Er du klar til sommerferie?..?

Forleden så jeg denne overskift i en avis ”Pas på – myggene kommer”. Efterfulgt af teksten: ”Det tegner til at blive en rigtig myggesommer i år. Sneen dækkede jorden længe og så kom varmen hurtigt. Derefter blev jorden fugtig og varme og fugt er præcis hvad myg har brug for, når æggene skal klækkes. Lange ærmer, lange bukser og myggebalsam er tricket, hvis man vil undgå at blive stukket for meget.”

 

NEJ-NEJ, find du bare de korte bukser og kortærmede bluser og toppe frem….. Og kig så forbi Av min krop, hvor du kan få sat 2 myggenåle og gå sommeren i møde uden klistrede og ildelugtende myggebalsam.

 

Som jeg også fortalte om i min blog i maj måned har en af mine kollegaer i Nordjylland hvert år travlt med at behandle faste kunder med myggenåle, så de slipper for irriterede og kløende buler.

Behandlingen varer i 20 min og indrømmet, det føles som om 2 grådige myg sidder og stikker, men det er lige præcis denne følelse der skal frem for at sikre et godt resultat og til gengæld er det så de eneste “irriterende myg” du bliver plaget af i år. Behandlingen varer hele sæsonen, medmindre vores efterår stækker sig alt for langt ind i de måneder vi normalt betegner som vinter.

Nålene virker i 95 % af tilfældene, det er med dette som med så meget andet, nogle tager ikke imod, desværre. Nålene, 2 stykker, bliver sat i fødderne og der skal de sidde i 15 – 20 minutter. Det skal føles som om, der sidder en myg på hver fod. Her skal du hjælpe mig med at finde det aktive område, for det kan dreje sig som om 1 millimeter jeg skal rykke nålen. ”Aktiviteten fra myggen” skal helst vare under hele behandlingen og jeg aktiverer hele tiden nålene, for at sikre, at følelsen hele tiden er til stede. Nogle gange flytter jeg også nålen en smule, for at opnå det bedst mulige resultat. Der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingen, men ligesom ved øvrige behandlinger, er det en godt ide, at drikke et glas vand.

 

Du kan også få sat myggenåle i forlængelse af behandling til reduceret pris. Husk imidlertid at booke en selvstændig tid til myggenåle, lige efter din almindelige behandling.

 

Book den tid der passer ind i dit program via online booking

Se gerne Tv2Nord indlæg om myggestik