Undgå myggestik


Vink farvel til irriterende og kløende myggestik uden at dø af varme fordi arme og ben er nødt til at være helt tildækket. Eller fordi du er nødt til at skifte parfumen ud med citronella.

Myggene jages væk via behandling i min klinik, der ligger centralt i Stenløse, men kuren virker også på myg der kommer fra for eksempel Ballerup, Måløv, Veksø, Ølstykke, Farum og Frederikssund

Book TidKlik her!
Gennemsnit på 4.87 stjerner ud af 229 anbefalinger

Seneste anbefaling


Lilian
Stenløse
9. juli 2023

Massage mod nakkespændinger og hovedpine
Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.

Hvorfor tiltrækker jeg myg?

Det er et godt spørgsmål og også et spørgsmål der ofte er stillet og med flere svar til følge. På et tidspunkt så jeg en mand skrive i en artikel at myg elsker: “Halvtykke til fede kvinder, fordi de sveder.” Jeg husker endnu, at jeg blev aldeles gal og stødt, for jeg har aldrig tilhørt de helt tynde, men alligevel, det var en smule over min grænse. Senere må jeg sige, at hans ord gentagne gange er gjort til skamme, når jeg ser hvem der kommer i klinikken og nu bliver hans vending typisk en jeg griner af og siger: “Ja ifølge den artikel jeg læste for mange år siden, så tilhører du altså ikke gruppen der skal være plaget af myggestik”. For i klinikken kommer der både mand, kvinder, tykke, tynde, høj og lav, så den version med tykke kvinder holder altså ikke….

Med hvad er så årsagen? En simpel søgning på Google sendte mig til:

  • Naturstyrelsens side, de siger overordnet at myggene tiltrækkes af vores kropslugt, varme og udåndingsluft. I taget med at vi sveder er der også større risiko for at myggenes små antenner lugter dig frem til byttet.
  • Illustreret Videnskab konstaterer ud fra et forsøg med petriskåle, som flere forskellige personer havde gnedet på maven, at det er duftstoffer der tiltrækker myggene. Dermed kan myggene også afskrækkes med for myggen ildelugtende dufte.

Og det var netop sidstnævnte min kollega lovede mig, da hun gav mig myggenåle, “Vi ændrer lidt på de dufte du udsender, de opfattes ikke af den menneskelige lugtesans, men myggen dufter det med det samme og leder efter et andet offer, medmindre den er ved at dø af sult”.

For nogle år siden mødte jeg på en ferie et engelsk ægtepar, hun slikkede sol og badede på stranden og han rendte rundt med små plexiglas-beholdere i krat og buskadser, jeg spurgte ham hvad han lavede og han svarede “Jeg samler myggelarver” og på mit yderligere spørgsmål om årsagen til dette, ja så forskede han i om myg, reagerede ens på forskellige breddegrader og indtil videre havde han ikke fundet forskelle på myg adfærd og han klare holdning var også at kropslugte/-dufte tiltrak eller frastødte myggen.

Så kort opsummeret “skruer” akupunkturen lidt på dine kropsdufte, så du ikke er det foretrukne hovedmåltid.

Hvordan virker mygge-behandlingen?

Kender du det?

  • Du er omsværmet, altså at summende myg i sommermånederne, både inde og ude?
  • Har daglige kampe mod de små bæster, som kan blive musestille, når du finder noget frem at klaske dem med?
  • Og er sommerparfumen skiftet ud med citronella, fremfor ynglingsduften?

Det skal du ikke finde dig i, læs mere om myggebehandlingen hvor du undgår myggestik det kommende ½ år.

Jeg har nu i en del år tilbudt nåle for at undgå myggestik i klinikken. Da jeg selv første gang stiftede bekendtskab med denne metode, var jeg meget skeptisk, men jeg havde så mange myggestik, da jeg deltog på et kursus, at en kollega fra Nordjylland sagde: “Skal jeg ikke give dig akupunktur, så du slipper for, at blive ædt af myg?”

Som jeg jo også har nævnt i andre sammenhænge, har jeg siden min barndom været panisk angst for nåle, men jeg var godt nok også mega-irriteret over de kløende myggestik og at jeg en sommeraften ikke kunne gå udenfor en dør uden at være omsværmet af de forbandede bæster. For ikke at forglemme, at vågne om natten, med myggen summende over hovedet, lyttende parat med en lige højre, som gjorde den musestille, umulig at finde, men så alligevel vågne op om morgenen med ikke kun et, men minimum en hel håndfuld af kløende myggestiks-buler. Det er mega-uretfærdigt i denne sammenhæng at være den omsværmede!

Så jeg sagde tøvede “Ja tak” til tilbuddet og det blev den sommers redning for mig, for jeg fik ikke flere myggestik den sæson. Faktisk var min mand på vores ferie senere på året, sur på mig, for ham der ellers aldrig er plaget af myggestik, var pludselig en større lækkerbisken end mig og sådan er det også, hvis de er sultne og der ikke er noget mad i nærheden, så kan de godt stikke, men så taler vi om måske 1 – 2 myggestik på hele sommersæsonen og det er egentlig for mig ok, for de klør ikke, når du har fået myggebehendlingen!

Vil du gerne gå sommeren i møde uden plagende myg, så væk denne behandling, som virker på 95% af modtagerne (jeg har faktisk ikke haft nogle endnu i klinikken, som det ikke har virket på)

Tv2Nord har sendt en udsendelse med en kollega der foretager behandlingen i Nordjylland. Se artiklen og klippet her

Tidsbestilling er også mulig om aftenen og i weekenden.


Book tid til behandling

Book TidKlik her!
Lagner og tæpper indgår i de angivne priser. Tiderne er inklusiv af- og påklædning.