Gå trygt til behandling


Behandling handler ikke kun om faglighed, det handler også om tryghed! – Av min krop opfylder begge kriterier.
For mig er det en selvfølge at have en behandlerforsikring og det er dermed også din tryghed.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 139 anbefalinger

Seneste anbefaling


Heidi Mercebach
Jyllinge
20. september 2020

Japansk Face Lifting
Fantastisk japansk lifting - kan klart anbefales. Skønne cremer og super afstressende ansigts, skuldre og nakke massage. Jeg kommer helt sikkert igen snart og har allerede anbefalet det til mine veninder 🌸

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor både Fysiugisk Massage og Akupunktur. For dig betyder det, at der stilles krav til mine uddannelsestimer, både praktisk, men også sygdomfagligt. Ligesom der stilles krav om et vist antal timers efteruddannelse.
Mange forsikringsselskaber kræver desuden, at behandleres er RAB-godkendt, netop fordi det er garanti for faglighed indenfor arbejdsområdet.

Jeg er i 2 forskellige branche-foreninger med min RAB-registreringer og det skyldes, at de hver især er stærke på lige netop deres fagområde.
Jeg er registreret i Dansk Behandlerforbund som Fysiurgisk Massør og i Dansk Akupunktur Unoin som akupunktør.

Derudover er det for mig en selvfølge at have en behandlerforsikring og det er dermed også din tryghed.
En behandlerforsikring er ikke en selvfølge alle steder, men jeg arbejder jo med det dyrebareste i verden, nemlig DIN KROP. Eller tænk bare hvis du snublede op ad trappen på vej til behandling?

Jeg kan ihvertfald ikke forlige mig med tanken om, at en klient i min klinik kommer i klemme, fordi jeg sparede pengene på en behandlerforsikring – Derfor er jeg forsikret hos Tryg Erhverv igennem Dansk Behandlerforbund, som har en dækningssum på op til 10.000.000 kr.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.