Detox


Detoxing er et meget omdiskuteret emne, skal eller skal man ikke?
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 215 anbefalinger

Seneste anbefaling


Pernille
Taastrup
24. januar 2023

ALFAkinesiologi mod fobi - Angst for katte
Jeg har hele mit liv været bange for katte, ihvertfald sålænge jeg selv husker. Min angst er så stor, at jeg fx har meget svært ved, at gå ned af en villavej, af frygt for at der pludselig kommer en kat ud på vejen.
Jeg havde set på hjemmesiden, at man kunde behandles for fobier og spurgte Bettina, da jeg var til massage, om det også kunne hjælpe på det.
Jeg fik ALFAkinesiologi og vi forsøgte, at finde en kat i området omkring klinikken for at jeg efter behandlingen kunne blive “konfronteret” med en kat. Det lykkes ikke, men efter behandlingen kørte jeg hjem til min veninde som har kat. Min veninde plejer at lukke katten ud når jeg kommer, men jeg havde ringet til hende forinden og bedt hende lade katten blive indenfor. Og jeg fik ikke denne følelse af angst for katten, faktisk kælede jeg med min venindes kat, hvilket aldrig ville have været muligt før min behandling med ALFAkinesiologi hos Bettina fra Av min krop

Lad mig starte med at forklare hvad Detox/Detoxing betyder. Det betyder afgiftning og det handler om, at tage en time-out. Detox har altid eksisteret, måske bare ikke så bevidst som i dag. Men når det nu ikke lykkedes familiens mænd at nedlægge et dyr, så blev familien tvunget ud i en eller flere dage med planteføde.Jeg er ikke i tvivl, jeg har selv haft stor fokus på min lever og dens tilstand i den sidste tid og jeg har fået det langt bedre. Flere af mine faste klienter i klinikken har desuden sagt at de synes at jeg ser sundere ud og jeg kender godt svaret på den forandring som de ser. En velfungerende lever er desuden en forudsætning for at du kan tabe dig og med et holdbart resultat, ganske enkelt fordi leveren er renset for affaldsstoffer og derfor kan fokusere udelukkende på at optage de gode næringsstoffer du indtager under din kur. Der kan være flere årsager til at du ønsker et Detox forløb og nogle er fordelene er:

  • Du får overordnet mere glød og ser friskere ud
  • Minimere andelen af appelsinhud på for eksempel lår
  • Minimere smerter i kroppen
  • Større velbefindene og mere energi

I klinikken tilbyder jeg nu selvstændige behandlinger, men også forløb med Detox, hvor jeg booster din krop til at hurtigere resultat. Vil du effektivt se synlige resultater, kan du samtidig skubbe bag på ved at hive 3 dage ud af kalenderen, droppe kaffen og leve af juice og smoothies udelukkende lavet på frugt og grønt. Klinikken tilbyder som sagt et helt forløb, hvor kroppen undervejs støttes i processen og sammensat i en kombination af Sports Zoneterapi, øreakupunktur, akupunktur i ansigtets energipunkter og kropsakupunktur. Forløbet er over 7 behandlinger samt som sagt ørenåle.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Forløbet vil være:

1. gang: Sports Zoneterapi med fokus på fordøjelse, udrensning og lymfen, desuden sætter jeg ørenåle.

2. – 4. gang: Energi nåle i ansigtet og kropsnåle rettet mod detoxing. herefter GuaSha massage via leverens medianbane. Disse behandlinger tilrettelægges med kort interval. Vil du samtidig leve 3 dage på juice og smotthies, kan du med succes starte første behandlingen dagen før du sætter i gang, tage anden behandling under og den sidste umiddelbart efter.

Herefter kommer du 3 gange med ca. 1 uges mellemrum og behandlingerne er som under 2. – 4. behandling.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.