akupunktur. Kravene er bygget op omkring faglig viden indenfor selve faget samt undervisningstimer indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære. Jeg har således både en solid faglig som teoretisk balast. Udover minimumskravene for at opnå RAB-godkendelse, stilles der også krav om løbende efteruddannelse.  Det er foreningen Dakobe der holder øje med, at jeg overholder de opstillede regler både i forhold til godkendelse og mine løbende efteruddannelser

Bambus Massage eller også benævnt Bamboo er et led i en løbende efteruddannelse, som jeg synes er et rigtig godt alternativ til den Fysiurgisk Massage. De varme stave giver dig oplevelsen af wellness-touch, men lad dig ikke narre, behandlingen er yderst effektiv!

Fleksible åbningstider

Det er store ord, men jeg vover nu alligevel at påstå, at klinikken har åbent når du har fri og mulighed for at komme, fordi du både kan vælge behandling i dag- og aftentimer, men også om søndagen. De ledige tider fremgår af onlinebookingen, kommer du efter 16.30 eller i weekenden er der et tillæg på 35 kr. pr. behandling. Ønsker du tid udenfor tilgængelige tider i onlinebookingen, aftales dette individuelt og du må påregne yderligere tillæg end aften/weekendtillæg.

Kan du ikke finde tider i klinikken, så åben ”fanen” med Akuttider i venteværelse. Her kan du kun vælge akupunktur, men hvis du er ved at gå til at smerter, er det jo egentlig et godt alternativ.

Hvad tilbyder Av min krop?

Når du kommer til Bambus Massage behandler jeg typisk mere end bare et enkelt område.

Det er naturligt at behandle nakke, skuldre, ryg og lænd på 1 time og vælger du 1½ bliver der helt sikkert også tid til forsiden. Med min oprindelige baggrund som Fysiurgisk massør mærker jeg samtidig efter i de forskellige områder, så jeg på den måde fokuserer de varme bambusstave omkring de områder hvor dine myoser har samlet sig.

Om vinteren er der varme i briksen og den kan justeres både op og ned, hvis du fryser eller har det for varm, så giv endelig lyd fra dig, så du har den temperatur under behandlingen som du ønsker.

Derudover tørrer jeg overskydende massageolie af med en opvarmet fugtig klud, så der ikke sidder olierester tilbage, som du får på tøjet.

I klinikken spiller jeg afslappende musik, men hvis du foretrækker behandling uden musik, så siger du bare til.

Av min krop sørger for lagner og håndklæder.

Hvorfor er mine muskler ømme?

Muskelømhed opstår ofte af en eller flere af nedenstående årsager:

  • forkerte og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.
  • gentagende arbejde eller bevægelse, altså en overbelastningsskade
  • bevægelser og arbejde vi ikke plejer at lave, for eksempel havearbejde eller fordi vi har malet eller flyttet/ommøbleret.

Hvilken effekt/virkning kan jeg forvente?

Du kan forvente en dybdegående massage, som typisk ikke føles lige så hård som fysiurgisk massage. Din hjerne bliver lidt forvirret, fordi de varme bambusstave, giver dig oplevelsen af wellness. Denne varme, gør også, at virkningen ligesom går dybere i vævet.

Muskler og nervesystem stimuleres, samtidig med at du har den afslappede følelse, den tilførende varme giver. Når musklerne masseres, bliver de samtidig afspændt. Blodgennemstrømningen i væv og muskler øges og det skyldes, at musklerne egentlig ”tror” at de bliver angrebet og kroppens reaktion på det, er at tilføre området mere energi og blod, så ”fjenden” kan holdes fra døren.

Skal jeg selv have lagner og håndklæde med?

Nej jeg har sørget for rene lagner og håndklæder når du kommer til behandling. Du skal bare huske dig selv.

Hvad kan behandles med Bambus massage?

Alle former for muskelspændinger kan behandles med Bambus Massage. Lidt forenklet sagt er det reelt set, Fysiurgisk Sports Massage, bare med redskaber.

Er dine smerter derimod kroniske, anbefaler jeg dig at kigge nærme på akupunktur mod kroniske smerter eller nedsat mobilitet.

Har du pådraget dig en skade for eksempel vrid i knæ, fibersprængning eller forstuvet din ankel, anbefaler jeg typisk Akupunktur eller Laser, som du kan læse mere om, ved at trykke på ordet.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

Når du kommer til Bambus Massage / Bamboo kan du vælge ente 1 eller 1½ times behandling. Det er vigtigt at du anfører denne behandlingsform i forbindelse med bookingen, så jeg sætter bambuspindene op inden du kommer.

Når du vælger 1 times behandling, fokuserer jeg typisk på nakke, skuldre, ryg og lænd.

Vælger du derimod 1½ times behandling får vi også tid til forsiden og eventuelt dine ben

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er svært at give et entydigt svar på, men pas på det, det er svært vanedannende….

Mange føler en klar bedring ved bare en enkelt behandling. Ofte er det dog en god ide at få 1 til 2 opfølgende behandlinger i de kommende 1 til 4 uger, for at sikre, at vi har fået bund i det hele.

Kan jeg kombinere med anden behandlingsform?

Jeg kombinerer normalt ikke bambus massage med andre behandlingsformer.

Hvad sker der når jeg får massage?

