Hjælp til selvhjælp


Har du smerter i nakke og skuldre? Eller smerter i lænden?

Corona-restriktionerne betyder, at jeg som massør og akupunktur skal holde lukket. 

Det er lidt svært at massere eller sætte nåle online, så derfor har jeg tænkt ud af boksen og sammensat nogle minikurser du kan købe online, hvor jeg deler ud af min viden om hvad du selv kan gøre.

Gennemsnit på 4.89 stjerner ud af 166 anbefalinger
Book TidKlik her!

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
12. oktober 2021

Akupunktur mod myggestik
I starten af juni, opsøgte jeg Bettina i forbindelse med mine årelange og voldsomme myggeangreb, som jeg kalder det. For det første, elsker de mig, og for det andet reagere jeg allergisk, med voldsom kløe,hævelse og sår, som "holder" I halve år. Jeg fik akupunktur og har lige siden været helt fri for gener. Det er dejligt at kunne gå en tur i skoven og ved mosen uden at skulle være smurt ind i alt muligt giftigt stads. Ses igen til foråret

Fælles for online kurserne?

Hvert minikursus indeholder typisk en præsentation med test og billeder af punkter du selv kan aktivere samt en video hvor jeg ligeledes gennemgår punkterne.

I takt med at der kommer flere kurser, skriver jeg lidt om dem på denne side, så hold øje med mig, jeg vil løbende lægge minikurser op, som du forhåbentlig kan have glæde af i denne periode, hvor jeg har nedlukket, men også kurser du kan have glæde af, hvis du fx er på ferie og pludselig får et nakke- eller lændehold.

I videst muligt omfang omtaler jeg punkter, som du selv kan aktivere.

Den viden jeg giver ud, kan selvfølgelig ikke matche en behandlingstid i klinikken, det er stadig en rigtig god ide, når tiderne igen er til det, at få en god behandling, der kommer hele vejen rundt og du for eksempel heller ikke aktivere et akupunkturpunkt på samme måde som en akupunkturnål kan.

Som jeg også skriver i starten af hver kursus, håber jeg, at du opfatter kurset som et privat køb. Du er selvfølgelig velkommen til, at dele kurset med din hustru, mand og børn, men undlad venligst at dele det med venner, naboer og familie. Opfordre dem i stedet til, at købe deres eget eksemplar. På forhånd tak for din forståelse for min forretning og min situation 

Hvordan køber jeg et online kursus?

Du kan bestille minikurserne via onlinebookingen, i menuen for oven, lige ved siden af bestil tid, står der “Online kurser” og når du trykker på denne kan du se de tilgængelige kurser. 

Når du har købt et kursus, som du selvfølgelig også betaler online med betalingskort, kan du tilgå det aktuelle kursus med det samme eller se det når det passer ind i den hverdag og du kan altid kigge ind igen, når du først har købt kurset. 

Online kurset - Av min nakke.

Det skønnes af 30 - 50% af befolkningen 1 eller flere gange årligt døjer med smerter i nakken, så du er altså ikke alene. Det er også ofte et tilbagevendende problem og der er en lille overrepræsentation af kvinder der døjer med nakkesmerter. Det skønnes ligeledes, at ca. 3% af befolkningen har taget kontakt til lægen med nakkesmerter eventuelt i kombination med hovedpine.

Der er mange måder at opleve nakkesmerter på og symptomerne kan være:

  • Smerter der gør ondt ind i knoglerne
  • Smerter der trækker om foran på halsen, ja det kan endog trække helt op i ørerne eller øjnene
  • Direkte besvær med at dreje hovet, en fornemmelse af at nakken låser
  • En følelse af, at være inde i en osteklokke.
  • Smerter fra midten af ryggen og opefter.

Men der er også mange andre ting som kan hænge sammen med nakkesmerter, det kan være svimmelhed, kvalme, træthed, syns- og koncentrationsbesvær.

Med kurset i hånden, kan du nemt lave lidt nødhjælp på dig selv, så smerterne reduceres og allerhelst helt forsvinder. Så kan du forhåbentlig holde tingene i skak til jeg igen åbner.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.