Overgangsalder


Nogle har kun lette gener, andre vågner badet i sved eller oplever at sveden nærmest render ud af kroppen, selv når man forholder sig fuldstændig i ro. Det er træls og rigtig irriterende og jeg har ikke mødt en eneste kvinde med de problemer der ikke er godt og grundig træt af det, ja måske synes man egentlig at det er pinligt …

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.88 stjerner ud af 206 anbefalinger

Seneste anbefaling


Hanne Harder
3670 Veksø
11. oktober 2022

Akupunktur mod frossen skulder
Jeg føler mig bestemt i gode hænder - og mærker heldigvis forbedring i min skulder. Jeg kan kun anbefale Av Det gør ondt!

Jeg havde en dag Charlotte til behandling for noget andet i klinikken, men hun klagede også over voldsomme svedeture, som faktisk gik hende rigtig meget på. Jeg led faktisk også af det og jeg havde forsøgt mig med nogle naturpiller som ikke rigtig virkede på mig. Jeg havde såmænd også prøvet noget rødkløver drik, føj for den lede,, det smagte så grimt og jeg havde fornøjelse i form af sure opstød det meste af dagen…..

Så i samråd med Charlotte indledte vi et forsøg med at sætte ørenåle i de samme punkter som anvendes ved uregelmæssigheder i forbindelse med menstruation eller problemer med at blive gravid. Det var fedt at have en uvildig med på sidelinien for så fik jeg jo også en andens oplevelse. Charlotte kom nogle uger efter og var helt vild glad, hun havde nærmest intet mærket til sine hedeture og jeg havde samme oplevelse.

Nu har jeg efterhånden sat hedetursnåle på flere med rigtig god effekt. Så hvis du også gerne vil slippe af med hedeturene, så book tid og få din livskvalitet tilbage.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.