Ligesom Fysiurgisk massage er Bambus massage dybdegående massage hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger/strygninger. I denne form, benytter jeg bare primært bambuspindene fremfor mine hænder. Triggerpunkterne behandles ligeledes med bambuspindene, til dette bruges blot ”pindens kanter”. Triggerpunkter er særlige ømme punkter, enten i den konkrete muskel eller en samarbejdende muskel, som influerer på det område der smerter. Der kan også være ømme nærmest knuder i selve musklerne, det kaldes myoser. Myoserne er ansamlinger med affaldsstoffer, som kroppen har haft svært ved at få bearbejdet selv. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning. Det betyder, at musklen mangler ilt. Det er blodet der transporterer affaldsstofferne, så når blodgennemstrømningen og dermed iltniveauet i musklen er lille, så opstår ømheden.

Når du modtager massagen, agerer kroppen som om den bliver angrebet, netop det sted, hvor jeg masserer. Kroppens forsvar mod angreb er at sende mere blod til området og det er jo netop det der skal til, for at få renset op i spændinger og myoser. Udover at tilføre ekstra blod, består kroppens beredskab af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Alt dette gør at kroppen hjælpes på vej til egen helbredelse.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandling?

Du kan blive øm efter behandling, men det skulle gerne være en ømhed, der er ”bedre” end den du kom med. Det er svært at forklare, men ofte siger mine kunder at de kommer med en skærende smerte, den ømhed man mærker efter behandling, er sammenlignelig med den ømhed, du vil føle efter at have udøvet sport eller arbejde, som du ikke plejer.

Det er også vigtigt, at du efter behandling, drikker mere væske end du plejer.

Nogle kan godt blive lidt trætte efter behandling, så giv dig selv lov til at slappe lidt af ovenpå behandlingen. Andre bliver mere friske og så er det jo bare med, at udnytte det.

Skal jeg gå regelmæssigt til massage?

Min anbefaling er altid at gå til massage regelmæssigt, men det er dig der bestemmer. Jeg tror dog i sidste ende, at antallet af behandlinger bliver det samme. Hvis du kun kommer når det gør ondt, er der ofte behov for opfølgende behandlinger og det gør ofte mere ondt. Hvorimod hvis du kommer regelmæssigt, så holdes ubalancerne nede.

De kunder der kommer jævnligt, siger også, at de ikke er ømme på samme måde efter behandling, som da de kom første gang hvor noget i kroppen smertede.

Jeg er gravid, må jeg så få massage?

Der er intet problem med, at få Bambus massage selvom du er gravid, men du skal dog kunne ligge på maven. For nuværende har jeg ikke en graviditetspude.

Jeg anbefaler dog ikke 90 minutters behandlingen, da det ikke tilrådes at få massage på maven.

Døjer du med væske / ødemer i benene, kan jeg anbefale dig at prøve Recovery Boots.

Må børn og unge få massage?

Børn og unge kan sagtens få massage, jeg fristes faktisk til at sige, at de med garanti vil kunne lide netop denne form for massage.

Er de under 18 år er det altid ifølge med en voksen. Nogle gange aftaler vi, ved de halvstore teenagere, at de godt selv kan komme næste gang, hvis både forældre og barn er indforstået med det.

Bivirkninger ved massage?

Der kan opstå ubehag efter behandling, nogle kan nærmest blive influenza-syge, men når det sker, så skyldes det ofte, at kroppen har haft rigtig mange affaldsstoffer, som du gennem længere tid har overhørt og derfor med massagen er sat lidt på overarbejde i oprydningsfasen. Symptomerne kan typisk minimeres ved at drikke ekstra væske.

Nogle kan også blive en smule svimle, men det er typisk et tegn på, at du har drukket for lidt væske, så det er nemt at regulere igen.

Nogle kan opleve, at de bliver ekstra trætte. Andre får mere energi.

I sjældne tilfælde kan der opstå et blåt mærke, især hvis du har let tendens til at få blå mærker.

Og så kan du selvfølgelig blive muskel-øm, som om du har været ude at træne nogle helt nye muskler.

Alle ”bivirkninger” er altså ganske harmløse.

Hvad siger kunderne?

Jeg føler mig både privilegeret og heldig, for mine kunder taler faktisk rigtig godt om mig ude i byen. Jeg har også flere kunder, der kommer langvejsfra og det tager jeg også som et skulderklap.

Hallur der har prøvet flere forskellige behandlinger i klinikken skriver efter han prøvede Bambus massage første gang:

Har fået bambus massage og det var rigtig godt.

Jeg fik 1,5 time og Bettina kom godt i dybden over hele kroppen.
De varme bambus redskaber giver en dejlig fornemmelse, samtidig med at massagen går dybt.

Det er ikke sidste gang ... 🙂

Læs flere af mine anbefalinger her.

Sygdomme, som gør jeg ikke må få massage?

Som oftest er det ikke nogen sygdomme der forhindrer dig i at få massage. Omvendt anbefaler jeg altid, at du lige får lægefaglig godkendelse, hvis du er ny opereret.

Hvis du har forhøjet blodtryk, kan det godt påvirkes af den varme der bliver frigivet fra de opvarmede bambusstave. Ligesom betændelsestilstande kan forværres af det øgede varme.

Det er også altid en god ide at rådføre sig med lægen, hvis du har en diskusprolaps, svagt hjerte eller for nyligt har haft en blodprop. Mit råd er altid, at hvis du er i tvivl, så spørg lægen om massage er en dårlig kombination med din sygdom.

Kan jeg købe gavekort?

Du kan sagtens købe eller ønske dig gavekort. Gavekort er ikke forbeholdt specifikke behandlinger. Du køber typisk et gavekort på det beløb du ønsker. Gavekortet kan købes via onlinebookingen.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.