Fedtfrysning


Nogle fedtdepoter eller fedtlommer kan være svære, ja endda umulige at slippe af med uanset hvor benhårdt du træner eller hvor standhaftig du er med din kost.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.96 stjerner ud af 109 anbefalinger

Seneste anbefaling


Pia
Slangerup
18. januar 2020

Massage af skulder/nakke spændinger
Super god behandling. Professionel vejledning og behagelige omgivelser....

Fedtfrysning eller også kaldet Cryolipolysis kan effektivt og smertefrit få bugt med det. Så uanset om du er irriteret over for god en polstring på hofter, mave, dansehåndtag, inderlår, bh-delle, banan-delle (lige under ballerne) eller mandebryster kan behandlingen fjerne eller minimere det.

Cryolipolisys behandling med 1 handle: Anvendes typisk midt på maven.

Cryolipolisys behandling med 2 handles: Anvendes typisk på arme, balder, lår, hofter eller til særlige kraftige personer der ønsker en større effekt i mave-området.

* Har du værdikuponer, kan du kun benytte 1 kupon pr. behandling.

Vil du gerne speede processen lidt op, anbefaler jeg at du starter med en Detox-behandling, kombineret med ørenåle, så har du boostet organerne til den kommende periode hvor kroppen skal udskille fedtcellerne.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Der ligger flere års forskning bag udstyret og den maskine jeg benytter i klinikken er Medicinsk CE og FDA godkendt, sidstnævnte er en amerikansk godkendelse, som verden over anses for blåstemplet kvalitet.

Fedtfrysningen foregår på udvalgt område på kroppen og områdes afkøles. Fedtcellerne i det berørte område fjernes gradvist over en periode på 2 uger til 2 måneder, fordi fedtcellerne ganske enkelt ikke kan tåle kulden og dermed dør. Metoden kræver ikke kirurgi, bedøvelse eller nåle og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Hverken hud, væv eller organer bliver påvirket i forbindelse med behandlingen, kun fedtcellerne som jo skurrer dit øje.

Resultatet er langvarigt og studier påviser en reduktion af fedtet på mellem 10 og 20%. Efter behandling kan der forekomme rødme, ømhed og lettere hævelse og lidt nedsat følesans i op til 1 uges tid. Der kan ligeledes opstå blå mærker.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.