Stress afbalansering


Pludselig er verden ved at bryde sammen, ofte er det arbejdet eller en konkret familietragedie, der får bægeret til at flyde over eller vælte. Andre gange mærker vi det lidt før og kan tage hånd om os selv inden vi ender som en zombie der kigger formålsløst ind i væggen. Av min krop ligger centralt i Egedal kommune, mindre end 5 minutters gang fra S-togskinnen Frederikssund – Ballerup. Derudover er der gode parkeringsforhold på vejen eller på den nærliggende S-togs parkeringsplads for enden af vejen.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Hvorfor føler jeg mig stresset?

“Liden tue vælter stort læs”, sådan lyder det gamle ordsprog og ordlyden er ikke tilfældig. En pludselig ændring i jobbet, en ny chef, et knirkende ægteskab / parforhold, ændrede arbejdstid- eller sted, kan få læsset til at vælte. Hvis du var i balance, havde det næppe fået dig til at vakle og du havde haft overskud til at finde en løsning.

Dine oplevelser, udfordringer og ikke mindst de mennesker du har mødt på din vej har sat spor, nogle gange dybere spor end du selv er klar over. Derfor er du ikke nødvendigvis klar over de aftryk og fodspor de har sat i dig, men det er din underbevidsthed, den har lagret en lille film og det er også denne film du agerer ud fra i de situationer du møder nu, uden dog at vide hvorfor.

Nogle gange har du måske ligefrem skubbet oplevelsen til side med et “Pyt”, men din reptilhjerne har måske ikke været helt enig. Andre gange har omgivelserne måske bedt dig om, at tage dig sammen, med ord som for eksempel “Så slemt er det jo heller ikke, du er jo ikke alvorligt syg” eller “Ja-ja, men du behøver da ikke bruge mere tid på den person” eller noget helt tredje.

Samtidig stiller samfundet, arbejdspladsen og ikke mindst dig selv, flere og flere krav til dig. Og ønsket om at slå til og ikke være svag, gør måske også at du indimellem har accepteret, at påtage dig opgaver for at opnå noget bestemt, selvom det har endt med, at holde dig i et jerngreb.

Hvad sker der når jeg kommer til behandling?

Hvis din bevidsthed giver mig lov, går vi gennem dit liv. Din krop fortæller mig hvilken alder du havde, da den befandt sig i en dårlig tidslomme. Under REM-tilstand genoplever du episoderne, du er altså ved fuld bevidsthed, så der er intet mystisk eller fordækt over det. Jeg stiller intet krav om, at du involverer mig i detaljerne, du kan således se filmen i stilhed under REM-tilstanden, hvis det er det du har det bedst med. Andre føler behov for at genfortælle oplevelsen og det må du også gerne. Du gør præcis det du i situationen føler er mest rigtig. Siger du tingene højt kan jeg bedre guide dig, men hvis du selv kan finde rundt i fortids-labyrinten, så behøver du jo ikke min guidede vejledning. Efter at du har genoplevet episoderne lader jeg personen med din nuværende alder gå ind og berolige “barnet” i oplevelsen, så reptilhjerne-handlingen bliver omprogrammeret. Det kan også være, at vi får brug for at teste dig for diverse fødevarer. Det kan nemlig godt være, at din krop ikke er så glad for visse fødevarer også selvom du ikke selv er klar over det. Læs mere om Fødevaretestning her.

Kan jeg selv gøre noget?

Jeg kan sagtens finde på, at give dig et energi- eller hovedpineprogram med hjem, sidstnævnte er ikke forbeholdt hovedpine, det kan også med god effekt bruges i andre smertesammenhænge, hvis duín stress for eksempel også har udløst en fysisk smerte.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.