Gå trygt til behandling


Behandling handler ikke kun om faglighed, det handler også om tryghed! - Av min krop opfylder begge kriterier.

For mig er det en selvfølge at have en behandlerforsikring og det er dermed også din tryghed.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Covid-19 info:

Gå trygt til behandling hos Av min krop
Fra d. 29/11-21 er klinikken omfattet af restriktionerne om at forevise Coronapas, du kan se hele ordlyden for restriktionerne på Erhvervsministriet. Hvis du ikke allerede har Coronapas App’en nede, kan du med fordel tage den ned inden du kommer til behandling. Vær opmærksom på, at gyldigheden for test er nedsat til 72 timer for PCR- og 48 timer for Kvik-test.
Er du fritaget for test eller vaccination skal du jævnfør restriktionerne kunne fremvise dokumentation for fritagelse, dette kan du læse mere om på SundhedsMinisteriets hjemmeside
 
Det er vigtigt at vi passer på hinanden, både i disse Corona tider, men også i fremtiden, for de få vigtige råd, har en gavnlig effekt på mange andre virussygdomme. Derfor er der i klinikken fokus på blandt andet:
  • Elektronisk touch free spritdispenser i venteværelse og klinik
  • Afgrænset område/bakke til din tlf og nøgler, som sprittes af mellem alle behandlinger.

Og vigtigst af alt, jeg har 15 min imellem hver behandling i klinikken, så der er god tid til afspritning, udluftning og skift af lagner og tæpper.

Som behandler er jeg fuldt vaccineret og bliver desuden testet jævnligt.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor både Fysiugisk Massage og Akupunktur. For dig betyder det, at der stilles krav til mine uddannelsestimer, både praktisk, men også sygdomfagligt. Ligesom der stilles krav om et vist antal timers efteruddannelse. Mange forsikringsselskaber kræver desuden, at behandleres er RAB-godkendt, netop fordi det er garanti for faglighed indenfor arbejdsområdet.

Jeg er i 2 forskellige branche-foreninger med min RAB-registreringer og det skyldes, at de hver især er stærke på lige netop deres fagområde.

Jeg er registreret i Dansk Behandlerforbund som Fysiurgisk Massør og i Dansk Akupunktur Unoin som akupunktør.

Nyt lovkrav om sikkerhedskursus i forbindelse med brug af nåle i bryst-region.

Desværre har der over en 10-årig periode været nogle få, men uheldige episoder med akupunktur udført i bryst-regionen også omtalt Thorax.

I 2020 anbefalede Styrelse for Patientsikkerhed derfor regeringeringen til at foretage et lovindgreb for at sikre dig som kunde. Det mundede ud i et lovindgreb, der stiller krav om, at ingen alternative behandlere må udføre akupunktur i Thorax-området medmindre de har gennemført et 3-dages kursus i forebyggelse og forståelse af behandling i thorax-området, herunder også øget fokus på udførelse af livreddende førstehjælp. Udover kurset stilles der i lovforslaget også krav om, at akupunktur i Thorax-området kun må udføres af RAB-godkendte akupunktører, medmindre man er sundhedsfagligt personale, fx læge.

Jeg har selvfølgelig gennemført kurset og er efterfølgende godkendt og oplistet som godkendt akupunktør i forhold til nålesætning i Thorax-området på Styrelsen for Patientsikkerhed hjemmeside.

Se kursusbeviset her.

Derudover er det for mig en selvfølge at have en behandlerforsikring og det er dermed også din tryghed.

En behandlerforsikring er ikke en selvfølge alle steder, men jeg arbejder jo med det dyrebareste i verden, nemlig DIN KROP. Eller tænk bare hvis du snublede op ad trappen på vej til behandling?

Jeg kan ihvertfald ikke lide tanken om, at en klient i min klinik kommer i klemme, fordi jeg sparede pengene på en behandlerforsikring - Derfor er jeg forsikret i Tryg Erhverv, som har en dækningssum på op til 10.000.000 kr.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.