Sports zoneterapi


I behandlinger med sports zoneterapien arbejder jeg med kroppens vigtigste elementer i forhold til den aktive krop. Vælger du en hel behandling arbejder jeg med følgende: udrensning, fordøjelse, knogler, nerver og lymfe for at hjælpe din krop til at slippe ubalancer.

Klinikken ligger i Stenløse og tilbyder Sports zoneterapi. Der er mindre end 5 minutters gang til S-toget og derfor er det oplagt at tage toget hertil hvis du kommer fra de omkringliggende byer som Frederikssund, Ølstykke, Veksø Sj., Måløv eller Ballerup.

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.88 stjerner ud af 169 anbefalinger

Seneste anbefaling


GAG
Stenløse
1. november 2021

Japansk Face Lifting
Dejligt med en ansigtsbehandling, hvor jeg både fik gennemfugtet og boostet min hud.
Gik glad derfra 🤗

Hotspot er målrettet behandling af en ubalance for eksempel en forstuvet ankel, en øm skulder eller lignende.

Da behandling med sports zoneterapi foregår i foden og ikke på skadesstedet kan du modtage behandling allerede på skadesdagen, hvor du normalt skulle vente minimum 72 timer med massage. Du kan dermed fremme din egen restitution og forkorte din skadesperiode.

Hotspot kan også benyttes på en gammel skade, som er tilbagevendende. Her anbefaler jeg dog, at du starter med en hel behandling og følger op med hotspotbehandlinger.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

I zoneterapien arbejder man ikke kun med muskelsmerten som i massagen, men altså også med de omkringliggende faktorer. Behandlingen er om man så må sige mere ”favnende” og reaktionen på behandling af for eksempel et lændeproblem kan godt vise sig som ændringer i maveregionen efter første behandling og først i forbindelse med 2. eller 3. behandling oplever man reaktionen i og omkring selve lænden. Behandlingen har således også taget hånd om de omkringliggende faktorer og ikke kun muskelsmerten.

Når du skal modtage en behandling i sports zoneterapi, skal du have bare tæer og jeg skal kunne trække dine bukser op til over knæene, alternativt kan du ligge/sidde i trusser/underbukser og få et tæppe over dig.

Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.