Sportsmassage


Klinikken tilbyder Sportsmassage og er beliggende i Stenløse, mindre end 5 minutters gang fra S-toget. Placeringen er dermed meget central hvis du kommer fra omegnsbyerne langs S-banen, såsom Frederikssund, Ølstykke, Veksø Sj., Måløv og Ballerup.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.97 stjerner ud af 62 anbefalinger

Seneste anbefaling


Ayse C.
Brøndby
14. maj 2018

Jeg har været hos Bettina til behandling mindst 3-4 gange. Og vil 100% forsætte.
Jeg har haft en skade pga. senehindeskedebetændelse som har fyldt meget negativt i min hverdag pga. smerter. Takket være Bettinas store hjælp med Akupunktur behandling med nåle, forsvandt smerterne indenfor 5-6 timer. D
Det kan klart anbefales, og glem ikke 30-60 min kropsmassage, da det også giver et godt boost til kroppen og musklerne...

De fleste der kommer første gang hos mig kommer oftest fordi de har ondt i skulderen, nakken, ryggen eller lænden. Det er i hvert fald de oftest forekomne symptomer, men fra tid til anden er det også andre steder i kroppen at det gør ond. Mit fagområde er netop kroppen og om end det hedder Fysiurgisk Sports Massør behøver man ikke være sportsudøver, der er blot fokus på den menneskelige krop i bevægelse og de ømheder det nu kan medføre.

Hvis jeg skal vejlede, så anbefaler jeg en helkropsmassage, på den måde bliver alle muskler gennembearbejdet og sikrer at blodgennemstrømningen øges, så stress, spændinger og smerter afhjælpes. En behandling i bogstaveligste forstand fra top til tå, som starter med en god massage af fødderne og slutter med en afslappende massage af ansigt og hovedbund. Behandlingen tager 80 minutter (1½ time inkl af- og påklædning) og det er godt for krop og sjæl. Under behandlingen ligger du på et varmt leje, da jeg har varmetæppe under lagenet.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Fysiurgisk massage er dybdegående massage, hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger.Jeg anvender også tryk i triggerpunkter. Triggerpunkter er ømme områder i muskelen også kaldet myoser.
Myosen indeholder affaldsstoffer som kroppen selv har svært ved at bearbejde og tranportere ud af kroppen. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning og dermed ilt i musklen og da det samtidig er blodet der transporterer affaldsstofferne er det en dårlig cocktail.

Når musklen udsættes for tryk og gnidninger tror musklen at den bliver angrebet og den bliver narret til, at sende sit eget beredskab ud i musklen. Beredskabet består blandt andet af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Og musklen tilføres altså også øget blod og derved hjælpes kroppen på vej til selvhelbredelse.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.