firma massage


Tilbyd dine medarbejdere massage og akupunktur på arbejdspladsen.

Av min krop tilbyder faste aftaler med firmamassage i Stenløse, Ølstykke, Jyllinge, Roskilde, Farum, Birkerød, Værløse, Frederikssund, Måløv og Ballerup. 

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Firma massage

Hvorfor vælge Av min krop?

Som RAB-registreret behandler indenfor både Massage og Akupunktur, tilbyder du dine medarbejdere en veluddannet behandler.

RAB-registrering er Sundhedstyrelsens blåstempling af behandlere og Dakobe sikrer, at jeg overholder alle lovmæssige krav omkring fag-uddannelserne og de efterfølgende krav om videreuddannelse.

Og så er jeg selvfølgelig forsikret, ikke at jeg håber noget går galt, men det er nu rart for jer som firma at vide, hvis en medarbejder kommer til skade under behandlingen, så er forsikringerne i orden.

Fleksible firmaløsninger

Jeg har firmaaftaler hvor jeg kommer hver uge og andre aftaler hvor jeg kommer hver 14. dag.

Hvis I kan tildele mig et fast rum til behandling, indretter jeg det med briks, varmeskab til håndklæder, så olien efter behandling tørres af med en fugtig varm klud.

Er der ikke mulighed for et dedikeret rum til behandling, så har jeg en bærbar briks med, som typisk bliver sat op i et mødelokale, hvor der kan lukkes af for resten af firmaet. Ved denne løsning er det desværre ikke muligt at tilbyde løsningen med de lune klude.

Nogle bruger regneark til at booke tiderne ind i og andre har via deres interne IT-afdeling ”bygget” et bookingsystem til formålet. Det er også muligt at oprette en klient i mit eksisterende bookingsystem.

Hvad tilbyder Av min krop?

En firmaaftaler indeholder typisk tilbud til medarbejder om massage og akupunktur.

Det er også muligt at tilvælge DORN, Access BARS (Anti Stress) og Japansk Face Lifting, de to sidstnævnte behandlinger kræver dog, at medarbejderen kan/må booke 1 times behandling.

Hvilke fordele har vi ved at tilbyde firmabehandling?

  • Større arbejdsglæde blandt medarbejderne, de sparer både tid og penge ved at have adgang til behandling på jobbet
  • Minimering af sygefravær. Det kan være både i form af forebyggelse, men også hvis en medarbejder kommer til skade på job eller i fritiden
  • Personalegoden, der fastholder de gode medarbejdere.
  • Frirummet kan være med til at minimere risikoen for stress

Hvilken effekt/virkning kan jeg forvente?

Ved massage, løsnes spændinger og myoser op. Samtidig kan en være en forebygger for at undgå spændinger forårsaget af arbejdsstillinger. Læs mere om massage her

Akupunktur kan ligeledes bruges til at løsne spændinger, men er også effektivt i forbindelse med akutte skader eller hvis en medarbejder døjer med smerter fra eksempelvis en kronisk sygdom. Derudover kan akupunktur bruges for at undgå myggestik og dulme eller helt fjerne symptomer ved allergi. Læs mere om akupunktur her

DORN er en blanding mellem fysioterapi og kiropraktik. De enkelte ryghvirvler bearbejdes og skubbes ind på en lige linje. Det foregår som en kombination af bevægelse fra modtageren og tryk fra behandleren. Læs mere om DORN her

Access BARS (Anti stress) – Kræver at medarbejderen kan bookes 1 times sammenhængende behandling. Behandlingen indebærer berøring af 32 aktive punkter og modtageren slapper typisk så meget af, at det virker som en powernap, men det er intet problem, kroppen tager imod. Læs mere om BARS her

Japansk Face Lifting – Kræver også at medarbejderen kan booke 1 times sammenhængende behandling. Massage af ansigtets organpunkter og akupressurpunkter. Efterfølgende blide liftinggreb som løsning af ansigtsspændinger, stimulering af blodcirkulation og minimering af rynker. Behandlingen på firmaaftaler er uden masker og særlige fugtighedscremer. Læs mere om Japansk Lifting her

Skal jeg selv have lagner og håndklæde med?

På nogle aftaler har medarbejderen selv et lagen eller et håndklæde med til behandling.

Andre steder, har vi forhandlet os til en løsning, hvor jeg har lagner med.

Hvad kan behandles med massage?

