Laserbehandling


I klinikken tilbyder jeg behandling med laser. Laserterapi er effektivt i forbindelse med akutte skader, f.eks. forstuvninger, fibersprængninger, men også ved inflammation i led, såsom musearm, seneskedehindebetændelse mm.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 148 anbefalinger

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
7. januar 2021

Akupunktur mod nervesmerter og lændeproblemer
Nu har jeg gennem 5-6 måneder fået hjælp gennem akupunktur (Av min krop) i forhold til både nervesmerter og lændeproblemer.
Begge behandlinger har reduceret miner gener i væsentlig grad. Jeg vil selvfølgelig vedligeholde begge behandlinger fremover.
Næste uge skal jeg have afdækket mine allergisymptomer. Håber det går lige så godt.

Laserbehandling

Hvorfor skal jeg vælge behandling hos Av min krop?

Effektive punkter der benyttes i forbindelse med laserterapi, er for eksempel triggerpunkter, som er en del af fagstoffet for massører. Derudover er gode punkter diverse akupunkturpunkter. Da jeg har begge uddannelser, er du i gode og faglige hænder, når du skal have laser.

Der er ikke særlige krav til behandler der udfører laser, men derfor må du jo som kunde godt stille krav til fagligheden der ligger bag.

Som supplement for at sikre, at jeg håndterer behandlingerne på den rette måde, har jeg gennemgået PowerMedics kursus for behandlere.

Fleksible åbningstider.

Du kan finde åbningstider både om aftenen, i weekenden og i dagtimerne. Jeg forsøger at have så fleksible åbningstider som muligt, så det burde være muligt at finde en tid der passer ind i både dine arbejdstider og dine fritidsinteresser. Ledige tider fremgår af onlinebookingen.

Kommer du efter kl. 16.30 er der et tillæg på 25 kr. pr. behandling. Ønsker du tid udenfor de tider der er tilgængelige i onlinebookingen, aftales dette individuelt og du må her påregne yderligere tillæg end det angivne aften/weekendtillæg.

 

Hvad tilbyder klinikken?

I kraft af mine uddannelser som både massør og akupunktør, er mit kendskab til kroppens og dens sammenhæng stor. Det synes jeg har stort betydning når jeg skal behandle med laser, blandt andet fordi gode behandlingspunkter i forbindelse med laser er triggerpunkter, der er en del af den viden jeg har fra massøruddannelsen, men akupunkturpunkter er også effektive og ja dem kender jeg selvfølgelig fra min uddannelse som akupunktør. Jeg kan derfor mixe stærke punkter fra begge behandlingsformer, som gerne skulle komme din helingsproces til gode.

Der er varmetæppe på briksen, så du ligger eller sidder lunt under din behandling.

Derudover spiller jeg stille og afslappende musik under din behandling. Ønsker du ro, så beder du mig bare om at slukke for den.

Hvad er laser?

Laser er forstærket lys, der er koncentreret og ensrettet. Det rene lys kan trænge dybt ind i vævet og dermed nå ind til de enkelte celler i kroppen og tilføre den lys og energi, på samme måde som solen tilfører plantens celler energi. Hele kroppen er opbygget af celler, så når du er skadet og får laser, arbejder den ind i hver en celle, uanset om din skade er i væv, organer, sener eller muskler. Skadede celler kan repareres op til 2 – 3 gange så hurtigt som normal helingsproces, når cellerne tilføres laserlys.

Laser kan anvendes til mange formål, således kan visse styrker af laser skære gennem en stålplade. Laser anvendes også til diverse kirurgiske behandlinger. Terapeutisk laser har ikke denne styrke, styrkemæssigt ligger den lige under den kirurgiske laser. På grund af strålens spredning er der ingen risiko for at skade hverken øjne eller væv. Laser kan kun påvirke raske celler og dermed er effekten udelukkende positiv.

Hvorfor opstår skader?

Der er flere årsager til, at skader opstår. Nedenfor har jeg listet nogle typiske årsager til skader op.

