Japansk Lifting


Forkæl dig selv eller en du holder af med denne fantastiske behandling – Japansk Face Lifting, den ultimative forkælelse, når kun det bedste er godt nok.

Klinikken ligger i Stenløse i gåafstand fra S-toget, så det er nemt at komme hertil uanset om du kører i bil eller tager toget.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 148 anbefalinger

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
7. januar 2021

Akupunktur mod nervesmerter og lændeproblemer
Nu har jeg gennem 5-6 måneder fået hjælp gennem akupunktur (Av min krop) i forhold til både nervesmerter og lændeproblemer.
Begge behandlinger har reduceret miner gener i væsentlig grad. Jeg vil selvfølgelig vedligeholde begge behandlinger fremover.
Næste uge skal jeg have afdækket mine allergisymptomer. Håber det går lige så godt.

Hvorfor vælge Av min krop?Japansk Lifting, ansigtsbehandling og velvære

Ansigtet er vores spejl til omverdenen og også den del af kroppen som allermest tydeligt udtrykker vores livserfaringer. Smile- og bekymringsrynker, hængende øjenlåg og/eller mundvige sætter sine spor i vores ansigt.

Lige nu kigger du på en behandling, der umiddelbart oser af wellness, men under behandlingen berører jeg også ansigtszoner og –akupressurpunkter, så behandlingen har også en helbredende effekt. Behandlingen er hele vejen igennem en fantastisk oplevelse og samtidig gør den underværker mest du bare tager imod den skønneste forkælelse.

Dagen efter, at jeg havde afsluttet læringen af denne skønne behandling, tilbød jeg min mor, at hun kunne være prøvekanin. I de sidste mange år, har der altid stået ”Gavekort til ansigtsbehandling” på hendes ønskesedler, så hun har prøvet nogle forskellige ansigtsbehandlinger rundt omkring. Da min mor var færdig med behandlingen, sagde hun: ”Det her overgår alle de ansigtsbehandlinger jeg ellers har prøvet.” Nu tænker du måske, ja-ja selvfølgelig, det er din mor, men min mor er bestemt ikke en dame der strøer om sig med rosende ord, havde hun ikke ment at det var den skønneste ansigtsbehandling hun havde prøvet, ville hun bare han sagt ”Det var dejligt, tak”. Efter jeg afsluttede uddannelsen, har jeg indført behandlingen på en af mine virksomhedsaftaler, og herfra er tilbagemeldingerne den samme, som min mors, at det er meget mere end bare en almindelig ansigtsbehandling.

Jeg er både fuldt uddannet Fysiurgisk Sports massør og Akupunktør og jeg har opnået RAB-registrering på begge behandlingsformer. RAB-godkendelse kræver et minimum af undervisningstimer i det konkrete hovedfag, samt undervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Det er foreningen Dakobe, der sikrer at jeg lever op til minimumskravene samt holder styr på, at jeg efterlever kravene omkring efter- og videreuddannelser.

Fleksible åbningstider

Jeg vover at påstå, at klinikken har åbent når du har tid. Onlinekalenderen byder på både dag-, aften- og weekendtider. Du kan se de ledige tider i onlinebookingen, kommer du efter 16.30 eller i weekenden er der et tillæg på 25 kr. pr. behandling.

Hvis du ønsker en anden tid, end det der fremgår af onlinebookingen aftales dette individuelt, du må dog påregne yderligere tillæg end det normale aften-/weekendtillæg.

Hvad tilbyder Av min krop?Japansk Lifting, ansigtsbehandling og velvære

Ud over mine faguddannelser som Fysiurgisk Sports massør og Akupunktør, tilbyder klinikken mange andre behandlinger som for eksempel denne skønne ansigtsbehandling Japansk Lifting.

Under behandlingen ligger du på et dejligt varmt underlag hvis du ønsker det. Derudover spiller jeg dejlig musik, men foretrækker du ro i forbindelse med behandlingen, så beder du mig bare om at slukke den.

Produkterne der anvendes i forbindelse med behandlingen er 100% naturlige og nøje udvalgt og sammensat så du udover produkterne virkning også oplever forskellige dufte.

Behandlingen trin for trin.

Trin for trin beskrivelsen er for 90 minutters behandling. Vælger du behandlingen på 60 min er det uden maskerne og scrub.