  • Massage af skuldre. Jeg ser ofte klienter med skuldersmerter. Skuldersmerter kan forårsage hovedpine Når jeg behandler smerter i skuldre, arbejder jeg også altid med nakken og ofte også med armene. Der kan også være behov for at løsne eventuelle kæbespændinger. Har du mistanke om, at du har en frossen skulder, kan du læse mere om symptomer og behandling i bloggen Tema Frossen skulder.,
  • Massage af nakke. Nakkesmerter forårsager ofte også hovedpine. Ved nakkesmerter, masserer jeg også skuldrene, ligesom der kan være behov for at massere arme og løsne eventuelle kæbespændinger.
  • Massage af lænd. Er også et problem, som jeg ofte støder på i klinikken. Når jeg behandler smerter i lænden, ser jeg ofte, at smerterne trækker ned i balder og ben.
  • Massage af ryg. Ofte ser jeg også smerter i midt ryg. Det kan være lokalt forankret, men kan også stamme fra nakke eller lænd.
  • Massage af ben. Ben kan ofte være ømme efter løb eller fordi du har et job hvor du står og går meget. Fra tid til anden kan der være behov for kigge lidt nærmere på lænden samtidig.

Akupunktur kan også benyttes til mange af ovenstående problemer. Det jeg mest bruger akupunkturen til på mine firmaaftaler er typisk minimering af kroniske smerter, allergibehandling, anti-myggestik og akut skadesbehandling

Kan jeg kombinere med anden behandlingsform?

Medarbejderen kan sagtens kombinere behandlingsformer, det kræver dog, at medarbejderen kan

Hvor kommer Av min krop i dag?

Jeg kommer i mange forskellige firmaer og de har også alle sammen et forskelligt setup. Firmaerne jeg kommer i og en kort præsentation af deres løsning fremgår nedenfor.

Dovitech A/S – Har behandling hver uge. Firmaet har valgt at tilbyde alle medarbejdere 1 times massage eller akupunktur om måneden og derudover kan medarbjerne tilvælge mere massage via bruttolønsordning. Av min krop sørger for lagner og håndklæder til behandling. De har dedikeret et lokale til formålet, så de har briks og varmeskab til rådighed.

Tina, kontaktperson på aftalen:: "Vi sætter meget pris på at Bettina kommer i virksomheden. Alle glæder sig til hun skal komme. Vi nyder godt af at Bettina både tilbyder massage, akupunktur og zoneterapi og det er ikke småting der kommer styr på. Der er selvfølgelig de gængse problemer med skuldre, nakke og lænd, men kollegaer er også blevet hjulpet med fordøjelsesproblemer, hælspore og væskende øje efter operation."

Ibsen Protronics A/S – Har behandling hver 14. dag. Hver medarbejder trækkes hver måned 100 kr. pr. 1/2 times behandling de har været til, resten betaler firmaet. Firmaet benytter massage og akupunktur. Av min krop sørger også på denne aftale for lagner og håndklæder.  Behandlingen foregår i et mødelokale.

Pernille, kontaktperson på aftalen: "Det er bare så god en service for os alle i virksomheden. Vi har på ordningen lidt brugerbetaling, men det er for os medarbejdere meget billigere end at skulle gå til behandling i fritiden og så er det jo supernemt lige at gå fra 1/2 time på jobbet."

4HotDogs ApS – Har behandling hver 14. dag, hver medarbejder får 45 minutters behandling og benytter massage og akupunktur. Av min krop tager også lagner og håndklæder med på denne aftale. Behandlingen foregår i frokoststuen. I sådan et hundeudstyrs-firma er der selvfølgelig også et par firbenene venner og de har luret, at man lige kan få lidt massage ved ryg og lænd😊

Liselotte, kontaktperson på aftalen: "Det er dejligt når Bettina kommer forbi og får løsnet vores skuldre, nakke og lænd op. Vi pakker og bærer hver dag mange tunge forendelser og det er bestemt med til at holde os fit-for-fight"

Klar på en snak om firmamassage i din virksomhed?

Send mig en mail eller giv mig et kald og jeg kommer en tur ud og besøger jer, så vi kan vende mulighederne. Samtidig tilbydes du eller en kollega en prøvebehandling, så I ved hvad jeg står for.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Er i på udkig efter en firmaordning, hvor massøren kommer til jer, så Skriv eller ring til mig. Kontaktoplysningerne finder du nederst på siden

Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og en prøvebehandling.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.