Corona senfølger


Corona eller COVID-19 er desværre en af de gæster ingen af os, har inviteret og alligevel som en blind passagerer har den sneget sig ind i mange personer. Og desværre er der også nogle der døjer med ubehagelige senfølger efter de egentlig på papiret er raske.

Senfølger bearbejdes ved hjælp af akupunkturteknikker i min klinik, der har til huse i Stenløse, som ligger i Egedal kommune. Men behandlingen har samme effekt uanset om du kommer fra lokalområdet eller fra omegnskommunerne Ballerup, Furesø, Frederikssund eller en helt fjerde kommune

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 215 anbefalinger

Seneste anbefaling


Pernille
Taastrup
24. januar 2023

ALFAkinesiologi mod fobi - Angst for katte
Jeg har hele mit liv været bange for katte, ihvertfald sålænge jeg selv husker. Min angst er så stor, at jeg fx har meget svært ved, at gå ned af en villavej, af frygt for at der pludselig kommer en kat ud på vejen.
Jeg havde set på hjemmesiden, at man kunde behandles for fobier og spurgte Bettina, da jeg var til massage, om det også kunne hjælpe på det.
Jeg fik ALFAkinesiologi og vi forsøgte, at finde en kat i området omkring klinikken for at jeg efter behandlingen kunne blive “konfronteret” med en kat. Det lykkes ikke, men efter behandlingen kørte jeg hjem til min veninde som har kat. Min veninde plejer at lukke katten ud når jeg kommer, men jeg havde ringet til hende forinden og bedt hende lade katten blive indenfor. Og jeg fik ikke denne følelse af angst for katten, faktisk kælede jeg med min venindes kat, hvilket aldrig ville have været muligt før min behandling med ALFAkinesiologi hos Bettina fra Av min krop

Hvordan virker behandlingen mod senfølger?

Om end vi kan være skeptiske over for Kina og de her under pandemien fra tid til anden er blevet beskyldt for, at være årsagen til Corona pandemien, så er det alligevel interessant at vende blikket mod dem og kigge nærmere på hvordan de har behandlet senfølger ovenpå Corona/COVID-19. Kineserne som var de første der fik “fornøjelsen” af Corona/COVID-19, blev taget med bukserne nede og var smitten brudt ud i et hvilket som helst andet land, så havde de nok også haft hele verdens bevågenhed.


Under min tvangslukning har jeg deltaget i webinarer med en kinesisk akupunkturlæge Hui Zhang og i netop Kina, er akupunktører ansat på hospitaler som læger og bliver respekteret på lige fod med alle andre former for læger.

Om end Corona/COVID-19 ifølge Statens Serum Institut ikke er at sammenligne med Sars eller influenza, så er der mange ligheder ved for eksempel følgevirkningerne.
I kampen om at få styr på Corona/COVID-19 og hjælpe de patienter der efterfølgende stod tilbage med følgevirkninger, kiggede især akupunkturlægerne i Hubei-provinsen (området hvor storbyen Wuhan ligger) på følgevirkningerne på andre alvorlige sygdomme og satte ind med de værktøjer, de tidligere havde praktiseret under epidemier og pandemier.
I alt modtog 61.449 patienter akupunkturbehandling i forbindelse med indlæggelse med Corona/COVID-19. Udgangspunktet for behandling med akupunktur var rettet mod både at behandle symptomerne i forbindelse med selve sygdommens udbrud, men også de efterfølgende følgevirkninger. 95% oplevede bedring eller at følgevirkninger helt forsvandt efter forløb med behandling via akupunktur.

Hvorfor opstår der senfølger efter Corona/COVID-19?

Det er svært at give en entydig grund og danske læger ville måske også have en anden forklaring end den kinesiske læge har. Ud fra den kinesiske medicin ville man sige, at senfølger opstår fordi selve sygdomme belaster kroppens energibaner, dem der kaldes meridianer. Når nogle så bliver ramt af senfølger og andre ikke gør, så skyldes det kroppens tilstand inden du fik Corona. Vi kan sagtens gå rundt og føle os raske, men energistrømmen i kroppen er ikke på det højeste, eller på normalen. Når vi så bliver ramt af sygdom, uanset hvilken sygdom det måtte være, ja så bliver der skubbet lidt mere til balancen og for nogle kører tingene så bare af sporet også selvom man har følt sig sund og rask før sygdommen. Ud fra den kinesiske medicin giver følgevirkninger som vejrtrækningsproblemer, mistet smag og/eller lugtesans god mening. Kineser siger vores krop bliver styret af organuret og hvert hovedorgan har 2 timer i døgnet, hvor det er stærkest og 12 timer senere 2 timer hvor organet er svagest. Derudover giver hver organ “kraft videre” til det næste organ. Corona angriber lungerne og lungerne giver energi videre til mave og efterfølgende milt. Mave og milts sanseorgan er smagssansen og lungens sanseorgan er lugtesansen, så på den måde, synes jeg at de mest almindelige senfølger giver rigtig god mening.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.