 • Efter at du har taget dine smykker, bluse og eventuelt kontaktlinser af, lægger du dig godt til rette på briksen og finder roen.
 • Afrensning af dit ansigt og eventuelt fjernelse af make-up med Weleda One-Step cleaser & Toner.
 • Så lægger jeg en beroligende kamillemaske. Mens masken virker, giver jeg dig en dejlig hovedbundsmassage (Dette er ikke indeholdt i 60 minutters behandling).
 • Afrensning af masken. Efter at masken er taget af, får du et varmt omslag, der fjerner de sidste rester af masken.
 • Udvidet lymfedrænage af hele ansigtet.
 • Massage af organzonerne der er gengivet i ansigtet med Grønlandsk Silt iblandet hybenkerneolie. Vælger du 60 minutters behandling, masseres organzonerne udelukkende med hybenkerneolie.
 • Akupressurpunkter aktiveres. Punkterne er afstemt i forhold til at stimulere anti-rynkning og det parasympatiske nervesystem, det der får os til at slappe af og falde til ro. Og ikke mindst afbalancerer det vores meridianbaner, som er vores energisystem i kroppen.
 • Blid Japansk Lifting massage, med hybenkerneserum, tilsat granatæble og havtorn. Massagen foregår i et roligt flow og er rent forkælelse og nærmest en tur i himlen.
 • Fugtgivende maske fra Weleda, Skin Food. En helt igennem god og fugtgivende maske, du kan næsten mærke hvordan den trænger ind i huden. Mens den fugtgivende maske virker, får du lidt skulder og nakkemassage (Dette er ikke indeholdt i 60 minutters behandling).
 • Afrensning af masken med Konjacsvamp der passer til din hudtype og igen fjernes de sidste rester af masken med et varmt omslag (Dette er ikke indeholdt i 60 minutters behandling).
 • Stimulering af huden med Himalayasten. Saltsten fra Himalaya stammer fra 250 millioner gamle saltaflejringer som indeholder og afgiver 84 forskellige salte og mineraler.
 • Før du svæver ud af klinikken, duppes Inuacare kamille øjencreme omkring øjenpartiet og jeg masserer blidt Inuacare dagcreme, der passer til årstiden i resten af ansigtet

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

Japansk Lifting findes i to varianter i bookingen.

Vælger du behandlingen på 60 minutter, får du alle massagerne og liftinggrebene, men behandlingen er uden scrub og masker.

Ønsker du total forkælelse, hvor kun det bedste er godt nok, så skal du helt klart vælge 90 minutters behandling

Hvilken effekt/virkning kan jeg forvente?

Japansk lifting er en behandling der stimulerer både organzoner og akupressurpunkter udover den løftende ansigtsbehandling, så du kan godt efter behandlingen opleve at andre ubalancer i kroppen bliver bedre. Ellers kan behandlingen typisk lindre og afhjælpe:

 • Søvnløshed
 • Hovedpine
 • Koncentrationsproblemer der typisk skyldes at bægeret er ved at være fyldt godt op
 • Stress

Med andre ord vil du opleve

 • Generelt afstresning af krop og sjæl
 • Ansigtshuden opstrammes, det mindsker rynker, linjer, ansigtshævelser, misfarvninger og poser og sorte rander under øjnene.
 • Ansigtsmuskulaturen stimuleres og dermed ”vækkes” ansigtets muskler og nerver og dermed øges hundens egen udrensningsproces af både døde hudceller og uren hud
 • Et mere ungdommeligt look, fordi du får fornyet glød og udstråling.

Lidt mere om produkterne i behandlingenJapansk Lifting, ansigtsbehandling og velvære

Jeg har valgt at give behandlingen sin helt eget touch, ved at anvende skønne produkter fra den Grønlandske natur. Inuacare er skabt af de to skønne grønlandske kvinder Anne Mette Koustrup Nielsen og Pipaluk Nielsen. De har fundet gamle familieopskrifter på cremer frem og taget det bedste af det bedste fra hver deres familier og skabt en unik cremeserie og produkterne kan selvfølgelig købes i klinikken. Produkterne er 100% økologiske og består af lindrende, plejende og helende planter og urter fra den grønlandske natur. Inua er en personificering af naturen og betyder ”Manden i tingen”, hvor mennesket ser sig selv i værktøjet.

Inuacare – Greenland in a Bottle er livgivende produkter til både mænd og kvinder og er skabt i respekt for den grønlandske natur.

