Stress afbalansering


Pludselig er verden ved at bryde sammen, ofte er det arbejdet eller en konkret familietragedie, der får bægeret til at flyde over eller vælte. Andre gange mærker vi det lidt før og kan tage hånd om os selv inden vi ender som en zombie der kigger formålsløst ind i væggen. Av min krop ligger centralt i Egedal kommune, mindre end 5 minutters gang fra S-togskinnen Frederikssund – Ballerup. Derudover er der gode parkeringsforhold på vejen eller på den nærliggende S-togs parkeringsplads for enden af vejen.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.93 stjerner ud af 148 anbefalinger

Seneste anbefaling


Karin Burmester
Stenløse
7. januar 2021

Akupunktur mod nervesmerter og lændeproblemer
Nu har jeg gennem 5-6 måneder fået hjælp gennem akupunktur (Av min krop) i forhold til både nervesmerter og lændeproblemer.
Begge behandlinger har reduceret miner gener i væsentlig grad. Jeg vil selvfølgelig vedligeholde begge behandlinger fremover.
Næste uge skal jeg have afdækket mine allergisymptomer. Håber det går lige så godt.

Hvorfor vælge Av min krop?

Jeg gør sjældent noget halvt og derfor er målet også at blive Certificeret Stresskonsulent. Indenfor fysiurgisk Sports massage og akupunktur er jeg RAB-godkendt, som er den blåstempling der findes fra Sundhedsstyrelsens side. Når jeg bliver certificeret Stresskonsulent er det også her muligt at blive RAB-godkendt. Det at være RAB-godkendt stiller krav til den grundlæggende uddannelse og den efterfølgende løbende efteruddannelse. Kravene omhandler blandt andet den teoretiske base indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære, samt den praktiske base indenfor det enkelte fag. Jeg har mine RAB-registreringer i foreningen DAKOBE. Som det jo tydeligt fremgår af ovenstående er jeg ret godt funderet indenfor den komplimentære verden og derfor begrænser et besøg hos Av min krop sig ikke kun til fysiske smerte og en behandlingsretning. Det går ret godt i tråd med min menneskelige tilgang, at jeg sjældent giver op, men søger bedst mulige resultat.

Fleksible åbningstider

Jeg har åbent i både dag- og aftentimerne og har også enkelte åbningsdage i weekenden hver måned. I min online-booking kan du nemt og enkelt finde den tid der passer ind i den hverdag. Tider efter kl. 16.30 og i weekenden tillægges et lille “aften-gebyr” på 25 kr. pr. behandling. Ønsker du en tid som ligger udenfor de tilgængelige tider i bookingen, aftales det individuelt, så her må du have fat i telefonen og ringe til mig. Du skal dog påregne yderligere tillæg end aften/weekendtillægget. Kan du ikke finde tid i klinikken, kan det være jeg er fuldt booket. Har du brug for en akuttid, kan du i stedet se om det ikke er muligt at finde en tid i venteværelset, her tilbyder jeg kun akupunktur.

Hvorfor føler jeg mig stresset?

“Liden tue vælter stort læs”, sådan lyder det gamle ordsprog og ordlyden er ikke tilfældig. En pludselig ændring i jobbet, en ny chef, et knirkende ægteskab / parforhold, ændrede arbejdstid- eller sted, kan få læsset til at vælte. Hvis du var i balance, havde det næppe fået dig til at vakle og du havde haft overskud til at finde en løsning. Dine oplevelser, udfordringer og ikke mindst de mennesker du har mødt på din vej har sat spor, nogle gange dybere spor end du selv er klar over. Derfor er du ikke nødvendigvis klar over de aftryk og fodspor de har sat i dig, men det er din underbevidsthed, den har lagret en lille film og det er også denne film du agerer ud fra i de situationer du møder nu, uden dog at vide hvorfor. Nogle gange har du måske ligefrem skubbet oplevelsen til side med et “Pyt”, men din reptilhjerne har måske ikke været helt enig. Andre gange har omgivelserne måske bedt dig om, at tage dig sammen, med ord som for eksempel “Så slemt er det jo heller ikke, du er jo ikke alvorligt syg” eller “Ja-ja, men du behøver da ikke bruge mere tid på den person” eller noget helt tredje. Samtidig stiller samfundet, arbejdspladsen og ikke mindst dig selv, flere og flere krav til dig. Og ønsket om at slå til og ikke være svag, gør måske også at du indimellem har accepteret, at påtage dig opgaver for at opnå noget bestemt, selvom det har endt med, at holde dig i et jerngreb.

