Recovery boots & arms


Recovery Boots & Arms (Recover4you) er en behandling, der ved hjælp af kompression øger blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Behandlingen er effektiv for at minimere restitutionstiden eller hvis du døjer med ødemer i ben og/eller arme.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 215 anbefalinger

Seneste anbefaling


Pernille
Taastrup
24. januar 2023

ALFAkinesiologi mod fobi - Angst for katte
Jeg har hele mit liv været bange for katte, ihvertfald sålænge jeg selv husker. Min angst er så stor, at jeg fx har meget svært ved, at gå ned af en villavej, af frygt for at der pludselig kommer en kat ud på vejen.
Jeg havde set på hjemmesiden, at man kunde behandles for fobier og spurgte Bettina, da jeg var til massage, om det også kunne hjælpe på det.
Jeg fik ALFAkinesiologi og vi forsøgte, at finde en kat i området omkring klinikken for at jeg efter behandlingen kunne blive “konfronteret” med en kat. Det lykkes ikke, men efter behandlingen kørte jeg hjem til min veninde som har kat. Min veninde plejer at lukke katten ud når jeg kommer, men jeg havde ringet til hende forinden og bedt hende lade katten blive indenfor. Og jeg fik ikke denne følelse af angst for katten, faktisk kælede jeg med min venindes kat, hvilket aldrig ville have været muligt før min behandling med ALFAkinesiologi hos Bettina fra Av min krop

Behandlingen erstatter ikke mig som behandler, men det er effektivt som vedligeholdelse og/eller supplement til en lidt mindre penge når du kommer til behandling i klinikken. Behandlingen foregår i mit venteværelse, da maskinen af sig selv udfører arbejdet.

Recovery er effektivt i forbindelse med:

 • Restitution i forbindelse med sport - Udsætter du dig selv for hård træning, kan du nedbringe den passive restitutionsperiode, som normalt kræves og dermed få friske ben og arme til at forsætte træningen.
 • Ødemer i ben og/eller arme - hævelser kan hæmme bevægelse. Når blodgennemstrømningen øges, sendes overskydende væske ud via lymfen og større, ja sågar normal bevægelighed opnås igen.
 • Restless/urolige ben - Når blodgennemstrømningen øges, minimeres uroen og krible-krable-fornemmelsen i benene.
 • Gigtsmerter - Gigt forårsager ofte ophobninger af giftstoffer i leddene, som ofte har en invaliderende mobilitetsnedsættelse. I takt med at blodgennemstrømningen øges, transporteres giftstoffer og væske ud af kroppen og mobiliteten øges og smerterne aftager.
 • Knæproblemer - Væske i knæ efter træning eller operation kan minimeres med Recovery.
 • Diabetes/sukkersyge - I forbindelse med blandt andet diabetes er der øget risiko for at udvikle følgesygdomme, ofte neuropati (føleforstyrrelser) i hænder, men oftest i underben og fødder. Recovery kan nedbringe disse symptomer, da blodgennemstrømningen øges og de neuropatiske smerter typiske er forårsaget af nedsat blodgennemstrømning.
 • Trætte ben - Den øgede blodgennemstrømning frisker trætte ben op efter fx en lang dag, stående eller gående.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Det er en afslappende og risikofri behandling, uden bivirkninger. Det tilrådes dog, at du rådfører dig med din læge, hvis du har hjerte/karsygdomme.

Teknikken bag Recovery Boots & Arms er at forøge mikrocirkulationen og forbedring af gennemstrømningen i de små blodkar (kapillærerne), ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og almindeligt atmosfærisk tryk.

Den venøse væske presses tilbage og dermed øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Dermed bliver området mere ilt- og næringsholdigt og det øger dermed genopbygningen af det skadede væv forårsaget af træning eller livsstilssygdom.

En 20 minutters behandling svarer til 12 - 48 timers passiv restitution.

Når du træner eller bevæger dig slider det på væv, muskulatur og sener. Restitutionen ved hjælp af Recovery fremskynder helingsprocessen, så det bliver en form for aktiv restitution, men det slider ikke på væv, sener og muskler. Affaldsstofferne sendes videre via lymfen og dermed regenereres kroppen. Da blodet er affaldsstoffernes transportør og blodgennemstrømningen øges, bliver du hurtigere fit-for-fight.

Sammenfattet hjælper Recovery kroppen med:

 • Øger kroppens evne til at regenere de elementer der forårsager hævelser, ømhed og træthed
 • Restitutionsperioder nedbringes, da affaldsstofferne fjernes hurtigt på grund af den øgede blodgennemstrømning
 • Træn mere effektivt, da restitutionsperioden nedsættes og du dermed kan træne mere effektivt
 • Øger venetilbageløbet
 • Øger gennemstrømningen via lymfe-systemet.

Flere professionelle idrætsudøvere, blandt andet indenfor cykelsporten, har benyttet primært Recovery Boots i forbindelse med restitution.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.