Recovery boots & arms


Recovery Boots & Arms (Recover4you) er en behandling, der ved hjælp af kompression øger blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Behandlingen er effektiv for at minimere restitutionstiden eller hvis du døjer med ødemer i ben og/eller arme.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 221 anbefalinger

Seneste anbefaling


Jantine
Holland
15. maj 2023

Behandling af nakkesmerter, følelse af at hovedet er for tungt
Kære Bettina,
Her er endnu en sen besked fra Holland.
Du behandlede min mand Alwin med akupunktur mod nakkesmerter på ferie i Egypten.
Det vil vi gerne sige tak for, da han kom hjem havde han ikke flere klager inden for 1 uge.
Han rørte sig nok ikke nok i ferien, normalt svømmer han og vi går en lang tur hver dag.
Tag med i vandpolo næste år 😉 og bevæg dig helt sikkert mere. Tak igen og måske ses vi i Egypten.
Hilsen Alwin og Jantine

Behandlingen erstatter ikke mig som behandler, men det er effektivt som vedligeholdelse og/eller supplement til en lidt mindre penge når du kommer til behandling i klinikken. Behandlingen foregår i mit venteværelse, da maskinen af sig selv udfører arbejdet.

Recovery er effektivt i forbindelse med:

 • Restitution i forbindelse med sport - Udsætter du dig selv for hård træning, kan du nedbringe den passive restitutionsperiode, som normalt kræves og dermed få friske ben og arme til at forsætte træningen.
 • Ødemer i ben og/eller arme - hævelser kan hæmme bevægelse. Når blodgennemstrømningen øges, sendes overskydende væske ud via lymfen og større, ja sågar normal bevægelighed opnås igen.
 • Restless/urolige ben - Når blodgennemstrømningen øges, minimeres uroen og krible-krable-fornemmelsen i benene.
 • Gigtsmerter - Gigt forårsager ofte ophobninger af giftstoffer i leddene, som ofte har en invaliderende mobilitetsnedsættelse. I takt med at blodgennemstrømningen øges, transporteres giftstoffer og væske ud af kroppen og mobiliteten øges og smerterne aftager.
 • Knæproblemer - Væske i knæ efter træning eller operation kan minimeres med Recovery.
 • Diabetes/sukkersyge - I forbindelse med blandt andet diabetes er der øget risiko for at udvikle følgesygdomme, ofte neuropati (føleforstyrrelser) i hænder, men oftest i underben og fødder. Recovery kan nedbringe disse symptomer, da blodgennemstrømningen øges og de neuropatiske smerter typiske er forårsaget af nedsat blodgennemstrømning.
 • Trætte ben - Den øgede blodgennemstrømning frisker trætte ben op efter fx en lang dag, stående eller gående.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Det er en afslappende og risikofri behandling, uden bivirkninger. Det tilrådes dog, at du rådfører dig med din læge, hvis du har hjerte/karsygdomme.

Teknikken bag Recovery Boots & Arms er at forøge mikrocirkulationen og forbedring af gennemstrømningen i de små blodkar (kapillærerne), ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og almindeligt atmosfærisk tryk.

Den venøse væske presses tilbage og dermed øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Dermed bliver området mere ilt- og næringsholdigt og det øger dermed genopbygningen af det skadede væv forårsaget af træning eller livsstilssygdom.

En 20 minutters behandling svarer til 12 - 48 timers passiv restitution.

Når du træner eller bevæger dig slider det på væv, muskulatur og sener. Restitutionen ved hjælp af Recovery fremskynder helingsprocessen, så det bliver en form for aktiv restitution, men det slider ikke på væv, sener og muskler. Affaldsstofferne sendes videre via lymfen og dermed regenereres kroppen. Da blodet er affaldsstoffernes transportør og blodgennemstrømningen øges, bliver du hurtigere fit-for-fight.

Sammenfattet hjælper Recovery kroppen med:

 • Øger kroppens evne til at regenere de elementer der forårsager hævelser, ømhed og træthed
 • Restitutionsperioder nedbringes, da affaldsstofferne fjernes hurtigt på grund af den øgede blodgennemstrømning
 • Træn mere effektivt, da restitutionsperioden nedsættes og du dermed kan træne mere effektivt
 • Øger venetilbageløbet
 • Øger gennemstrømningen via lymfe-systemet.

Flere professionelle idrætsudøvere, blandt andet indenfor cykelsporten, har benyttet primært Recovery Boots i forbindelse med restitution.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.