Om Av Min Krop


Mit navn er Bettina Grüning og jeg er indehaver af Av min krop. Jeg fulgte min mangeårige drøm. – Og er nu Læge- og Fysioterapeut eksamineret Fysiurgisk Sportsmassør.

Jeg har overbygget uddannelsen med Sportsakupunktur og Sportsskadeterapeut.
I 2017 uddannede jeg mig desuden til akupunktør.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 139 anbefalinger

Seneste anbefaling


Heidi Mercebach
Jyllinge
20. september 2020

Japansk Face Lifting
Fantastisk japansk lifting - kan klart anbefales. Skønne cremer og super afstressende ansigts, skuldre og nakke massage. Jeg kommer helt sikkert igen snart og har allerede anbefalet det til mine veninder 🌸

Navnet udspringer af, at jeg er overbevist om, at dem der kommer hos mig har ondt et eller andet sted i kroppen. Og så var det jo nærliggende at vælge navnet Av min krop og at domænet så samtidig var ledigt, var jo bare helt fantastisk. Og navnet, det bør være til at huske …

At være alternativ behandler tilfører mig så meget som menneske og jeg kan ikke sige præcis hvad det er, men det giver mig en ro og en tilfredshed, at opleve at dem jeg behandler efter et par dage, når kroppen har arbejdet videre med det jeg har igangsat, føler sig som født på ny.

Jeg brænder for at frigøre mene klienter fra smerte!
Og min værktøjskasse er fyldt med gode behandlingsmetoder – Glæder mig til at hjælpe dig til et smertefrit liv.

Jeg har her i april 2012 afsluttet min uddannelse som Sports skadeterapeut. – Så jeg nu “mestrer” teknikker til de mest almindelig skader og der er selvfølgelig også overlap til massagen. Desuden kan jeg sammensætte genoptræningsprogrammer, så du kan blive bragt tilbage til niveauet før din skade.

Tænk at der skulle gå 44 år, før jeg fandt det helt rigtige kald for mig … Nu håber jeg, at jeg langsomt kan bygge en bæredygtig klinik op, med fokus på din velvære og en stor og tilfreds kundekreds.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.