Hvad sker der når jeg kommer til behandling?

Hvis din bevidsthed giver mig lov, går vi gennem dit liv. Din krop fortæller mig hvilken alder du havde, da den befandt sig i en dårlig tidslomme. Under REM-tilstand genoplever du episoderne, du er altså ved fuld bevidsthed, så der er intet mystisk eller fordækt over det. Jeg stiller intet krav om, at du involverer mig i detaljerne, du kan således se filmen i stilhed under REM-tilstanden, hvis det er det du har det bedst med. Andre føler behov for at genfortælle oplevelsen og det må du også gerne. Du gør præcis det du i situationen føler er mest rigtig. Siger du tingene højt kan jeg bedre guide dig, men hvis du selv kan finde rundt i fortids-labyrinten, så behøver du jo ikke min guidede vejledning. Efter at du har genoplevet episoderne lader jeg personen med din nuværende alder gå ind og berolige “barnet” i oplevelsen, så reptilhjerne-handlingen bliver omprogrammeret. Det kan også være, at vi får brug for at teste dig for diverse fødevarer. Det kan nemlig godt være, at din krop ikke er så glad for visse fødevarer også selvom du ikke selv er klar over det. Læs mere om Fødevaretestning her.

Skal jeg selv have lagen og håndklæde med?

Nej i behandlingen hos Av min krop indgår håndklæder og tæpper i behandlingen.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

Behandlingstiden varierer alt efter indholdet i din rygsæk. Jeg har valgt at sætte god tid af til dig. Måske udnytter vi alt tiden, men det kan også godt være, at vi ikke udnytter hele tiden. Det er ikke et udtryk for behandlingens kvalitet, måske har vi været omkring alle hjørner, måske orker du ikke, at bearbejdere mere den dag, men har brug for en pause i den tidsrejse. Især hvis oplevelsen er omfattende, vil du ofte ikke have mod på at tage hul på mere samme dag.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvor meget har du i rygsækken?
Det er svært at svare dig entydigt på hvormange behandlinger du skal have. Det vigtigste er, at vi får dig rejst op igen som menneske, tiden må ikke være en stopklods. Så når du er stærk på alle dine leveår og du også går herfra med en rigtig god fornemmelse og følelse i kroppen, så ved vi hvor mange behandlinger det krævede.

Kan jeg selv gøre noget?

Jeg kan sagtens finde på, at give dig et energi- eller hovedpineprogram med hjem, sidstnævnte er ikke forbeholdt hovedpine, det kan også med god effekt bruges i andre smertesammenhænge, hvis duín stress for eksempel også har udløst en fysisk smerte.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Jeg anbefaler ikke, at du kombinerer denne behandling med andre behandlinger samme dag, men der er intet til hindrer for, at du for eksempel kommer til Massage, akupunktur eller anden behandling en anden dag mellem et stressforløb, tværtimod kan det løsne eventuelle muskelspændinger du har lagret i kroppen og som er med til at fastholde din stress-situation.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandling?

