Dorn terapi


Dorn Terapi går ud på at korrigere skævheder i kroppen – UDEN knæk og bræk. Selv små skævheder forplanter sig i hele kroppen, med smerter til følge.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 221 anbefalinger

Seneste anbefaling


Jantine
Holland
15. maj 2023

Behandling af nakkesmerter, følelse af at hovedet er for tungt
Kære Bettina,
Her er endnu en sen besked fra Holland.
Du behandlede min mand Alwin med akupunktur mod nakkesmerter på ferie i Egypten.
Det vil vi gerne sige tak for, da han kom hjem havde han ikke flere klager inden for 1 uge.
Han rørte sig nok ikke nok i ferien, normalt svømmer han og vi går en lang tur hver dag.
Tag med i vandpolo næste år 😉 og bevæg dig helt sikkert mere. Tak igen og måske ses vi i Egypten.
Hilsen Alwin og Jantine

Dorn terapi hos Av min kropDorn Terapi

Er en forholdvis ny behandlingsform i Danmark, faktisk er den heller ikke så gammel på Europakortet, fordi den først blev introduceret i 1970.

Dorn Terapi er en blanding mellem kiropraktik og fysioterapi og idag er behandlingen så udbredt i Tyskland at den ofte anvendes af fysioterapeuter som led i behandlingen. Når vi har smerter i lænden, knæet, nakken, skuldrene eller andre steder, kan der sagtens være opstået små skævheder i kroppen og dem kan man korrigere ved hjælp af Dorn.

Behandlingen er udviklet af tyske Dieter Dorn, som selv var plaget af mange smerter i ryggen. Han startede med at behandle sig selv og venner af huset, men det greb om sig og flere kom til og han valgte derfor at udbrede teknikken og undervise behandlere i brugen af metoden.

Alle kan modtage Dorn uanset alder, selv spædbørn på blot et par uger, så kommer mor til behandling, tilbyder jeg gerne lige at kigge på arvingen (op til 1 år)

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Behandlingen går ud på først at sikre sig, at benene er lige lange, der er ofte små forskelle også selvom man ikke på noget tidspunkt har følt sig plaget af det. Forskellen korrigeres og herefter tjekkes hoften for skævhed og igen foretages der korrektion hvis der er skævhed i området. Til sidst tjekkes rygsøjlen igennem for skævheder og her foretages der ligeledes korrektioner.

Bliv ikke overrasket, hvis du første gang du får Dorn Terapi, føler at der er mange steder der skal korrigeres, men rygsøjlen gemmer alle dine oplevelser, både fysiske og psykiske, så der skal være bump på vejen – og smerter er reelt kroppen måde, at forsøge at komme i kontakt med dig, omkring at alt ikke spiller optimalt.

Behandlingen kan på mange måder godt minde om kiropraktik fordi ryghvirvlerne korrigeres, men bare rolig, der kommer ingen ubehagelige knæk og vrid. Da korrigeringen foretages samtidig med, at kroppen er i mindre bevægelser, minder det på mange planer om fysioterapeutens måde at behandle på. Altså er det et samarbejde mellem dig og mig, når vi foretager korrektionerne.

Ofte er der behov for 2 – 3 behandlinger den første gang du skal modtage Dorn Terapi og der skal typisk gå 14 dage mellem hver behandling.

Ligesom med andre behandlinger, kan man efterfølgende være øm. Det tilrådes at drikke rigeligt/ekstra vand de kommende 1 – 2 døgn, ligesom man bør minimere tunge løft og hård fysisk træning.

Når du først en gang er blevet korrigeret med Dorn Terapi, vil en enkelt opfølgning, når man igen føler at kroppen bider, typisk være fyldestgørende for at du igen er på banen.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.