Produkterne der anvendes i behandlingen, kan købes i klinikken og er:

 • Silt Face Scrub – Er fremstillet af det reneste næringsrige gletsjermel fra udmundingen af Russel Gletsjere nær Kangerlussuaq. Udover gletchermel indeholder scrubben olie fra Qajaasat (Grønlandsk Post).
  Pris: 312,50 kr
 • Kuluk Øjencreme – Mild øjencreme der løfter øjnene og fjerner hævelser omkring øjnene. Ingredienserne er grønlandsk kamille, granatæbleolie, kokosolie og A- og E-vitamin.
  Pris: 281,25 kr.
 • Asiaq Extra-care creme – Ekstra plejende crème, som jeg anvender i behandlingen i vinterhalvåret. Cremen indeholder kun det vand, der naturligt findes i Aloe Vera og netop derfor er den specielt velegnet i de kolde måneder, da huden ikke risikerer at blive frostsprængt. Egenskaberne for cremen er, at den lindrer hudlidelser, ømme muskler og samtidig styrker den hudens eget immunforsvar.
  Pris 375,- kr.
 • Qajaasat ansigtscreme – Duftfri ansigtscreme som indeholder Qajaasat (Grønlandsk Post), granatæbleolie, abrokoskerneolie og A- og E-vitamin. Cremen er fugtgivende og opstrammende. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den stærk, blød og smidig.
  P
  ris: 406,25

Produktserien fra Inuacare omfatter også andre produkter, for eksempel kropsolie, hårshampoo, skintonic med mere.

Ud over produkterne fra Inuacare anvendes produkter fra Weleda. Alle Weledas produkter er 100% naturlige og uden parabener og syntetiske konserveringsmidler. Produkterne fra Welada sælges IKKE i klinikken, men jeg anvender følgende produkter:

 • Weleda One-Step cleaser & Toner – En mælkeagtig lotion tilsat nærende olivensæbe og irisrod. Duften i lotionen er afstemt med troldenød, citrus og æteriske olier som som Geraniol og Citral.
 • Skin Food – Er en næringsrig universalcreme, som er særlig velegnet til tørre områder. Reelt set kan bruges på hele kroppen. Ovenpå scrub og kamillemaske er den sålede sen god fugtgiver til den rensede hud. Det er en populær klassiker, som har været på markedet siden 1926 og der er i den periode ikke ændret et komma i sammensætningen. Cremen består blandt andet af solsikkefrøolie, lanolin, glycerin og sød mandelolie

Kamillemasken jeg anvender, er fra Munkholm. Den er 100% økologisk med kul og økologisk lavendel. Masken er dybderensende, beroligende og virker anti-inflammatorisk på huden.

Skal jeg selv have lagner og håndklæde med?Japansk Lifting, ansigtsbehandling og velvære

Rene lagner og håndklæder sørger jeg for, så det skal du ikke tænke på når du kommer.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Min lærermester anbefaler at du kommer en gang om måneden, men der er jo også økonomi i spil i denne behandling. Så mit bedste bud er, at du skal komme som din økonomi tillader og når du har brug for den ekstra luksus og forkælelse. Og ellers er det jo altid et oplagt ønske til gavelisten.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandling?

Nej egentlig ikke. Jeg bruger 100% naturlige produkter, men hvis du ved, at du har en særlig sensitiv hud, så sig det, for selvom for eksempel kamille er helt naturligt, er det også en kraftig urt, men så har jeg altid et alternativ til kamillemasken og øjencremen.

Jeg er gravid, må jeg så få Japansk Lifting?

Ja selvfølgelig og som kommende mor, hvor nærmeste fremtid bliver lagt i lille bebs hænder og hvor mødre ofte glemmer dem selv for en tid, så se du bare at komme afsted og forkæl dig selv med lidt velvære.

Bivirkninger ved Japansk Lifting?

Der er ingen bivirkninger forbundet med Japansk Lifting. Som nævnt ovenfor er behandlingen dog en kombination af organ- og akupressurpunkter, så det kan sætte gang i helingens processen i forhold til andre ubalancer i kroppen.

Derudover kan der på trods af at jeg udelukkende benytter 100% naturlige produkter komme en hudreaktion. Hvis du ved, at du har en særlig sensitiv hud, så sig det gerne inden behandlingsstart, så skifter jeg kamille-produkterne ud, fordi kamille er en kraftig urt.

Hvad siger kunderne?

Jane skriver: ”Kan helt klart anbefale Japansk ansigt lift – har kronisk bihule og kæbe betændelse og har indtil videre sluppet for penicillin og smerter, efter jeg er startet på den behandling.”

Læs flere af mine anbefalinger her.

Kan jeg købe gavekort?

Du kan købe gavekort via mit bookingsystem. Lige under ”Bestilling af behandling hos Av min krop” er der en indkøbskurv hvor der står ”Køb gavekort”. Indtast det ønskede beløb og følg proceduren.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.