Om Av Min Krop


Mit navn er Bettina Grüning og jeg er indehaver af Av min krop. Jeg fulgte min mangeårige drøm. – Og er nu Læge- og Fysioterapeut eksamineret Fysiurgisk Sportsmassør.

Uddannelsen har jeg gennemført ved Sportseducation og jeg har endvidere overbygget uddannelsen med Sportsakupunktur og Sportsskadeterapeut.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.97 stjerner ud af 62 anbefalinger

Seneste anbefaling


Ayse C.
Brøndby
14. maj 2018

Jeg har været hos Bettina til behandling mindst 3-4 gange. Og vil 100% forsætte.
Jeg har haft en skade pga. senehindeskedebetændelse som har fyldt meget negativt i min hverdag pga. smerter. Takket være Bettinas store hjælp med Akupunktur behandling med nåle, forsvandt smerterne indenfor 5-6 timer. D
Det kan klart anbefales, og glem ikke 30-60 min kropsmassage, da det også giver et godt boost til kroppen og musklerne...

Navnet udspringer af, at jeg er overbevist om, at dem der kommer hos mig har ondt et eller andet sted i kroppen. Og så var det jo nærliggende at vælge navnet Av min krop og at domænet så samtidig var ledigt, var jo bare helt fantastisk. Og navnet, det bør være til at huske …

Massagen tilfører mig så meget som menneske og jeg kan ikke sige præcis hvad det er, men det giver mig en ro og en tilfredshed, at opleve at dem jeg behandler efter et par dage, når kroppen har arbejdet videre med det jeg har igangsat, føler sig som født på ny.

Jeg er eller rettere jeg var panisk angst for nåle, så da jeg startede op på udddannelsen som Sports Akupunktør var det egentlig også for at udfordre mig selv. Jeg puttede mig lidt i hjørnet … Men jeg må bøje mig i støvet, akupunktur er på ingen måde som at få taget blodprøver eller blive vaccineret og jeg har nu intet imod at få sat en akupunkturnål. Og virkningen er over al forventning, jeg havde aldrig troet at en så lille nål kunne udrette så store resultater.

Jeg har her i april 2012 afsluttet min uddannelse som Sports skadeterapeut. – Så jeg nu “mestrer” teknikker til de mest almindelig skader og der er selvfølgelig også overlap til massagen. Desuden kan jeg sammensætte genoptræningsprogrammer, så du kan blive bragt tilbage til niveauet før din skade.

Tænk at der skulle gå 44 år, før jeg fandt det helt rigtige kald for mig … Nu håber jeg, at jeg langsomt kan bygge en bæredygtig klinik op, med fokus på din velvære og en stor og tilfreds kundekreds.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.