Detox


Detoxing er et meget omdiskuteret emne, skal eller skal man ikke?
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 235 anbefalinger

Seneste anbefaling


Marlene
Ølstykke
12. december 2023

Massage og akupunktur mod smerter i lænden
Super behagelig oplevelse, og fik god råd og vejledning, kom med ømhed i lænden og fik både massage og akupunktur og til en fornuftig pris, jeg kommer helt sikkert tilbage i det nye år til flere behandlinger.

Lad mig starte med at forklare hvad Detox/Detoxing betyder. Det betyder afgiftning og det handler om, at tage en time-out. Detox har altid eksisteret, måske bare ikke så bevidst som i dag. Men når det nu ikke lykkedes familiens mænd at nedlægge et dyr, så blev familien tvunget ud i en eller flere dage med planteføde.Jeg er ikke i tvivl, jeg har selv haft stor fokus på min lever og dens tilstand i den sidste tid og jeg har fået det langt bedre. Flere af mine faste klienter i klinikken har desuden sagt at de synes at jeg ser sundere ud og jeg kender godt svaret på den forandring som de ser. En velfungerende lever er desuden en forudsætning for at du kan tabe dig og med et holdbart resultat, ganske enkelt fordi leveren er renset for affaldsstoffer og derfor kan fokusere udelukkende på at optage de gode næringsstoffer du indtager under din kur. Der kan være flere årsager til at du ønsker et Detox forløb og nogle er fordelene er:

  • Du får overordnet mere glød og ser friskere ud
  • Minimere andelen af appelsinhud på for eksempel lår
  • Minimere smerter i kroppen
  • Større velbefindene og mere energi

I klinikken tilbyder jeg nu selvstændige behandlinger, men også forløb med Detox, hvor jeg booster din krop til at hurtigere resultat. Vil du effektivt se synlige resultater, kan du samtidig skubbe bag på ved at hive 3 dage ud af kalenderen, droppe kaffen og leve af juice og smoothies udelukkende lavet på frugt og grønt. Klinikken tilbyder som sagt et helt forløb, hvor kroppen undervejs støttes i processen og sammensat i en kombination af Sports Zoneterapi, øreakupunktur, akupunktur i ansigtets energipunkter og kropsakupunktur. Forløbet er over 7 behandlinger samt som sagt ørenåle.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Forløbet vil være:

1. gang: Sports Zoneterapi med fokus på fordøjelse, udrensning og lymfen, desuden sætter jeg ørenåle.

2. – 4. gang: Energi nåle i ansigtet og kropsnåle rettet mod detoxing. herefter GuaSha massage via leverens medianbane. Disse behandlinger tilrettelægges med kort interval. Vil du samtidig leve 3 dage på juice og smotthies, kan du med succes starte første behandlingen dagen før du sætter i gang, tage anden behandling under og den sidste umiddelbart efter.

Herefter kommer du 3 gange med ca. 1 uges mellemrum og behandlingerne er som under 2. – 4. behandling.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.