Øjenbehandling


En stor del af befolkningen er plaget af svækket syn, ligesom en stor del plages af aldersbetingende øjensygdomme, såsom AMD og Grøn stær. I klinikken praktiserer jeg AcuNova - Boel Akupunkturs øjenbehandling, som er en teknik indenfor øjenbehandling, som har vundet stort indpas i hele verden.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Mange øjensygdomme afhjælpes af øjenlæger, men nogle står med såkaldte uhelbredelige øjensygdomme. John Boel Senior dykkede i 80’erne ned i disse problematikker, ligesom han havde dykket ned i andre sygdomme, der så ud til at være uhelbredelige.

Der kan opnås bedring ved lagt de fleste øjenlidelser, dog har det vist sig, at behandlingen ikke egner sig til nærsynethed og skelen. Mange oplever bedre syn allerede efter de første behandlinger, men for nogle kan der gå lidt længere tid før effekten mærkes.

Når du kommer første gang tager vi en synsprøve, så vi kender dit udgangspunkt. Jeg foretager ikke synsprøve hver gang du kommer, men vi tager en status undervejs i forløbet.

Udgangspunktet for behandlingen er primært at sætte nåle i diverse led. I leddene er der specielle reflekspunkter hvor jeg via akupunkturnålene sender signaler til centralnervesystemet og på den måde påvirkes den del af kroppen eller sanserne som der fokuseres på i forhold til nålens placering. Rent praktisk sker der det, at indstikker fra nålen sender signaler til hjernen, der dermed frigiver forskellige hormonstoffer der efterfølgende påbegynder egen-reparation af det aktuelle problem. Påvirkningen af netop nervesystemet, resulterer i, at du ofte vil opleve en hurtig reaktion på behandlingen.

Ved øjenbehandling sættes jeg typisk nåle i øjenbryn, fødder og hænder. I nogle tilfælde anvender jeg også punkter i knæled.

Typisk vil du opleve en lille smerte i forbindelse med selve indstik af nåle, men herefter er behandlingen typisk smertefri og du sidder eller ligger afslappet under behandlingen.

Når jeg arbejder med en sans som for eksempel synet, skal man modtage 2 behandlinger dagligt, hvor der skal gå minimum 1 time fra første behandling slutter, før næste igangsættes. Ialt skal du modtage 20 behandlinger, John Boel anbefalinger at alle behandlinger gennemføres indenfor en 14-dages periode, jeg har dog i enkelte tilfælde strakt forløbet ud over 3 uger og jeg anbefaler IKKE at forløbet strækkes mere.

Efter endt behandlingsforløb anbefaler jeg at du vedligeholder behandlingen ved at komme 1 gang om måneden og modtage en dobbeltbehandling.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

AcuNova er udviklet af John Boel Senior og blev søsat i 1986 i hans egne klinikker. Senere begyndte John Boel at undervise i teknikken i både ind- og udland.

I Danmark oplevede han en del modvind fra øjenlæger, men i for eksempel Tyskland tog mange øjenlæger behandlingsformer til sig.

John Boel Senior har skrevet bogen ”Se godt ud” om emnet, du kan også finde en masse svar via dette link: www.segodtud.dk

Måske du også kan finde inspiration i John Boel Senior youtube video om AMD https://m.youtube.com/watch?v=L8UJvnf6awo


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.