Belastningsskader – Opstår på grund af gentagne bevægelser. Nogle gange kan arbejdsstillinger ændres, andre gange, udføres arbejdet på maskiner der ikke kan indstilles eller fordi man skal til noget, hvor forholdene er trange. Når skaden opstår, sker det typisk i helt andre situationer, som jeg for eksempel ofte hører ”Jeg skulle bare samle et stykke papir op fra gulvet jeg tabte” og det er næppe fordi papiret er tungt og det dermed udløste skaden, men mere en tilfældighed. Kan du ændre på forholdene skal du selvfølgelig gøre det, men er det ikke muligt, kan du i stedet forebygge ved at gå regelmæssigt til Akupunktur eller Massage

Akut skade – Opstår typisk til sport eller fordi du trådte forkert på kantstenen, faldt ned af trappen eller noget helt tredje. Det er svært at forebygge skaden fremadrettet, medmindre trappen er glat og stigen i dårlig stand. Helingstiden kan minimeres med laser.

For hurtig opstart – Opstår typisk ovenpå en anden skade, fordi du lægger for hårdt ud og din utålmodighed efter en lang skadesperiode er sat på en prøve. Men det sker også når du har aftalt med vennen / kollegaen at I skal gennemføre for eksempel en halvmaraton og med mindre end en måned til løbsstart kommer i tanker om, at du vist er nødt til at være i form forinden. Er du kommer for sent i gang, kan du overveje at supplere træningen med Recovery Boots, da de kan nedbringe restitutionstiden mellem træning. Mange cykelryttere benytter netop Recovery Boots til at restituere mellem løb

Gentagelsesskader – Kan sammenlignes med overskriften ”Belastningsskader”. Hvis du kan ændre på forholdene, skal du selvfølgelig gøre det, men det er som sagt ikke altid muligt. Du kan i stedet forebygge og gå regelmæssigt til Massage eller Akupunktur

 

Hvilken effekt/virkning kan jeg forvente?

Kroppens celler er programmeret til forskellige opgaver som typisk er….

 • At reparere sig selv, både når der opstår en akut eller en kronisk skade.
 • Bekæmpe fremmedlegemer som bakterier, vira og svamp.
 • Bringe skadet væv tilbage til sin oprindelige sunde tilstand

Laserlysets energi overføres til cellerne i kroppen og virker som en slags brændstof. Lyset er koncentreret og ensartet og dette gør, at lyset kan trænge dybt ind i vævetog dermed nå ind i hver enkelt celle og hvert lille mitokondrie*, hvor energien absorberes. Cellen får dermed tilført ny energi til at udføre den opgave den i forvejen er programmeret til, herunder også den naturlige helingsproces.

Helingstiden for skader minimeres altså når du modtager behandling med laser, fordi cellen får ekstra energi til helingsprocessen. Det er ikke unormalt at skades- og helingsperioder kan halveres ved at modtage laserterapi med jævne mellemrum.

* Alle celler i kroppen indeholder en eller flere mitokondrier, hvis funktion er at producere brændstof til cellen. Vil du vide mere omkring mitokondrier og celler, kan svarerne findes ved at trykke på det enkelte ord.

Skal jeg selv have lagner og håndklæde med?

Nej klinikken søger for lagner og håndklæder.

Eksempler på, hvad kan jeg få laser for.

Laser er effektivt i forbindelse med akutte skader og du kan faktisk modtage behandling med laser, samme dag som du er kommet til skade. Laser er også effektivt ved inflammationstilstande. Nedenstående er bare eksempler på symptomer der kan behandles med laser

 • Akillessene, herunder betændelse og/eller arvæv
 • Akutte skader
 • Arvæv
 • Bihulebetændelse
 • Betændelse i sene eller senehæftning
 • Fibersprængning
 • Forstuvning
 • Gigt, herunder leddegigt og slidgigt
 • Golfalbue
 • Helvedesild
 • Hævelser og/eller smerte
 • Karpaltunnelsyndrom typisk på grund af inflammation
 • Musearm
 • overbelastningsskader
 • Skinnebensbetændelse
 • Sår
 • Tennisalbue
 • Vabler
 • Øreproblemer hos for eksempel børn

Hvor lang tid tager en behandling?

Behandlingslængden afhænger af problemet, men typisk tager en behandling mellem 15 og 30 minutter.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er svært at give et entydigt svar på antallet af behandlinger, det afhænger af skaden eller hvor lang tid du har gået med problemet. Det kan også påvirke behandlingstiden, hvis du fortsat belaster skaden.

Hvis jeg skal kigge på historikken i klinikken med behandling af laser, skal du typisk forvente 1 – 5 behandlinger over 2 – 3 uger.

Kan jeg kombinere min laserbehandling med anden behandling?

