Sports massage


Klinikken tilbyder  Fysiurgisk Massage også kaldet Sports massage og er beliggende i Stenløse, mindre end 5 minutters gang fra S-toget. Placeringen er dermed meget central hvis du kommer fra omegnsbyerne langs S-banen, såsom Frederikssund, Ølstykke, Veksø Sj., Måløv og Ballerup.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.96 stjerner ud af 92 anbefalinger

Seneste anbefaling


Carsten Wu Sønderskov
Carsten Wu Sønderskov
16. august 2019

Startede hos Bettina med MEGET kraftige nerve smerter ( har sclerose ) faktiske så karftige at indlæggelse og morfin var næste skridt.
Efter 30 min behandling var de falder så det var til at holde ud.
Går nu hver uge g slipper for morfin. !
Jeg kan kun anbefale Bettina. Indfølende, lyttende, proff.
Mvh Carsten

De fleste der kommer første gang hos mig kommer oftest fordi de har ondt i skulderen, nakken, ryggen eller lænden. Det er i hvert fald de oftest forekomne symptomer, men fra tid til anden er det også andre steder i kroppen at det gør ond. Mit fagområde er netop kroppen og om end det hedder Fysiurgisk Sports Massør behøver man ikke være sportsudøver, der er blot fokus på den menneskelige krop i bevægelse og de ømheder det nu kan medføre.

Hvis jeg skal vejlede, så anbefaler jeg en helkropsmassage, på den måde bliver alle muskler gennembearbejdet og sikrer at blodgennemstrømningen øges, så stress, spændinger og smerter afhjælpes.På den tid er det muligt, at dykke ned i områder der smerter. Er din krop i fornuftigt balance og er du ikke plaget af de store smerter, kan du istedet få fod, hånd eller ansigtsmassage, så du på den måde afslutter behandlingen med lidt forkælelse af dig selv! Behandlingen tager 90 minutter (1½ time inkl af- og påklædning) og det er godt for krop og sjæl.

Under behandlingen ligger du på et varmt leje, da jeg har varmetæppe under lagenet.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger.Jeg anvender også tryk i triggerpunkter. Triggerpunkter er ømme områder i muskelen også kaldet myoser.
Myosen indeholder affaldsstoffer som kroppen selv har svært ved at bearbejde og tranportere ud af kroppen. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning og dermed ilt i musklen og da det samtidig er blodet der transporterer affaldsstofferne er det en dårlig cocktail.

Når musklen udsættes for tryk og gnidninger tror musklen at den bliver angrebet og den bliver narret til, at sende sit eget beredskab ud i musklen. Beredskabet består blandt andet af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Og musklen tilføres altså også øget blod og derved hjælpes kroppen på vej til selvhelbredelse.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.