Tinnitus behandling


Mange er plaget af Tinnitus og har aldrig eller sjælden ro i hovedet. Et andet høreproblem kan være nedsat hørelse. I klinikken praktiserer jeg AcuNova - Boel Akupunkturs ørebehandling, samt afspænding af kæbeled og tyggemuskler.
Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Mange lider af tinnitus, med ringning eller hylen hele tiden eller en nedsat hørelse. John Boel Senior fandt ud af, at hans program for øjenbehandling med ganske få justeringer kunne afhjælpe mange der havde Tinnitus eller nedsat hørelse. Jeg har imidlertid selv erfaret at en del klienter har oplevet mindre larm efter at jeg har afspændt deres kæbeled og tyggemuskler, så derfor har jeg nu sammensat en unik behandling, hvor jeg kombinerer de gode takter fra begge verdener, for at skabe ro eller bedre hørelse hos dig.

Udgangspunktet for behandlingen er primært at sætte nåle i diverse led. I leddene er der specielle reflekspunkter hvor jeg via akupunkturnålene sender signaler til centralnervesystemet og på den måde påvirkes den del af kroppen eller sanserne som der fokuseres på i forhold til nålens placering. Rent praktisk sker der det, at indstikker fra nålen sender signaler til hjernen, der dermed frigiver forskellige hormonstoffer der efterfølgende påbegynder egen-reparation af det aktuelle problem. Påvirkningen af netop nervesystemet, resulterer i, at du ofte vil opleve en hurtig reaktion på behandlingen.

Ved Tinnitus behandling sættes jeg typisk nåle omkring øret og i fødder og hænder. I nogle tilfælde anvender jeg også punkter i knæled.

Allerede efter 2 behandlinger bør du opleve mere eller mindre ringning, hylen eller susen. Oplever du ikke ændringer, altså enten forværring eller forbedring, kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Jeg tilbyder de 2 prøvebehandlinger på samme dag, for 1 behandlings pris.

Typisk vil du opleve en lille smerte i forbindelse med selve indstik af nåle, men herefter er behandlingen typisk smertefri og du sidder eller ligger afslappet under behandlingen.

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.

Når jeg arbejder med en sans som for eksempel hørelsen, skal man modtage 2 behandlinger dagligt, hvor der skal gå minimum 1 time fra første behandling slutter, før næste igangsættes. Ialt skal du modtage 20 behandlinger, John Boel anbefalinger at alle behandlinger gennemføres indenfor en 14-dages periode, jeg har dog i enkelte tilfælde strakt forløbet ud over 3 uger og jeg anbefaler IKKE at forløbet strækkes mere.

Efter endt behandlingsforløb anbefaler jeg at du vedligeholder behandlingen ved at komme 1 gang om måneden og modtage en dobbeltbehandling.

AcuNova er udviklet af John Boel Senior og blev søsat i 1986 i hans egne klinikker. Senere begyndte John Boel at undervise i teknikken omkring øjenbehandling i både ind- og udland og erfarede som nævnt ovenfor at teknikken også have positiv effekt på Tinnitus eller nedsat hørelse.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.