Brev til politikkere omkring nedlukning af mit erhverv

Jeg har her til morgen (d. 29/12-2020) sendt følgende mail til diverse politikker i Region Hovedstaden & Nordsjælland. Kære politikker i Region Hovedstaden & Nordsjælland, samt udvalgte politikkere i Folketinget. Jeg mener selv jeg bor i Nordsjælland, men jeg hører til Region Hovedstaden hvis jeg skal på hospitalet og derfor sender jeg også min mail til “begge” lejre…. Min historie …

Tema Stress

Jeg føler mig trist! – Og jeg bliver hurtig irriteret Jeg har svært ved at sove! – Og føler også indre uro. Jeg bliver let ked af det! – Bliver også ofte bange for ting jeg før mødte med oprejst pande. Men først lidt om hvilke symptomer der kendetegner stress. Symptomerne på stress er mange og derfor kan det også …

Tema Smerte

Av jeg har ondt! Det sidder i hele kroppen, jeg føler mig, meget-meget ældre, end jeg er! Av-av, hele min krop er en byld! Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg skulle skrive blogs om symptomer, som for eksempel frossen skulder, snurrende fingre, lændehold med mere…. MEN nej, jeg er nødt til at skrive dette og dele det med jer! …

Tema Frossen skulder

Frossen skulder Av-av min skulder gør ondt! Hvad sker der, jeg kan ikke længere løfte armen og har smerter? Lægen siger det er en frossen skulder og at det kan tage op til 2 år, skal jeg finde mig i det? – NEJ, læs bloggen her og få svar på hvorfor du ikke skal acceptere den dom!   Men først …

Behandling i klinik

Hvorfor skal jeg vælge behandling i klinik? Jeg synes nok jeg har svarene, men jeg også efterfølgende reflekteret over spørgsmålet. Argumenterne for spørgeren var, at man jo kunne spare tid og at det var nemt og enkelt. Og medgivet, det er det, men så synes jeg også at fordelene er udtømte. Hvorfor er jeg nu så sikker på det?  Jeg …

Hvis du havde levet i 1600-tallet var du blevet brændt på bålet!

Ja sådan sagde en af mine mandlige klienter en dag. Og han fulgte sætningen op med “Ikke fordi jeg anklager dig for hekseri, men nogle ville have fået ondt i r…. over at du med blot 4 små nåle og 5 behandlinger kan fjerne flere års nedsat mobilitet”. Fra hospitalet havde han fået beskeden: “Det må du leve med, vi kan ikke …

Ingen krig uden tårer!

Små 14 dage er gået efter jeg på hjemmesiden lancerede AcuNova. Og jeg er stadig imponeret over effekten af denne behandlingsform. Desværre kan jeg ikke hjælpe alle, MEN overordnet set siges det at behandlingen virker på 80 – 90 % af de tilfælde der har kroniske smerter eller mobilitetsnedsættelse. Det er vel i grunden meget godt selvom jeg ville ønske …

Nu er det tid at bide igen…..

Igennem de 1½ år jeg nu har haft klinikken er jeg stødt på mange mennesker der dagligt går rundt med kroniske smerter eller nedsat mobilitet. Mange af dem kommer her med jævne mellemrum og holder smerterne lidt i skak for at have en tålelig tilværelse med minimale smerter….. Min mand der selv er plaget af psoriasisgigt lever også med daglige …

Er du klar til sommerferie?..?

Forleden så jeg denne overskift i en avis ”Pas på – myggene kommer”. Efterfulgt af teksten: ”Det tegner til at blive en rigtig myggesommer i år. Sneen dækkede jorden længe og så kom varmen hurtigt. Derefter blev jorden fugtig og varme og fugt er præcis hvad myg har brug for, når æggene skal klækkes. Lange ærmer, lange bukser og myggebalsam …

Der er stærke kræfter i spil

Der er nu gået ca. 2½ måned siden je­g modtog mit kursusbevis i Sports Zoneterapi og det har været et par lærerige praktik-måneder, hvor jeg har fået øvet mig og blevet mere fortrolig med behandlingsformen. Tak til jer der velvilligt har lagt fødder til i min introduktionsperiode. Jer der endnu ikke har prøvet det kan så glæde sig over, at …