Du kan reagere efter behandlingen. Genoplevelsen kan jo være tung, nogle bliver kede af det uden rigtig at kunne sætte ord på. Det er ikke forkert, “ked-af-det-heden” kan skyldes både genoplevelsen, som måske er mere omfattende end du lige i nuet husker. Men det kan også være lykkefølelse over, at have givet slip på et gammelt traume. En personlig undren over, hvorfor du har ladet det tage energi fra dig i så lang tid. I sidste ende skulle det gerne være sådan, at du oplever en enorm lettelse og ro. Og du vil måske i de kommende dage og situationer opleve dig selv reflektere over de ting du oplever i din hverdag fremfor at autopiloten bare gør som den plejer.

Skal jeg gå regelmæssigt til behandling?

Nej denne type behandling skal du som sådan ikke gå til regelmæssigt. Når du har fået ryddet op, vil jeg måske i stedet anbefale dig at følge op fra tid til anden med behandlingen Access BARS. Uanset, at der er blevet ryddet op, er vi jo stadig mennesker af kød og blod og derfor vil dit liv jo fortsat være præget af oplevelser på både godt og ondt og her er Access BARS altså en glimrende behandling til, at vedligeholde balancen.

Jeg er gravid, må jeg så få behandling?

Ja det må du i hvert fald og det er en rigtig god investering i dig selv at være i balance inden familiens nye medlem optager alt din tid og energi. Samtidig er det en stor “oplevelse” for kroppen, at gennemgå en fødsel. Kineserne siger faktisk at det er så stor en kraftanstrengelse for kroppen, at den nybagte mor ikke må lave noget overhovedet i barnets første 3 levemåneder udover at tage sig af selve den nyfødte. Hun må ikke drikke kolde drikke, for hendes krop skal ikke bruge energi på, at temperere væske, men udelukkende på at genopbygge sig selv. De spiser desuden også kun flydende kost i form af diverse typer suppe.

Må børn og unge få behandling?

Ja børn må gerne få behandling. Børn skal dog komme ifølge med en forældre. Og så bliver det selvfølgelig lidt kompliceret, for hvad nu, hvis traumet vedrører forældrene? Jeg vil altid tilbyde barnet, at forældren kan blive i venteværelset og vælger barnet denne løsning, så SKAL du som forældre respektere denne løsning. Jeg har tavshedspligt, så det jeg får at vide bliver mellem mig og barnet/det unge menneske.

Afbud og udeblivelse

Det er altid muligt at melde afbud op til 24 timer før behandlingsstart og du kan gøre det online, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg håber på forståelse for dette, for jeg har måske måttet afvise en anden fordi alle tider var optaget. Så afbud mindre end 24 timer før koster derfor ½ pris af den aftalte behandlingspris. Afbud mindre end 3 timer før behandling eller udeblivelse udløser fuld betaling for behandlingen.

Kan jeg bruge min Sundhedsforsikring?

Jeg er endnu ikke certificeret, så det er desværre nok svært at få forsikringen overbevist om at betale mig, men prøv måske vægter min RAB-godkendelser som akupunktør og massør, så de accepterer.

Hvordan betaler jeg for behandlingen?

Når behandling er slut kan du betale med MobilePay, Visakort, Mastercard eller kontanter. Mit betalingssystem er svensk, så derfor kan jeg desværre ikke modtage betaling med dankort (altså betalingskort, der ikke er Visa). Ønsker du at købe klippekort, betales dette på forhånd og du får et klippekort udleveret, som vi krydser af på når du efterfølgende kommer til behandling. De aktuelle priser fremgår af onlinebookingen eller i menuen “Priser”.

Kan jeg købe gavekort?

Ja – Køb af gavekort bestiller og betaler du i menuen “Book tid”. Find indkøbskurven, har står der “Køb gavekort”. Du kan nu vælge det beløb du gerne vil give i gave og du indtaster dine kontaktdata og betaler med betalingskort, nemt og enkelt. Modtageren af gavekortet kan i forbindelse med booking af tid, registrere gavekortet og benytte det til præcis den behandling han/hun ønsker. Altså kan du som udgangspunkt ikke bestemme behandlingsformer, men du har selvfølgelig altid mulighed for, at udvise omsorg og foreslå en behandling.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.