Allergi, pollen og høfeber


Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 235 anbefalinger

Mens de fleste nyder at solen og foråret titter frem, er der rigtig mange der er plaget af allergi/høfeber, forårsaget af pollen fra for eksempel græs og birk. Symptomerne er mange, for eksempel snue, nysen, tilstoppet næse eller øjne der klør, er røde og løber i vand, mange er desuden plaget af uoplagthed og træthed. Ikke alle oplever at have alle symptomerne, men uanset om du “kun” er plaget af få eller mange af symptomerne, er det en svær tid at komme igennem. Og værst af alt, glæden ved foråret og sommerens kommen er begrænset.

Allergibehandling med akupunktur hos Av min krop. Klinikken ligger i Egedal, nærmere bestemt i Stenløse, i gåafstand fra Stenløse Station og Egedal Centeret


Seneste anbefaling


Marlene
Ølstykke
12. december 2023

Massage og akupunktur mod smerter i lænden
Super behagelig oplevelse, og fik god råd og vejledning, kom med ømhed i lænden og fik både massage og akupunktur og til en fornuftig pris, jeg kommer helt sikkert tilbage i det nye år til flere behandlinger.

Hvorfor kommer kroppen i ubalance?

Kineserne hævder, at der skal være balance mellem Yin og Yang, altså simpelt fortalt, intet er kun sort eller hvidt. Og når jeg tænker lidt nærmere over det tænker jeg, at det er jo lige præcis sådan det er. Jeg har kigget op på den mørkeste nattehimmel og alligevel er der en eller flere lysende stjerner eller på den varme solrige dag, er der altid en skygge et sted. Når vi bliver syge eller reagerer, er der altså ikke den rette balance, enten har kroppen en over- eller en undervægt af noget og det benyttes nåle til at rette op på, ved ganske enkelt at fortælle kroppen, at strømningerne skal justeres.

Kost, miljø og arbejdsbelastninger sætter sit præg på kroppen. Men det er også sikkert, at kroppen med tiden bliver dårligere til selv at reparere cellerne, som hele kroppen jo består af.

Hvilken virkning / effekt kan jeg forvente?

Akupunkturen arbejder med kroppens egne energier, Kineserne har navngivet denne energi Qi. Med akupunktur kan man kun styrke positivt, altså kan man ikke gøre noget værre. Kroppen kan dog ”ligge inde” med en ophobning af affaldsstoffer, som skubbes længere frem i processen og derfor kan det selvfølgelig snyde, fordi man så kan foranlediges til at tro, at det hele er blevet værre.

Mit mål er altid, så vidt det er muligt at bringe dig tilbage til ”normal tilstand” og det lykkes ofte også, men det er sjældent fixet ved bare en behandling, tænk bare på, hvor længe du har døjet med din ubalance. Jeg har ikke tryllestøv i nålene, din egen krop skal selv restituere, når jeg har udstukket retningen.

Eksempler på, hvad kan jeg få akupunktur for

Akupunktur kan benyttes i forbindelse med mange andre ubalancer i kroppen, læs meget mere om det på siden der omhandler akupunktur generelt.

Hvad sker der med kroppen når jeg får akupunktur?

Når du får akupunktur, aktiveres kroppens eget beredskab og en helingsproces påbegyndes. Kroppens energinetværk Qi styres i den rigtige retning.

Får du akupunktur baseret på Boels Moderne Metoder, aktiveres små nervefibre og der sendes signal til kroppen om, at rette op i det konkrete område.

Akupunktur baseret på den kinesiske medicin arbejder typisk med at rette op via kroppens energibaner, kaldet meridianer.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.