Det kan ofte være en god ide at kombinere laserterapi med for eksempel massage eller akupunktur. Ønsker du at kombinere behandlingen skal du bestille minimum 1 time.

Hvad sker der med kroppen når den modtager laser?

Når du får laser, styrkes helingsprocessen og immunforsvaret styrkes. Laser er koncentreret energi som trænger dybt ind i vævet ind i den enkelte celle. Cellen udnytter herefter lyset og energien i sin naturlige reparationsmekanisme og dermed understøtter laserlyset kroppens egne funktioner. Der sættes således turbo på kroppens helingsproces og dermed nedbringes din helingstid.

Er der noget du skal være opmærksom på efter behandling?

Der er ikke som sådan noget du skal være opmærksom på efter behandling udover at drikke ekstra væske. Derudover kan der opstå lidt mere markante smerter i en kort periode, når du har modtaget behandling tæt på eller op til knogler. Det er ikke farligt, det er i virkeligheden lidt ligesom når børn har vokseværk, helingsprocessen i knogler kan godt gøre ond fordi ”materialet” er hårdt og blødt som muskler.

Nogle oplever lidt øget irritation, uro eller murren i behandlingsområdet. Igen dette er ikke farligt, men blot fordi kroppen er i gang med sin helingsproces og fordi der er sat lidt ekstra turbo på.

Alle ovenstående reaktioner aftager normalt i løbet af 12 – 24 timer.

Skal jeg gå regelmæssigt til laser?

Det er intet til hindrer i, at få laser regelmæssigt, men jeg vil nu nok anbefaler lidt andre behandlingsformer, hvis du tænker laseren som forebygger. Her er min anbefaling at gå til Massage eller Akupunktur.

 

Jeg er gravid, må jeg så få laser?

Laserlyset er ikke farligt, men det er vigtigt, at du fortæller mig, at du er gravid. Når du er gravid, er der visse punkter og områder, hvor jeg ikke udfører laser. Typiske områder hvor du ikke kan modtage laser under graviditet er i lænd- og bugområde. Som sagt er laser ikke skadeligt, men omvendt er det pus du venter meget mere modtagelig for behandling end os voksne.

Må børn og unge få laser?

Laser er en smertefri behandling og er derfor særdeles velegnet til børn fremfor for eksempel akupunktur eller massage.

Er der nogle bivirkninger ved laser?

Nej der er ikke rigtig nogle bivirkninger med laser. Hvis du er særlig sensitiv, mærker du måske aktiviteten under huden, når cellerne tager imod lyset.

Som nævnt ovenfor kan der også opstå lidt knogleømhed, der minder lidt om vokseværk, hvis du får behandling på eller op til knoglen.

Hvad siger kunderne?

Brian siger: ”behandling af delvist overrevet hulfodssene. Laser behandling af foden reducerede mine smerter efter bare to behandlinger. Efterfølgende har 2 yderligere behandlinger gjort, at jeg kan gå normalt på foden uden gener. Tusind tak for din hjælp”

Tag gerne et kig på mine mange andre Anbefalinger

 

Er der nogle sygdomme, som gør jeg ikke må få akupunktur?

Som nævnt tidligere er laser ikke farligt, men er du gravid, epileptiker, hjerte- eller cancerpatient, så oplys det når du kommer til behandling, både af hensyn til, at visse punkter ikke behandles, men også eventuelle reaktioner.

Jeg tilråder desuden altid at du også lige rådfører dig med din læge inden du kommer til behandling.

Kan jeg købe gavekort til klinikken?

Du kan sagtens købe gavekort til klinikken. Du bestiller og betaler det via Book tid.

I menuen øverst, er der en indkøbskurv og ved siden af står der "Køb gavekort". nu skal du blot indtaste det ønskede beløb, dine kontaktoplysninger og betale og gave til en du holder af er i hus.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Laser er en særlig lysform og kan bedst forklares ved at sammenligne med sollys. Sollys er i egen form ikke højkoncentreret, fordi strålerne spreder sig. Holder du derimod et forstørrelsesglas op foran solen, samler strålerne sig og bliver kraftigere der hvor forstørrelsesglasset rettes imod. På samme måde fungerer laser, samlingen af strålerne gør dem mere kraftige og effektive og derfor kan de trænge ned i det beskadigede væv.

Behandling med laser, reducerer smerter, forbedrer bevægelighed og øger immunforsvaret og dermed opnås en mere effektiv heling, som muliggør en hurtigere genoptræning efter skader.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.